Şimdi Ara

Yıllar yıllar önce mavi bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler yıllar yıllar önce mavi bilgisayar vardı. Sektörün 1. siydi diye hatırlıyorum . Nasıl iflas ettiğine hala şaşıyorum açıklayabilirmisiniz acaba.

• bi cok insanın da parası gitti diye biliyorum yanlıs satıs politikasıdır sanırsam piyasının altındaydı urunleri
  • Evet iflas ettiğinde mağdur ola çok oldu ve piyasanın alında satıyordu deli gibi satıyordu ama .Bim gibi nerdeyse . Sadece sürümden kazanmış olmaları gerektiğini düşünüyorum hala.
  • Bir de Dijitalcenter vardı bir zamanlar.

Şimdikinin Fireball ı gibi diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Ağustos 2013; 17:37:17 >
  • İşlemciyi çok MHz çok hız diye bildiğim dönemlerde elimde bir listeyle gitmiştim. Tam hatırlamıyorum ama galiba Pentium D 3.5 GHz gibi bir seçim yapmıştım. Ordaki çalışan bu çakma çift çekirdeklinin yerine Core2 mimarili aynı fiyat bir işlemci vererek korkunç bir hata yapmamı engellemişti.

Vatan vs. popüler yerlerde cahilliğin uç noktasındaki çalışanları gördükçe hep bunu hatırlarım ve çok tuhaf gelir. Vatan'da karşılaştığım en bilgili personel bile bunun renkleri daha canlı deyip DVI monitörün yerine VGA monitör önermiştir. Aradaki farkın yazılımsal saturation değeriyle ilgili olduğundan haberi bile yok.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Yakında film varmı toretto

Dovahkiin nolcek senin ejderhalar yeni oyun gelcekmi bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 28 Ağustos 2013; 16:35:17 >

• Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    Evet, 2014 yılında 7. Hızlı Öfkeli filmi ile geliyoruz.

Ve kadroda Jason Statham da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Ağustos 2013; 16:47:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yıllar Sonra Sistem Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Allah jason . Amy smartta olsa keşke
  • Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    Bi maviye bi vatana a bakardık hangisi daha ucuz ise ondan alırdık...

Ama belliydi en son iflas a yakın bir süre önce gittiğimde doğru düzgün model yoktu hatta şaşırmıştım yazıcı tarayıcı alacaktım... kısa süre sonra bir gece depolar boşaltıldı sabaha iflas çekildi :)
  • Hergün logitech z5500 fiyatlarına baktığım siteydi , neden iflas etti anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usd gittikçe yükseliyo vatan şuan resmen zam atağı yapıyor internetten takip ediyorum . 420 olan ekran kartı şuan 460 a yaklaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bir de Dijitalcenter vardı bir zamanlar.

ben yazacaktım birçok thermaltake ürününü ordan alırdım ha birde abit
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bir de Dijitalcenter vardı bir zamanlar.

evet 2004-2005'te mecidiyeköydeki yerinden abit fx 5200 almıştım.
    çok class biryerdi hep üst seviye donanımlar vardı.
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan kullandığım sistemi 5 yıl önce ordan almıştım sanırım.Hala gidiyor dana gibi maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

Hocam şuan kullandığım sistemi 5 yıl önce ordan almıştım sanırım.Hala gidiyor dana gibi maşallah.

evet kalite satıyordu orası zaten girdinmi içerideki kasalar bile yetiyordu ...
    hâlâ duruyor mu yerine gidip bakmak lazım.
    ama yanarım yanarım abit gibi bir markanın yok olduğuna yanarım otes soğutuculu anakartları neydi o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi
    Benden almışsındır o zaman. Zaten sitesini de ben yönetiyordum...
    Hattâ al sana DijitalCenter'da çalışırken çekilmiş bir resmim, belki tanırsın.

Bu arada arkada duran mini pc de Abit'in mini PC si...

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Benden almışsındır o zaman. Zaten sitesini de ben yönetiyordum...
    Hattâ al sana DijitalCenter'da çalışırken çekilmiş bir resmim, belki tanırsın.

Bu arada arkada duran mini pc de Abit'in mini PC si...

evet acayip tanıdık geldi resim ;
    hatta o aralar athlon xp'ler vardı , millet p4'leri iyi oc oluyor zannediyor aslında athlon'lar daha iyi oc oluyor diye konuşmuştuk.
    fx 5200 karşısında ati 9200 vardı driverlar yüzünden fx serisi ekran kartı almıştım.
    sonralar dijital trend oldu galiba şimdi firma ne oldu bilmiyorum iyiydi firma gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 28 Ağustos 2013; 20:27:40 >

• quote:

sonralar dijital trend oldu galiba şimdi firma ne oldu bilmiyorum iyiydi firma gerçekten.
    DijitalCenter'da çalışan 3 kişi, ayrılıp dediğin firmayı kurdu diyeyim kısaca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman
    Evet beyler yıllar yıllar önce mavi bilgisayar vardı.

Bir zamanlar da Peter Petrelli vardı -ki içine etmeselerdi dehşet-ül vahşet kapışacaktı Sylar'la.
  • Seneler önce chip dergisi aldığım dönemlerdi. O zamanlar bu mavi donanim chip dergisine oem fiyat listesi verirdi reklam olarak. Sonra o sayfayı kopartır cebimde taşırdım, o bilgisayarcı senin bu bilgisayarcı benim dolaşırdım izmirde. Hiçbirisi bu fiyata satmazdı paragöz bilgisayarcılar, listeyi gösterince de hemen çamur atarlardı. Sayelerinde çok fiyat kırdırmışımdır. İzmirde de o vakitler 10-15 sene önce yani olbim vardı çankayada, fiyatları maviye en yakın onlardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spectecular -- 28 Ağustos 2013; 23:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.