< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 11 Haziran 2021; 15:41:46 > |
Yine konumuz taşındı(İnventus ve Vektron rezilliği)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Adminler etiket fiyatınız ne ise aramızda toplayalım, iskonto yaparsanız devamlı müşteri de oluruz.
-
Konu doğru yere taşınmış gibi duruyor, benzet konuları şikayet edin eğer onlar taşınmazsa bir art niyet var deriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: melihcskn
Konu doğru yere taşınmış gibi duruyor, benzet konuları şikayet edin eğer onlar taşınmazsa bir art niyet var deriz.Ben polisim karşımda cinayet işleniyor, ya da hırsızlık yapılıyor ben şikayet yok diye müdahele etmiyorum.
Yazacağım bu kadar.
-
Siz de insanlara polislerin müdahale etmediğini göstermek için cinayet işlemeye devam mı ediyorsunuz?
Forumda onlarca kez ikinci el bölümünde olması gereken konuları saçma sapan yerlerde gördüm ama bir kerede madem öyle ben de başka yere açayım demedim. Dediğiniz şey de haklı değilsiniz demiyorum ama size karşı yapılan bir yanlışlık yok, konunuz taşınması gereken bölüme taşınmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir sınıfın, bir okulun, bir bakkalın bile bir kuralı vardır.
Benim konum taşındığında kontrol ettim.Sadece benim konum mu taşındı diye evet sadece benim ki taşınmıştı.
Burada görülüyor ki özellikle benim konumun taşınmasının özel bir sebebi var, ya kuralı herkese uygularsınız ya da hic kimseye uygulamazsınız.
Kuralı uygulamanız için bir uyarı ya da birinden talimat almanıza gerek yok.
Bu kuralı da herkese eşit oranda uygularsanız DH olursunuz herkese uygulamazsanız.Yarın öbürgün güvenirliliğiniz kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 11 Haziran 2021; 16:47:49 > -
Özetle İnventus'un elinde benim bu işi ticari olarak yaptığıma dair argüman yok.
Fatura Tüketici faturası.
100 adet diyaloğunda ortada gerçekleşen ticari bir işlem yok.
Ben kendilerinden 1 birim 3080 ekran kartını 20 bin tlye aldım arızalı olmadığını düşünerek.Arıza olup bana param iade edildiğinde 0.65 birim 3080 ekran kartı alabiliyordum.
Eğer inventus bana sağlam ekran kartı verseydi ya da farklı bir firmadan almış olsaydım 1 birim 3080 ekran kartım olacaktı.
Arızalı olduğundan dolayı tamamen benim kontrol ve müdahalemden alakasız.Bu 0.35 birimlik tutarın mağduriyetini ben yaşamak istemediğimi kendilerine belirttim.
Konuyu 100 adet, tüketici değilsiniz vs vs konuyu saptırmaktan başka birşey değil.
Bir diğer husus bana sorulmadan ekran kartımı, üst model mi alt model+paramı şeklinde olayı çözebilecekken.Benim iznim ve onayım olmadan paramı 3.bir kişiye iade etmeleri.
-
hangi firmada çalışıyon ?
-
Senetle satış yapan bir firmada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunun yerıne evga globalde rma açsan 2-3 gün içinde çözüme kavuşurdu olay . eski ekran kartını gonderıyorsun yenisi sana yolluyorlar....
-
quote:
Orijinalden alıntı: randysottibunun yerıne evga globalde rma açsan 2-3 gün içinde çözüme kavuşurdu olay . eski ekran kartını gonderıyorsun yenisi sana yolluyorlar....
O zaman en az 4000 lira vergi oderdi. Hicbir sey bilmeyen ve soguslemeye yer arayan gumruk calisanlarimiz sagolsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 12 Haziran 2021; 11:25:39 > -
Hocam diger konunuza baktim da su maddeyi neden yazdiginiz acik:
"4-)Bu ürünün ben 2.sahibi olsaydım, iadeyi yaptığınız hesaba giden para ne olacaktı ?"
20 tane urun almissiniz, satmak icin. Ve bunu dert ediyorsunuz cunku sattiginiz kisi bir sorun yasarsa sizin bir ilginiz olmasin, onlar kendi aralarinda halletsin istiyorsunuz.
"Ürünü kız arkadaşımın xx banka hesabı olduğundan dolayı xx banka üzerinden havale ile almıştık."
Acikca urunu bu hesaptan aldiginizi soyluyorsunuz. Iadeler zaten odeme yontemine yapilir eger yapilabiliyorsa. Bu hesaba iade edilmesi yanlis bir sey degil, su zamana kadar yapilan tum iadelerim bu sekilde oldu, olmasi gereken bu zaten. Ama buna ozellikle caninizin sikilmasi ustte yazdigim iddiami guclendiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 12 Haziran 2021; 12:28:46 > -
inventus sektörün en eski ve benim açımdan güvenilir firmalarından biriydi gerçekten üzücü..
-
Satılık admin varsa bana da ulaşabilir mi, bir işim vardı, fiyatı pmden görüşürüz.
Değer kaybına da bir düzenleme getirilmeli. Bilerek iade alıyor. Yenileyip satsa kar eder namus yoksunu insanlar. Paranızı kullanarak iş yaptıkları da yanlarına kalıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 20 tane ürün almadım
5 arkadaş kuzen karışık
20 ile 10 arasında 200bin lira var.
2+2+2+2+3 olarak 11 adet aldık 1 tanesini iade etmek zorunda kaldık.
Ben diğer konuda da yazdığım elimde 1 adet ürün duruyor.Benim burda söylemeye çalıştığım şey ben başka birisinden almış olsaydım kartı ne olacaktı ya da varsayalım ürünü alan kişiyle aram bozuldu.
İade konusunda tarafıma sorulmadan yapılması benim canımı sıktı.Emri vaki yaptılar.
Normal bir firma bu tarz durumlar da tüketiciye sorar muadili mi üst modeli mi para iadesi mi diye.
Yasakların olduğu cumartesi günü ekran kartı ararken 21 22 civarında diğer siteler de bu üründen vardı.19800 e inventusta görünce aceleyle almaya çalıştık.
Para aynı gün geçsin pazartesiye kalırsa iptal olabilir düşüncesiyle inventusla aynı bankada parası olan kız arkadaşımın hesabından aldık ürünleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 12 Haziran 2021; 16:2:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
20'yi lafin gelisi soyledim, coklu alim yapmissiniz anlaminda.
Emri vaki kisimda haklisiniz, urunun yenisini isterken para iadesi yapmalari yanlis. Ama para iadesini yaptiklari hesap dogru, bunu soylemeye calisiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Adminler etiket fiyatınız ne ise aramızda toplayalım, iskonto yaparsanız devamlı müşteri de oluruz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X