Hiçbir şeye dair hevesim kalmadı sürekli neden çalışıyorum diye kendimi sorgulamaktayım. |
Yine tüm motivasyonumu kaybettim
-
-
bırak tıpa gec rahatla
-
ne alaka olm tıpla ya.
-
Mehmet Toner lisans derecesini 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi'nde Makine Mühendisliği alanında tamamlamıştır.
Yüksek lisans derecesini 1985 yılında Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde makine mühendisliği bölümünde yaptıktan sonra çalışma alanına tıp bilimlerini katarak doktorasını 1989'da Harvard-MIT Sağlık Bilimleri ve Teknoloji Programı'nda biyomedikal mühendisliği ve medikal fizik alanında tamamladı. Aynı yıl içerisinde Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çalışmaya başladı ve 2002 yılında Profesörlük unvanını aldı.
Akademisyenlik ve araştırma görevlerini halen Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi, Massachusetts General Hastanesi ile Harvard-MIT Sağlık Bilimleri ve Teknoloji Programı'nda devam ettirmektedir. Bunun üzerine Harvard Üniversitesi'nin ilişkili sağlık kuruluşlarından Massachusetts General Hastanesi'nin Tıp Mühendisliği Merkezi kurucu ortağı ve Mikrosistemler Biyomühendisliği Kaynak Merkezi'nin kurucusudur.
-
alaka?
-
yok, bende derdine çözüm olmadığı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 24 Aralık 2024; 1:38:25 > -
Uykun gelmiyo mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geliyo da final dönemi ne yapalım. 2 saat uyudum okula geldim, sunum yaptım, öğleden sonra dersler bitiyor neyse ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin baban zengin değil miydi? Villa'dan Apple Computer falan atıyordun, simdi de yanında PC computer atmaya başlamışsın, okuyup da ne olacak? Babandan sermaye iste, ticarete falan atıl Herrenvolk ol..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Aralık 2024; 9:43:48 > -
Foto çok fena gaza getirdi. Yeni uyandim kahvalti falan yapmıyorum yeni uyanınca direkt yemeğe atlamak zararliymis zaten 2 saat ing kasmaya devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tıp ne? Doktor kim? Özel hastaneye gidiyorum ve deri koltukta oturuyorum, ilgili sekreter hanımlar kahve servisi yapıyorlar, doktor bey ve hanımlar eğilmekten bel fıtığı oluyorlar.. Tıp hizmet sektörü para ise übermensch yapar.. Ticarete atılsın üstinsan olsun..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X