Olası Erken seçimde Kılıçdaroğlu aday olursa bu sefer kazanacağını düşünenler burada mı? Nasılsa unutkan bir yapıya sahip milletiz ne dersiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yine, Yeniden KILIÇDAROĞLU
-
-
KK'nin bugün verdiği demeç :D Bir bakşımın şartlar 2028'de KK yi tekrar aday veya bir partinin genel başkanı yapar bielemeyiz :D Açıklamaya bak sanki kendi iradesi yok kendi karar almıyor gibi açıklama yapmış KK...
-
-
KK. tekrar aday olmaz, olsada %1 den fazla oy almaz.
Asıl mesele RTE, onu tartışın, ülkeyi o yönetiyor, KK değil. Ben ekonomistimin maliyetini hala anlamayanlar var burada.
-
haftasonu tüzük kurultayı başladığı zaman yol haritasını anlarız kılıçdaroğlunun..
onun şuan asıl hedefi CHP başına tekrar gelmek.
-
Tekrar geri gelemiyeceğini KK'de biliyordur.
Amacı yanında yamacında olanların tasviye edilmesini engellemek ve CHP içersinde bir güç odağı olmak bir kilik olmak ilerleyen süreçte adaylara yön vermek istiyor gibi daha çok.
Gerek Cumhurbaşkanı gerek Milletvekilleri gerekse Belediye başkanlıkları zamanı kendi ekibini gene bir yerlere getirmek için çabalıyor ve en önemlisi HANÇER dediği sırtımda hançerler var dediği kişilerden İNTİKAM ALMAK İSTİYOR. Burada ana kişi İmamoğlu görülen. Ve onun Cumhurbaşkanlığını baltalamaya çalışacak gibi geliyor bana.
-
Burada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Eylül 2024; 1:41:35 > -
Yine yeni yeniden Honda civic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C.başkanı adayı olabilmek için parti genel başkanı olma şartı yok ki.
Ce Ha Pe Gılışdarı 2025 Kasım seçimlerinde C.başkanı yapar, ardından Gılışdar iyileştirilmiş partili sistemi getirir...
-
aday belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 4 Eylül 2024; 9:1:3 > -
Koşullar beni getirdi ne demek . Benim kendi iradem ve siyasi gücüm yok, arkamdan itekleyen birileri var, onlar istediler aday olmamı. Bknz. ABD, Avrupa gezileri.
-
Demokrat dedeye bir şans daha verilmeli
%22 23 24 arası kemik oyu var
Birde DEMLE nip şu ekonomide bu sefer olur
Nasıl olsa kitlesi müsait yeni bir hikaye uydurulup tekrar cıkarılır sahaya
Sanırım 15 olacak bu şansı hakediyor
Malum kişi sayısız başarısızlığa rağmen koltuk sahibi olunca herkes görüp neden olmasın diyor
Bir ara içim geçmiş. Bir baktım aday olmuşum.
Ülkenin en itici, en çok karşılığı olmayan siyasetçisi. Ve halen chp nin vizyona bakın bu adamın ayağına gitmeye devam ediyorlar.
-
c.başkanı adayı olmakla adeta bu makamı ismi lazım deel'e hedaye eden bu zatı, artık dernek başkanı bilem yapmazlar. seninki ise ütopik bir yaklaşım tarzını yansıtıyor; fazla ot çekmenin zararları...
-
şakası bile kötü
-
Elbette Pirom kazanacak, Dersimli Pirom ve Çetesi ile ileriye gideceğiz! Biz 23 yıldır kaba insanlardan bıktık. Pirom Kemal Dedem muah muah ohhh Dersim Çetesi geliyooooor
Puhaaaaa :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gılışdar gelince Dersim başkent olacak diyollar, essah?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- en milliyetçi şehirler
- dream games maaş
- singapur pasaportu neden güçlü
- norm fazlası öğretmen ne kadar maaş alır
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- reeder nerede üretiliyor
- 112. kanal aktif etme iphone
- togg fiyat listesi 2024
- trendyol kime satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X