Şimdi Ara

Yine, Yeniden KILIÇDAROĞLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olası Erken seçimde Kılıçdaroğlu aday olursa bu sefer kazanacağını düşünenler burada mı? Nasılsa unutkan bir yapıya sahip milletiz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KK'nin bugün verdiği demeç :D Bir bakşımın şartlar 2028'de KK yi tekrar aday veya bir partinin genel başkanı yapar bielemeyiz :D Açıklamaya bak sanki kendi iradesi yok kendi karar almıyor gibi açıklama yapmış KK...

Yine, Yeniden KILIÇDAROĞLUx (formerly twitter)
    BPT (@bpthaber) on X
    https://x.com/bpthaber/status/1831015314810708004

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Kosullar getirdi guzel kolpa olmus. Kendi sectirdigim hemsehrim ve benim etnik kokenime, mezhebime yakin delegeler demiyor da.

Yalniz efsaneyi de hatirlayalim musaadenle:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KK. tekrar aday olmaz, olsada %1 den fazla oy almaz.

Asıl mesele RTE, onu tartışın, ülkeyi o yönetiyor, KK değil. Ben ekonomistimin maliyetini hala anlamayanlar var burada.

• haftasonu tüzük kurultayı başladığı zaman yol haritasını anlarız kılıçdaroğlunun..

onun şuan asıl hedefi CHP başına tekrar gelmek.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Tekrar geri gelemiyeceğini KK'de biliyordur.

Amacı yanında yamacında olanların tasviye edilmesini engellemek ve CHP içersinde bir güç odağı olmak bir kilik olmak ilerleyen süreçte adaylara yön vermek istiyor gibi daha çok.

Gerek Cumhurbaşkanı gerek Milletvekilleri gerekse Belediye başkanlıkları zamanı kendi ekibini gene bir yerlere getirmek için çabalıyor ve en önemlisi HANÇER dediği sırtımda hançerler var dediği kişilerden İNTİKAM ALMAK İSTİYOR. Burada ana kişi İmamoğlu görülen. Ve onun Cumhurbaşkanlığını baltalamaya çalışacak gibi geliyor bana.

• Yine, Yeniden KILIÇDAROĞLU

Burada.Yine, Yeniden KILIÇDAROĞLU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Eylül 2024; 1:41:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine yeni yeniden Honda civic

• C.başkanı adayı olabilmek için parti genel başkanı olma şartı yok ki.

Ce Ha Pe Gılışdarı 2025 Kasım seçimlerinde C.başkanı yapar, ardından Gılışdar iyileştirilmiş partili sistemi getirir...

• Yine, Yeniden KILIÇDAROĞLU

aday belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 4 Eylül 2024; 9:1:3 >
  • Koşullar beni getirdi ne demek . Benim kendi iradem ve siyasi gücüm yok, arkamdan itekleyen birileri var, onlar istediler aday olmamı. Bknz. ABD, Avrupa gezileri.

• Demokrat dedeye bir şans daha verilmeli

%22 23 24 arası kemik oyu var

Birde DEMLE nip şu ekonomide bu sefer olur

Nasıl olsa kitlesi müsait yeni bir hikaye uydurulup tekrar cıkarılır sahayaYine, Yeniden KILIÇDAROĞLU 

Sanırım 15 olacak bu şansı hakediyorYine, Yeniden KILIÇDAROĞLU 

• Malum kişi sayısız başarısızlığa rağmen koltuk sahibi olunca herkes görüp neden olmasın diyor

• Bir ara içim geçmiş. Bir baktım aday olmuşum.

Ülkenin en itici, en çok karşılığı olmayan siyasetçisi. Ve halen chp nin vizyona bakın bu adamın ayağına gitmeye devam ediyorlar.

• c.başkanı adayı olmakla adeta bu makamı ismi lazım deel'e hedaye eden bu zatı, artık dernek başkanı bilem yapmazlar. seninki ise ütopik bir yaklaşım tarzını yansıtıyor; fazla ot çekmenin zararları...

• şakası bile kötü

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    Elbette Pirom kazanacak, Dersimli Pirom ve Çetesi ile ileriye gideceğiz! Biz 23 yıldır kaba insanlardan bıktık. Pirom Kemal Dedem muah muah ohhh Dersim Çetesi geliyooooor

Puhaaaaa :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Gılışdar gelince Dersim başkent olacak diyollar, essah?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.