Şimdi Ara

YKB Seçili e/Ticaret Siteleri 160 TL ye Varan Worldpuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
4
Favori
1.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran görüntüsü almaya izin vermediği için geçerli olan siteleri yazayım yine sizler uygulamadan detaylara bakarsanız her 500 TL için 40 TL ayrica aynı gün aynı işyeri sayilmaz Trendyol, Hepsiburada, Amazon, n11, Ciceksepeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 1 Temmuz 2022; 1:22:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tşkler

• Vakıf da yapmış ama 120 TL.

VakıfBank Worldcard ile 1-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında hepsiburada,com, N11.com, trendyol.com ve amazon.com.tr web site ve mobil uygulamaları üzerinden farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişe 40 TL, toplam 120 TL Worldpuan hediye edilecektir.

• Teşekkürler bu ara coştu world. Geçen ay aynı kampanya 120 idi . (30*4).

Bu ay artirmislar sagolsunlar. Her zaman olduğu gibi alımlara hem yapı kredi hem vakıf ile tam gaz devam.

Dip not:Keşke vakıfta 160 a cikarsaymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 1 Temmuz 2022; 13:34:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine amazon kombosu olursa kullanırız 500/90 iyi oluyor

• en matıklı harcama şekli nedir 4 kere amazon üzerinden 500 tl hediye çeki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trapezounta_ kullanıcısına yanıt

Evet ama farklı günlerde yapmaya dikkat et. Eğer aynı gün yaparsan 2. seferde World puanı vermiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt

evet dijitalde geçmiyordu o. geçen aylarda yanına başka ürünler de ekledim ama yemedi

• Trendyol cüzdana para yükleyince satılıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar N11 den sipariş verdim 500 tl lik kabul etmedi. Puan da vermedi. MH ni aradım, bizle ilgili değil N11 i arayın dediler. N11 i aradım onlar da biz de sorun yok dediler. Anlayacağınız puanı alamadım. Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.