< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Konuda ne kadar çok kıskanç varmış be? Çalışmış 1. olmuş. CB bursu da alır aylık 1.600 küsür tl. Kendinizi avutursunuz siz de asosyal diye.
''Asosyaldir.'' çocuğun ismini bilmiyor asosyaldir diyor puhahahaha. Kendini avutma çabasına bak. Bir diğeri de diyor ''O işler torpille olüyür yüğen'' Hayatında kaç tane diplomat gördün desen konsolosluğa gitmedim diyecek adamlar akıl veriyor. Siz bu kadar düşünmeyin arkadaşlar. Kendi hayalini düşünür o. Kendi hayalini yeterince düşünmüş ki hedefini 1.200 küsür de geçmiş. ''Yüğen torphille olüyür o işler'' yazmanıza gerek yok çevresinde bu işlerin nasıl olacağını sorabileceği uzmanlar olacak. |
Hadi YouTube yorumlarında olsa tamam da, dh'ta bile bu tarz yorumlar görmek sadece utandırıyor. :/
Yok asosyalmiş, dünyadan haberi yokmuş, yok hangi yılda olduğumuzdan haberi yokmuş. Yok diplomat olamazmış, çünkü elit, girişken falan değilmiş. Nereden tanıyorsa artık. Bir de Türkiye birincisine akıl vermeye çalışanlar falan da var. Vizyon bu kadar işte. Fatih Sultan Mehmet, Mustafa Kemal Atatürk vs. de bu forumun diline düşseydi, onlarla da dalga geçilirdi muhtemelen. :/ |
Hayatımda bu kadar saçma bir yorum okumadım. Tartışmak bile boşaymış seninle. :/
|
hasgibtir ak bu çocuk bizim lisenin ülkücü teşkilatındaydı
|
Şakaysa komik şaka değilse durumun ciddi en yakın sürede bir doktora görün.
Allahım bu ne? Adam diplomatlık elzem bir iş değil demiş. Yok artık. Ulan diplomatlıktan bahsediyorsun. Bırak günümüzü tarihin en önemli mesleklerinden biri. Bu nasıl bi egodur ki kadim bi meslek olan diplomatlığı küçümsüyorsun? Ulan bu mf lerin tm leri ve tm mesleklerini bu kadar küçümsemesi aptallıktır. Başka açıklaması yok. |
Türkiye'nin çizgisi belli diye, ülkenin içine edelim o zaman. Hadi yetenekli insanlar alınmıyor desen bir yere kadar tamam diyeceğim de, sen önemsiz diyorsun direkt. Herhangi bir bakanın vs. yetenekli olması, ASELSAN'daki herhangi bir mühendisin yetenekli olmasından yüzlerce kat daha önemlidir. O bakan yetenekli olmazsa, zaten yetenekli mühendis çıkmaz. Tesadüfen bir iki tane çıkarsa da onlar yurt dışına gider. Nitekim öyle oluyor da.
|
Boşuna yazdığımı bile bile, son kez cevap yazıyorum. O bahsettiğin ASELSAN da çok bir işe yaramıyor. Gelişmiş herhangi bir ülkenin mühendisleri ile kıyaslayınca oradakiler sıfır kalıyorlar. Çünkü orada çalışan mühendisler, zeki ve çalışkan olsalar da, rezalet bir eğitim almışlar. Vizyonları ve entelektüel kapasiteleri dar. Ayrıca onları yöneten kişiler de ayrı bir rezil. Bunun sebebi direkt olarak milli eğitim bakanlığıdır. Daha başka örnekler de verebilirim ama uzatmayayım burayı.
Ülkedeki siyasiler iyi olsa, ülke pek çok alanda otomatik olarak iyi olur. Oradaki bir kişi, komple tüm ülkeyi etkileyebiliyor çünkü. Ayrıca zaten siyasiler iyi olduğu zaman, silah da patlamaz merak etme. Zaten vasıflı adam da işine gelen kişileri değil, devleti korur direkt. Yani siyasiler vasıflı insanlar değil doğru, ama vasıflı insanlardan seçilmek zorunda. Yoksa Türkiye'nin durumu sonsuza kadar senin de bahsettiğin yerde kalır. Hatta daha da kötüye gider. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bremisch -- 20 Temmuz 2019; 8:41:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 20 Temmuz 2019; 14:11:8 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeadLy -- 20 Temmuz 2019; 10:59:20 > |