Şimdi Ara

YKS HAZIRLANIYORUM NASIL TEKRAR YAPMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yks hazırlanıyorum nasıl tekrar yapmalıyım mesela benım aklımda soyle var konuları bıtırıp branş denemesı cozerek tekrar etmek yoksa hergun calıstım konuyu tekrar etmelımıyım yanlısmı düşünüyorum?

Bide elimde birden fazla kaynak var onlarıda tekrar amaclı cozeyımmı yoksa brans denemesı ıle beraber onları bastanmı cozeyım?

• Youtube de hangi konuyu tekrar etmrk istiyorsan aç x2 de izle. Yks nin en etkili kolu bu, ya da diğer sınavların. Sayısal kısımlar hariç, sözel olan her şeyden örneğin tyt sos, tyt fen, tyt türkçe, ayt biyoioji, ayt fizik ve kimyanın bi kısmı yputubeden hallediliyor. Şuan ki aklımla bu kısımlarda 1 tane dahi soru çözmezdim. Gerek yok. Zaman kaybı, gereksiz stres. Soru çözme işi çok abartılıyor.

Soru çözüm+konu videoları en etkili ve en kısa yoldur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca Hem ayt fen hem ayt ea kısmı da çalışabilirsin. Edb, tarih, coğrafya kısımları dedim gibi yotubeden yata yata hallolen şeyler ve +35 görmen 3 ayı bulmaz. Hem sayısal hem eadan hazırlanmakta çok mantıklı bir tercih, şuanki aklımda yine böyle bir seneryo izlerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maketbıcagı kullanıcısına yanıt
    Videolar hakkında özellikle soru çözüm videoları kısmına katılıyorum ama soru çözmeden eline kalemi almadan olmuyor. Öncelikle 2x konu anlatım videoları izle ardından sorunu çöz.
    Al son 50 yılın çıkmış sorularını yada kaliteli bir soru bankası çöz ardından yanlışların videosunu izle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDT'ye nasıl Çalışmalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.