Şimdi Ara

YKS tercih tıp-mühendislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Bölüm #Tıp
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kaç gün önce tıp tercihi hakkında konu açmıştım fakat bu aralar kafamı kurcalayan bir şeyler var ve maalesef iki ayrı dal arasında gidip gelmeler yaşıyorum başlıkta belirttiğim üzere mühendislik ve tıp arasında ...
    Şimdi sıralamama gelince 10k civarı ve tıp yazacaksam büyük ihtimalle bu Trakya tıp olacak
    Fakat mühendislik yazarsam da İTÜ kontrol ve otomasyon mühendisliği gelecek büyük ihtimalle
    İki bölüme de ilgim var ikisinide gerçekten içim ısındı
    Fakat her iki alanda da eksik olduğum şeyler var
    1. Tıp için eksiğim maalesef o kadar da ezber yeteneğimin iyi olmaması mantığımı kullanma anlamında bir eksiğim yoktur fakat belirttiğim gibi sorun ezberde...
    Daha doğrusu sözel hafızam iyi değildir(görsel hafıza anlamında bir sıkıntım yoktur) anca en az 5-6 defa tekrarlar ile aklımda kalabiliyor terimler
    2.Kontrol ve otomasyon mühendisliğindeki problemim ise fizik dersimin o kadar da iyi olmaması
    Fiziği severim fakat lise fiziğinde zorlanmışken üniversite fiziğinde de aynı zorlanmayı yaşamaktan korkmuyor değilim ...bilmiyorum belki de karşılaştığım hocalardan ötürüdür fizikteki zorlanmam orasını tam bilemeyeceğim
    Benimle aynı durumda olup bu kararsızlığı yaşamış olanınız varsa vermiş olduğu kararlarından memnunlar mi merak ettim
    Bu kafası karışmış kardeşinize yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Alan ve ders içerikleri olarak ikisi çok farklı bölümler bence öncelikli olarak ders içeriklerine bak ve ilgine karar ver. Ben de bu sene kontrol otomasyon yazmayı düşünüyorum. Programa bakarsan verilen elektrik elektronik giriş dersleri gerçekten zor. Önemli olan senin için katlanılabilir olup olmaması. Tıpa katlanan her şeye de katlanır orası ayrı xd(bence)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.