Şimdi Ara

yksye ayt den başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba .yks 2024e hazırlanan bir mezunum.tyt fen kısmı bende yok denecek kadar az.ve tyt fen çalışmak beni çok sıkıyo.tyt fen bakmadan ayt fene geçmek istiyorum.ayt fen+ tyt ayt mat +geo ocak ayına kadar bitirip ocak şubat gibi tyt fen+türkçe kasmayı planlıyorum.ne diyorsunuz olur mu sizce?herkes tytden başlamalısın fln diyo o yüzden biraz arada kaldım.(bu arada 150kdan mezunum)

• TYT fen 10 net ve üstü ise olur, altındaysa pek tavsiye etmem

• öçcnndj Ö kullanıcısına yanıt
    olur tabii fizikte zaten hiçbir önemi yok direkt başla, biyoda hücreye kadar ilk 2 konu sonrası başlanır, kimyada modern atom zaten başlanır devamı için tyt mol hesaplamalar dahil bitir başka şeye gerek yok (bu bağlantılı konular var tyt elektrik ardından ayt elektrik, dalgalar dalga mekaniği, tyt hareket-11 hareket gibi bunlara art arda bak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A48C76AB -- 29 Ağustos 2023; 17:32:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sacmalik tyt feni sevmeden ayt feni sevemezsin. Bunlar bir butun, sonra subatta deneme cozerken yamulursun

• denemelerde moralim bozulmaz diyosan okey tyt fenle ayt fen.abartıldığı kadar bağlantılı değil

• TYT'de belli konuları bitirdikten sonra AYT'ye geçmek daha doğru olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.