Şimdi Ara

Yoğun saç dökülmesi ve seyrelme [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 17 yaşında bir 12. sınıf öğrencisiyim şuan sınav yılım aslında sınavdan dolayı acayip derecede stres yapan biri değilim herkes gibi eşit seviyede yani ancak bu sene saçımda yoğun bir açılma var özellikle sol şakak bölgemde nerdeyse kel kalmış gibi birşeyim asıl garip olan şey bu bir anda oldu ben ne dökülen saç vb gördüm ne elime bir sürü saç geldi bı anda kelleşti o bölge yazınki saçlarım ve şu anki saçımın SSini koyuyorum bunun nedeni ne olabilir dercos diye bir Şampuan var onu kullandıktan sonra orası daha da seyreldi gibi ondan olabilir mi? Bir de oradaki saçlarımı geri kazanmanın bir yolu var mıdır? Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim Yoğun saç dökülmesi ve seyrelme [SS'li] Yoğun saç dökülmesi ve seyrelme [SS'li] Yoğun saç dökülmesi ve seyrelme [SS'li]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Irsi de olabilir. Babanın, dayının saçları nasıl? Benim de o yaşlarda böyleydi. Sonra pederin nasıl döküldüyse aynı şekilde gitti. Irsi ise yapacak bişey yok.

Geri kazanma bana göre hikaye. Şampuanı değiştir ama doğal olanlardan kullan. En azından dökülmesini önlemeye bak.

Olmadı ektirirsin ileride saç. Yapıcak başka bir şey yok .

• vermithorr V kullanıcısına yanıt
    Genetik olsa ben de çok gocunmam ancak sınav stresi ve kullandığım Şampuandan döküldüyse cidden üzülürüm babam kel değil ancak saçları önden açılmış biraz 1 dayım kel öbürü kel değil. Genetikse de neden 17 yaşında başladı ki yaşım daha çok genç

• Simetrik mi yalnızca alnının bir tarafında mı dökülme var?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Yalnızca bir tarafta var sol şakak kısmı

• Genetik saç dökülmesi genellikle simetrik başlıyor. Şampuanla da bütün saçını yıkadığın için tek bir yerde dökülme yapması mantıklı değil. Başka bir sorun olabilir. Sağ elinle test çözerken mesela sol elinle farkında olmadan orayla oynuyor olabilirsin atıyorum. Yine de bi dermatoloğa göster derim.

• MantarAga M kullanıcısına yanıt
    demir eksikliginde olabilir, benimki bi ara o yüzden dökülmüstü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Saç ve Dökülme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.