< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 7 Haziran 2020; 10:42:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 7 Haziran 2020; 10:42:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 bin lirayken neden almadın birader, 2.el piyasasini takip etmek hobinmi, araba alacak adam gider pazarlıgını yapar alır gider.
|
beğenmiyorsan almazsın.sanki zorla satıyor.isteyen istediği fiyatı yazar.kimse de karışamaz
|
Valla onun niyeti araç satmak mı değil mi bilemem ama senin niyetin araç almak değil o kesin sen de ölücülük peşindesin..
Ocakta favoriye almışsın fiyat 100000 ararsın adamı bir iki de o inerdi alırdın arabayı, ne bekliyordun ki dur 100000 favoriye alayım, satamazsa fiyatı düşer 85-90a alırım peşindeydin,yalnız evdeki hesap çoğu zaman çarşıya uymuyor işte |
Su cimere şikayet eden arkadaşlar da bi garip yahu. İstiyor ki kaç para bedel biciyorsa o paraya alsin.
Gidip migrosu şikayet ediyor musunuz lahana şu kadar oldu, bu fiyata satılsın diye? Hadi onu bir nebze edersin. Beni nasıl şikayet edeceksin? 1998 uno var diyelim. Ben buna 25.000 istiyorum. Nolcak devlet diyecek hayır sen bunu 10.000 e satabilirsin mi diyecek? Satmam ben de. Asil o zaman kimse araba alamaz. Mantığı kaybetmeyin arkadaslar. Farkındayım herkesin eğitimi çok iyi değil ama sürekli ince işlere girenler var. İnce düşünene kalın girer diye bi laf var. Hayırlı günler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 7 Haziran 2020; 11:30:22 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |