Kısaca ev değişikliği yaptım ne olduysa ondan sonra oldu oturduğum apartmanda diji çanağı var. taktım uyduyu eulsat aboneliğim vardı kanal hiç yok, tuksat kolay kurulumdan tarattım sadece belgesel paketim aktif başka hiç bir kanal çekmiyor ?(paketimde sadece belgesel paketim var ancak normal kanallar kanal d tv8 vb hiçbiri çekmiyor) müştr. telsilcisi çözemedi çözecek babayiğit aranıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: benkellerman
Kısaca ev değişikliği yaptım ne olduysa ondan sonra oldu oturduğum apartmanda diji çanağı var. taktım uyduyu eulsat aboneliğim vardı kanal hiç yok, tuksat kolay kurulumdan tarattım sadece belgesel paketim aktif başka hiç bir kanal çekmiyor ?(paketimde sadece belgesel paketim var ancak normal kanallar kanal d tv8 vb hiçbiri çekmiyor) müştr. telsilcisi çözemedi çözecek babayiğit aranıyor.
Servisi cagir cozerler.
Müşteri temsilcisi çözse şaşarım.para koklatıcanki işin hallolsun.belki çok basit bi çözümü vardır ama servis gelip illah alıcak o parayı
benkellermanB
kullanıcısına yanıt
Digiturk çanağı turksat yönüne mi bakıyor Eutelsat yönüne mi? Anladığım kadarıyla çanak turksat yönünde zaten sizde bu sebeple turksat belgesel kanallarını bulabildiniz.Servis çağırıp anteni Eutelsata ayarlattirin.
Ayrıca kutunuz plus/plus iq değilse mh sen turksata da actirirsaniz kutunuzu( bu yapılabiliyor) Turksat kolay kurulumunda sırasıyla tum turksat kanallarını da bulur kutu
quote:
Sorunuzu dikkatlice bir daha okursanız sanırım kendi cevabınızı bulacaksınız. Zira eutelsat aboneliğinizin olduğunu söylüyorsunuz ama kolay taramayı Türksat üzerinden yapıyorsunuz. Merkezi antenlerdeki Digitürk çanakları Eutelsat uydusuna bakıyor. Sizin de madem bu uydu için Digi aboneliğiniz mevcut. Öyleyse kolay taramayı da Eutelsat üzerinden yapmalısınız. Eğer kolay kurulumda sadece Türksat araması yapmanıza izin veriyorsa gelişmiş kurulum kısmından Eutelsat tarattırmaya çalışın.
quote:
Orijinalden alıntı: sinyorahıskalı
quote:
Sorunuzu dikkatlice bir daha okursanız sanırım kendi cevabınızı bulacaksınız. Zira eutelsat aboneliğinizin olduğunu söylüyorsunuz ama kolay taramayı Türksat üzerinden yapıyorsunuz. Merkezi antenlerdeki Digitürk çanakları Eutelsat uydusuna bakıyor. Sizin de madem bu uydu için Digi aboneliğiniz mevcut. Öyleyse kolay taramayı da Eutelsat üzerinden yapmalısınız. Eğer kolay kurulumda sadece Türksat araması yapmanıza izin veriyorsa gelişmiş kurulum kısmından Eutelsat tarattırmaya çalışın.
Aboneliğiniz Eutelsat üzerindense ve merkezi sistemden kabloyu çekiyorsanız öncelikle merkezi sistemden çektiğin kablo sadece tek bir çanaktan mı geliyor? Zira çatıda konumlandırılmış 3-4 çanak varsa öncelikle senin diseq kurulumu yapman lazım. Digiturkte gelişmiş kurulum altında görürsün..
benkellermanB
kullanıcısına yanıt
Eulsatta tarama yaptır sorunun çozulur arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: i.yilmaz85
Eulsatta tarama yaptır sorunun çozulur arkadaşım
evet arkadaşlar hepnize verdiğiniz cevaplardan ötürü tşk ederim. tek tek cevaplayım
quote:
Orijinalden alıntı: bugurlu
quote:
Servisi cagir cozerler.
servis ben evde yokken gelmiş yapamadan gitmiş film gibi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bugurlu
quote:
Servisi cagir cozerler.
servis ben evde yokken gelmiş yapamadan gitmiş film gibi
Alıntıları Göster
Digitürk çanağı olduğuna eminmisiniz?
Eutelsata bakan digitürk çanağı varsa eutelsat kanal kurulumu yaptığınızda kanalları bulması gerekir normalde başka birşeye ihtiyaç yok.
Cihazınızın marka modeli nedir? Normal vestel-humax hd cihaz mı yoksa sagem plus cihaz mı var?
mobilephoneM
kullanıcısına yanıt
servis yamadığı için para da almamış
gefe16
kullanıcısına yanıt
merkezi çanak turksat yönüne bakıyormuş diye duydum o yüzden turksat kolay kurulumda diji belgesel kanlları çıktı ama normal kanallar çıkmadı bende aradım ben eulsat kaydımın turksat olması istiyorum diye ama hala bekliyorum bi ekşın yok
quote:
Orijinalden alıntı: gefe16
Ayrıca kutunuz plus/plus iq değilse mh sen turksata da actirirsaniz kutunuzu( bu yapılabiliyor) Turksat kolay kurulumunda sırasıyla tum turksat kanallarını da bulur kutu
biraz daha detaylı yazarsanız belki yapabilrim
sanırım ilginç bir apartman burası yönü merkezi çanak turksata bakıyormuş :) kolay kurulumda ikiside çıkıyor
quote:
merkezi çanak turksat yönüne bakıyormuş diye duydum o yüzden turksat kolay kurulumda diji belgesel kanlları çıktı ama normal kanallar çıkmadı bende aradım ben eulsat kaydımın turksat olması istiyorum diye ama hala bekliyorum bi ekşın yok
Türksatta kanal yokki doğru düzgün birşey izleyemessiniz, mecburen çanak taktırmanız gerekecek.
Bu arada hala cevap alamadım cihazınız nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: DreamRiver
Aboneliğiniz Eutelsat üzerindense ve merkezi sistemden kabloyu çekiyorsanız öncelikle merkezi sistemden çektiğin kablo sadece tek bir çanaktan mı geliyor? Zira çatıda konumlandırılmış 3-4 çanak varsa öncelikle senin diseq kurulumu yapman lazım. Digiturkte gelişmiş kurulum altında görürsün..
bi bunu denemedim sanırım olursa haber vercem
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Eutelsata bakan digitürk çanağı varsa eutelsat kanal kurulumu yaptığınızda kanalları bulması gerekir normalde başka birşeye ihtiyaç yok.
Cihazınızın marka modeli nedir? Normal vestel-humax hd cihaz mı yoksa sagem plus cihaz mı var?
turksata bakan çanak var diyorlar çıktım baktım diji yazıyor çanağın ucunda ablemi falan var ama yönlerden anlamıyorum cihaz hd dijitürkün dt 9102 hd
DreamRiver
kullanıcısına yanıt
aboneliğim eulsat üzerinden , merkezi sistemden kabloyu çekiyorum çektiğim yerde 2 çanak var biri diıji biri normal
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
turksata bakan çanak var diyorlar çıktım baktım diji yazıyor çanağın ucunda ablemi falan var ama yönlerden anlamıyorum cihaz hd dijitürkün dt 9102 hd
Bi fotoğraf çekin bakalım yarın sabah görelim :) Bazen digitürk çanağını kafalarına göre hotbirde çeviriyor site yönetimi.