Şimdi Ara

Yoklama kaçağıyken sınava gırebilmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

83 dogumluyum ve son tecil tarihi 2012 31 aralık. suanda adalet 1. sınıf grencısıyım ve sormak ıstedıgım birkaç soru var.

1. 2012 ekim ayın da dikey geçiş ile Kayıt yaptırabilirmiyim çünki kayıt esnasında askerlık durum belgesı istenıyor ve benim 2 ay sona tecılım bıtıyor.

2. Kayıt yaptırsam dahi 3. sınıf içindeyken (celp donemıne gore) tecılım bitmiş oluyor ve ben kaçak durumundayken sınavlara gırebılırmıyım, işyerıme asker kaagı çalıştıryorsunuz şeklinde hrhangı bır bıldırı gelırmı? zira kurumsal bır fırma oldugundan boyle bır durumda iş ile ilişkim kesilir.

3. diyelımkı yoklana kaçağıyken 30 yaşında okul bıtıyor. askerlık durumum ne olur. nasıl bır caza durumu ıle karsılasırım.

• 1- kaydınız yapılması lazım. Bir sorun çıkmaz sanırım. ben 2-3 haftalık bir süre varken kayıt yaptırdım.
    ?2- Daha önceden yüksek okul mezuniyetiniz var mı? adalet m.y.o. ilk okulunuz mu?
    ?3- açık öğretim fakültesinde de askerlik tecil işlemi oluyor ancak 29 yaşına kadar. Yüksek lisansda bu yaş sınırı değişiyor mu bilmiyorum.

En iyisi 2. ve 3. sorularınız için bağlı olduğunuz askerlik şubesi ile irtibata geçiniz.

Bende sizin gibi sayılırım, 84 lüyüm, 4 yıllık üniversitedeyken 2009 da 3. sınıfta bıraktım. Şimdi 2 yıllık Anestezideyim. benimde sorunlu oldu askerlik işlemleri. Ama askelik şubenle konuşursan en iyi bilgiyi onlar verir. Hele bide tanıdık birisi falan varsa ayrıntılı ilgilenir. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 27 Şubat 2011; 12:18:27 >
  • Şubeyı aradım ve sordum.

Yoklama kaçağı sayılırsınız ve hakkınızda mahkeme surecı başlar. bu süre içerisinde işyerı bılgılerınız dosyanızda var ise işyerıne bu bilgi gider ancak nekadar sure içerisinde gider net bilgileri yok. okulu bıtırıp gelırsen kısa donem askerlık için hak kaybı yaşamassın ancak alacagın ceza para yada hapis cezası bunu bilemeyiz.

kısacası net birşey yok yaşayıp görecez sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik kpssye engel mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.