Yokmu bi çaresi yardım olurmusunuz arkadaşlar 2 gundur oyun oynayamıyorum lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olumusunuz
Merhaba,
Fifa 15 orjinal aldım ilk gün klavye ayarlarını gayet güzel yapıp oyuna girdim oynadım ama daha sonra bilgisayara kol bağlayıp arkadaşla oynayınca klavye ayaları bozuldu düzeltemiyorum ne yapmam gerekiyor yardım lütfen. Oyunun klavye ayarlarını yapmasını biliyorum ama daha farklı bi sorun var ben klasik fifa tuşlarını atıyorum örneğin pas s ara pas w şut d orta a koşma e kaydedip çıkıyorum custom a b c d herhangi birine oyuna giriyorum pas s ara pas w şut a orta d oluyor koşma tuşu olmuyor bütün custom ayarlarını denedim hepsinde aynı sorun var klavyeyi kol gibi görüyor oyunu defalarca silip yukledım olmadı profılı sıldım olmadı klavye ayarları ındırıp belgelerıme attım olmadı key customizer indirdim kurdum olmadı oyunu komple sılıp belgelerımı falan sonra yenıden kurup alternate ten klavye ayarlarını yapıp custom ladıgım da tranıngde tuşlar çalışıyor ama mac a başladığımda sadece s ve d tuşları çalışıyor w,a,c,lshıft tuşları ıslemıyor rica ediyorum bana yardımcı olun 2 gundur oyun oynayamıyorum .