geçen hafta bir karbüratörcü tavsiye ettiler beyinci bir ustası varmış. genç bir arkadaş ve suriyeli. zar zor derdimi anlattım ilk başta geçiştirecek oldu. boğaz kelebeğini çıkma bulup önce denemem lazım sonra tek tek diğer sensörlerden olmazsa beyine bakacaz dedi. akşam bidaha gidince artık cihaza bağladı 034060 diye bir arıza okudu. bilinmeyen arıza yazıyordu. teste çıktık cihaza bağlı iken. hala boğaz diyordu. google'de kodu aratınca ekzantirik sensörü arızası olduğunu söyledim olabilir ama yinede boğaz kelebeği yapıyor diyor. arabayı 2 gün bırak kelebekten başlayıp tek tek parça deneyecem diyor ısrarla.
Bu arada ekzantirik sensörünün fişini çekince arabanın çalışmayacağını söylediler ama ne gariptir benimki çalıştı. çaışırken çektim fişini hiç tık demedi devam. gaz da yiyor.
Bu arada bu sensörden hiç bir şekilde veri almıyormu enjeksiyonu buna göre ayarlaması gerekmiyormu normalde.
Şimdi bu parçanın yenisini alsam mı almasam mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme