Şimdi Ara

YOL BİLGİSAYARI ARASINDAKİ FARK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafama takıldı. Yaklaşık 20 gün önce opel astra 111.yıl sedan aldım.Bayi çıkışlı lpg 'li....Aracı teslim aldığımda ön konsoldaki küçük göstege 65 km de idi...Yol bilgisayarı ise bundan 120 km daha fazla görünüyor.

ŞU anda ön küçük göstege toplamda 1350 km, Yol bilgisayarı 1470 km yi gösteriyor.

ACABA Araç daha önce kullanılmış ve sıfırlanmış olabilir mi? (Test aracı vs.)
    Yoksa normal midir?

saygılar....

• Bizimki eşitti valla

Muhtemelen kullanılmıştır...
  • dostum farkettiğin anda götürseydin o şimdi senin devamlı beynini kemiricek.
  • muhtemelen test aracı olarak kullanılmış
  • Yarın servise götürüp göstermeyi düşünüyorum. Öyle bir durumda ne yapmak gerekir?
  • Bence gidip yenisini isteyin, oha ya 150 km nedir arkadaş
  • Bugün aldığım bayiden farklı bir servise gösterdim ve durumu izah ettim.Aldığımdan beri aradaki 120 km lik farkın korunduğunu,bunun sebebinin ne olduğunu sordum.fakat Kimse bir şey açıklayamadı.
    "Belki arızası vardı,tamir edildi,120 km boyunca test edildi" dediler.
    Açıkçası fazla yardımcı olamadılar.
    Ne dersiniz? konunun üzerine gitmeye gerek var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam valla bu iş çok kişinin aşına gelmişmidir bilemem ama servis mutlaka kendini haklı çıkarmaya yönelik hareket edecek
    bende sıfır aldım astramı daha yeni ve 2km gösteriyordu her iki gösterge de
    mutlaka bilgi ve ya fikir sahibi arkadaşlar çıkacaktır;
    konuyu yukarıda tutmak gerek
    ayrıca böyle bir durumla alakalı "belki" şeklinde başlayan bir cevap kullanıcınında aklına bin tane "belki" getirebilir?
    dedikleri gibi bir durum varsa bence illaki bilginiz dahilinde olmalıydı
    ama geç kalınmış bir durum olarak sizi bile haksız çıkarabilirler gibi geliyor bana
    saygılar
  • Bugün müşteri hizmetlerini de aradım, veriler arasında fark olmaması gerektiğini konuyla ilgili,daha sonra bana döneceklerini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calipsodarkgreen

Bugün müşteri hizmetlerini de aradım, veriler arasında fark olmaması gerektiğini konuyla ilgili,daha sonra bana döneceklerini söylediler.

En doğrusunu yapmışsınız hocam peşini bırakmayın olayın derim, gelişmeleri bekliyoruz.
  • Bazı araçlar fabrika çıkışı bir defaya mahsus olarak km sıfırlanabiliyor özellikle sıfır isterum diye tutturan müşteriler için (biz peugeout alırken başımıza geldi oradaki adam gözümüzün önünde sıfırladı)

bu uyanıklarda muhtemelen araç ile önce gezdiler ya da test aracı olarak kullandılar (kim bilir belki satış temsilcisi bir akşam aracı alıp düğüne, gezmeye vs gitti gezdi sonra getirip galeriye koydu) sonra sıfırlayıp sana sattılar ama yol bilgisayarındakini sıfırlamayı unutmuşlar (demekki zannettikleri kadar zeki insanlar değiller)

bence sonuna kadar hakkınızı arayın 120 km az değil kim bilir nasıl kullandılar o ara
  • Her ihtimale karşı aradaki farkı gösteren fotoğrafı çekip, noterden tasdik ettirsem mi? En azından elimde bulunsun.
  • quote:

Her ihtimale karşı aradaki farkı gösteren fotoğrafı çekip, noterden tasdik ettirsem mi? En azından elimde bulunsun.

Boyle bir sey mumkunse yapin.
    Cunku bakalim servise getirin falan deyip orada yol bilgisayarini sifirlarlarsa elinizde hic bir sey kalmaz.
  • Takma, farzetki bir arkadaşına verdin arabayı 150km gezdi getirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Takma, farzetki bir arkadaşına verdin arabayı 150km gezdi getirdi

işte cevap budur...
  • satarken sorun olabilir
  • quote:

Tabi ki sorunu görmezden gelebilirim. Fazla da huylanmak istemiyorum ama şöyle de bir durum var.

Satış temsilcisi arkadaşta kesinlikle bir ard niyet aramaıyorum ,fakat onun bilgisinde olmayan bir sorun olabilir.Aradaki fark az da değil...

Ülkemizde 1000 km ye gelmemiş araçlar ikinci el sitelerinde satılıyor. Benim arabanın bilgisayarı 180 km de idi.

"Ya da yol bilgisayarında problem olabilir" vb.diye bir açıklması olmalıdır diye düşünüyorum.

Sonuçta sıfır diye araba alıyoruz.

(Bilmiyorum konuyu fazla mı büyütüyorum?)

• quote:

quote:

Tabi ki sorunu görmezden gelebilirim. Fazla da huylanmak istemiyorum ama şöyle de bir durum var.

Satış temsilcisi arkadaşta kesinlikle bir ard niyet aramaıyorum ,fakat onun bilgisinde olmayan bir sorun olabilir.Aradaki fark az da değil...

Ülkemizde 1000 km ye gelmemiş araçlar ikinci el sitelerinde satılıyor. Benim arabanın bilgisayarı 180 km de idi.

"Ya da yol bilgisayarında problem olabilir" vb.diye bir açıklması olmalıdır diye düşünüyorum.

Sonuçta sıfır diye araba alıyoruz.

(Bilmiyorum konuyu fazla mı büyütüyorum?)

arkadaşım mühim olan 120 km kullanılmış olması değil mühim olan o 120 km nasıl kullanıldı? adam dağa taşamı vurdu, altınımı sürttü, arkadaşıyla drag yarışı yapacam diye balatanın anasımı ağlattı bilemezsin.

Ayrıca para kolay kazanılmıyor sırf ikinci ele güvenemediğinden insanlar sıfır araç alıyor, böyle olduktan sonra ne anladım sıfır araçtan ben

• belki sadece 120 km kullanılmadı. test aracı olarak kullandılar, komple sıfırladılar, sonra tekrar binildi, sıfırlandı, ama yol bilgisayrında ki değer sıfırlanmadı ?
    ya 0 araçlarda neler olduğunu bir duysanız, aracı çekiciden indirirken tavanını vurup, yaptırıp 0 diye satanlar mı, gemiden indirirken hasar alan aracın oracıkta parça değişimi yapıldığını mı ?

bence konunun üstüne git, resimleri noter onaylat ve değişim iste, ısrar ederlerse tüketici haklarına başvur.
  • hocam yol bilgisayarın 120 km yazıyorsa nerde kaldı o arabanın sıfırlığı. ilk aldığımda görüdüğüm gibi aracı almazdım sizin yerinizde olsaydım böyle adilik böyle şerefsizlik olmaz 0 aracın adı üzerinde 0km araç olması lazım yol bilgisayarında 5km'ye kadar kabulüm ama 5km'yi geçti mi ben o arabayı almazdım. peşini bırakmayın ve noterde tasdik ettirin sonra servis bir şekilde sıfırlarsa canınız yanmasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.