Şimdi Ara

Yol bilgisayarı olan CDTI Corsa'cılar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yol bilgisayarlı dizel corsa'sı olan arkadaşlardan ricam vites ve devirlere göre anlık yakıt tüketimini yazabilirlermi ? Malum bizim 2006 Corsa CDTI Essentiada böyle bir özellik yokta acaba hangi devirde ne yakıyoruz. Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar Astra CDTI değerleri de olur ya. Hiçmi yol bilgisayarına bakan yok.
  • yeni corsaların bildiğim kadarıyla hiç birinde yol bilgisayarı yok
    belki 3k sportlarda vardır
    yada 2006larıda bilmiyom
  • Hadi ya yol bilgisayarsız araba mı kaldı bu devirde ayıp ya opel neyden çalacağını şaşırdı artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Hadi ya yol bilgisayarsız araba mı kaldı bu devirde ayıp ya opel neyden çalacağını şaşırdı artık.

yeni honda civic'e bi bak istersen? hangi segmentte araç ve yol blgisayarı varmı? yada yol bilgisayarı dedikleri şeyin var olan tek özelliği ne?
    yeni corsalarda yol bilgisayarı bulunmaktadır sanırım en baz donanımda olmuyo yol bilgisayarı sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnny3254

quote:

Hadi ya yol bilgisayarsız araba mı kaldı bu devirde ayıp ya opel neyden çalacağını şaşırdı artık.

yeni honda civic'e bi bak istersen? hangi segmentte araç ve yol blgisayarı varmı? yada yol bilgisayarı dedikleri şeyin var olan tek özelliği ne?
    yeni corsalarda yol bilgisayarı bulunmaktadır sanırım en baz donanımda olmuyo yol bilgisayarı sadece

Hondalara baktım kardeş rahat ol gene hondalarda bilgi ekranı gibi duruyor.En baz donanım diyorsun ama benim yaptığım yorum üstteki yazılara göredir sen ayrı onlar ayrı şey söylüyor herhalde hiçbiriniz tam bir bilgiye sahip değilsiniz ki emin olarak konusmuyorsunuz...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: johnny3254

quote:

Hondalara baktım kardeş rahat ol gene hondalarda bilgi ekranı gibi duruyor.En baz donanım diyorsun ama benim yaptığım yorum üstteki yazılara göredir sen ayrı onlar ayrı şey söylüyor herhalde hiçbiriniz tam bir bilgiye sahip değilsiniz ki emin olarak konusmuyorsunuz...

yeni corsada yol bilgisayarı var arkadasım dediğim gibi donanım olarakta var cosmo donanımında sabit olarakta var,herkes farklı konusuyor olabilir herkes bildiği kadarı ile sana yardımcı olmaya calısıyor,hala inanmıyosan acar opel bayisinie sorarsın

• 32000 ytl ye alınabiliyor
  • yeni corsa da cosmo donanımda teknik pakette yol bilgisayarı var çok mu gerekli ben ce değil
  • Ya arkadaşlar benim soru gümbürtüye mi gitti ?
    quote:

Orjinalden alıntı: AYDINTR

Yol bilgisayarlı dizel corsa'sı olan arkadaşlardan ricam vites ve devirlere göre anlık yakıt tüketimini yazabilirlermi ? Malum bizim 2006 Corsa CDTI Essentiada böyle bir özellik yokta acaba hangi devirde ne yakıyoruz. Şimdiden teşekkürler.
  • abi yol bilgisayarı olsa nolur olmasa nolur?

gaza bastıkça gözünüz kayıcak.. ki sanki bilmiyoruz basstıkça çok yakıyor evet..

e mavcut benzinle ne kadar yol giderim.. bu zor bişi diilki herkes biliyor arabası ne kadar yakar nolur.. ortalama 50 km menzil kadlığında yanan kırmızı ışıkta var 1950lerden beri :)

ya biri bana yol bilgisayrının şu özelliği harika olmazsa olmaz vs desin?
  • hocam tabiki iki araba kıyaslanamaz bile ama adamlar fiat palioya bile standart donanımda koyuyolar yol bilgisayarını grande punto linea filan da hepsi aynı şekilde.Opelin yaptığı ucuza kaçmaktan başka birşey değil.arka camlar kollu açılıyor neymiş çocuk güvenliğini....e koy o zaman sıkışma engelleme sistemini ... aynı mantık anlatabiliyormuyum..ucuza kaçıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.