Şimdi Ara

Yolda giderken bir anda patlama sesi ve arac titremesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, bugun maalesef cok üzücü bi olay yasadim ve yarin aracimi servise gondermek uzere cekici gelicek ancak sizden ne olabilecegi hakkinda fikir almak istedim.

2013 model mercedes a180 modelinde aracim var 100 bin km decbugun Sakarya lstanbul arasi otobanda yolculuk yaptim, bogaz koprusunden ciktiktan sonra Beşiktaş sapagina dogru saptim. Yolculugum ortlama 130 km surmustu ve hicbir sorun, sikinti vs ne hissettim ne gordum. Daha sonra besiktasa dogru inerken 60-70 gibi bi hizla giderken bir anda sag on tekerin ordan bir patlama sesi gibi birsey geldi ve motor ariza sigi sari renkte yaniyordu. Once cukura girdim sandim, ancak biraz daha gidince farkettim ki aracin sag onunden vuruntu sesi gelmeye devam ediyor. Lastik patladi sandigim icin hemen araci saga cekip lastigi kontrol ettim ancak lastikte hicbisey yoktu. Daha sonra arabayi tekrar calistirip yavas yavas gitmeye basladim ancak, 20-30 la bile giderken araba stop edecekmis gibi vuruntulu çalışmaya başladı ve motor ariza isigi sari renkli olan yanar halde duruyordu. Olaydan sorna gaza azicik bassam bile araba sanki cakil tasli yolda gidermis gibi sarsiliyor ve sag onden vurunty sesi geliyor motorun ordan. Bazıları aks kirilmis olabilir diyor ama ozaman motor isigi neden yanıyor? Allahtan besiktasta oturduğum icin bu olay nerdeyse evimin onunde oldu ve otoparka kadar sorunsuz gelebildim ve yarin cekici gelicek goturucez. Bu sorun nedir ve neden olmus olabilir arkadaslar? Şimdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blok patlamış olmasın ?

• motorda okkalı masrafı var, eyyorlamam bu kadar. üstüne de hala sürülmeye devam etmiş.

• motor aramızdan ayrılmış gibi. 2013 model 100 bin kmdeki bir araç için çok olası bir durum değil durum buysa iyice üzerine düşün.

• Herkese merhaba, bugun araci tamir ettirdik, aracin motorundaki 2-3 numarali enjeksiyonlarinda sorun varmış, atesleme bobinleri yanmis. A serisinde kronik sorun dediler ve 3k gibi bi meblaya değiştirdiler sorun gitti. Onca para ver mercedes diye guya yasadigimiz soruna bak bide kronik deyip isin icinden cikiyorlar. Araba dert ve masraf kapisindan baska bisey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem kronik sorun, o zaman bu müşteriyi dolandırmaya girmiyor mu ben de bunu anlamıyorum. Senelerdir bir avukat veya bu işe kafayı kırmış biri dava açıp kazandığını da duymadım. Enteresan olan kronik diyip bunun değiştirilen parçada kronikliğinin kalmamış olması. O zaman kusurlu ürün satışından dava açılsa kazanılamıyor mu? Ayıplı mal satışı yapılmış. Kusuru biliniyor. Yerine takılacak olan parçanın da kusursuz olduğu ortadaysa, o zaman bu marka bu ürünün ayıbını kabul ediyor ve ücretsiz değiştiriyor olması gerekmiyor mu? Eeeeyy sayın avukatlar bu konuyla ilgili yok mu bir örnek dava?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.