Şimdi Ara

Yoldaki çekim noktaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen hep aynı yerlerde araçlarım ayeni tepkiyi veriyo.. sizde de oluyor mu. ..Araba belli yerlerde yokuşu kuş gibi çıkarken yokuş aşağı gidemiyor. ..hiç araç yokuş aşağı yavaşlar mi arkadaş. ...basıyorum gidemiyor. .. ama başka yerlerde mübarek yag gibi.... eskiden sadettin teksoya çıkardı yokuş yukarı boş viteste çıkan araclar ... Size de oluyor mu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto-danışman-expert -- 10 Temmuz 2016; 4:18:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

Bazen hep aynı yerlerde araçlarım ayeni tepkiyi veriyo.. sizde de oluyor mu. ..Araba belli yerlerde yokuşu kuş gibi çıkarken yokuş aşağı gidemiyor. ..hiç araç yokuş aşağı yavaşlar mi arkadaş. ...basıyorum gidemiyor. .. ama başka yerlerde mübarek yag gibi.... eskiden sadettin teksoya çıkardı yokuş yukarı boş viteste çıkan araclar ... Side de oluyor mu....

Bazen bana da yol düz gibi geliyor basıyorum araba gitmiyor. Bazen eğim hissediyorum yukarıya doğru ama basınca araba akıyor. Şile yolunda var böyle 1-2 yer
  • Aslında olan şey doğanın bir illüzyonu. Görsel algılarımıza zıt şekilde doğa konumunun olması. Manyetik bir alan yok yani. Yokuş sanılan yer aslında iniş. Doğa illüzyonu. Yada farklı bir örnek vereyim, arkadaşlarınızla daha önce hiç gitmediğiniz bir yere gittiğinizi düşünün. Aniden durup burayı az önce olan olayı ben bir yerden hatırlıyorum dersiniz kendinize rüyada gördüğünüze yemin bile edebilirsiniz. Aslında olan olay şunlardan biridir sol yada sağ göz veriyi diğerinden erken yada geç göndermiştir, yada beyin gelen bu iki veriden birini daha geç algılamıştır. Sonradan gelen geç algılanan bu veri ilk algıyı, veriyi hatırlamanıza neden olur ve ben bunu daha önceden gördüm yaşadım dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 10 Temmuz 2016; 3:23:15 >
  • Side nin tam neresinde oluyor dediğin olay tam olarak ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Side nin tam neresinde oluyor dediğin olay tam olarak ?

Size de oluyor mu diye yazdım t9 un azizliği o şekilde çıktı. ... olay Antalya dan kemere giderken phaselis e 5 km filan kala bi mesafede oluyo. .... yol bildiğin yokuş aşağı ama araç gitmiyor. ... hızı kesiliyor. ... sanki el freni çekili gitmeye çalışmak gibi .... biraz geçtikten sonra olympos ayrımına gelmeden düzeliyor. .... buna benzer birkaç yer daha biliyorum. ... cankiridan ankaraya gelirken baykusbogazina 10 km kala o düzlükte tüm araçlar yigiliyor gidemiyor. ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Side nin tam neresinde oluyor dediğin olay tam olarak ?

Size de oluyor mu diye yazdım t9 un azizliği o şekilde çıktı. ... olay Antalya dan kemere giderken phaselis e 5 km filan kala bi mesafede oluyo. .... yol bildiğin yokuş aşağı ama araç gitmiyor. ... hızı kesiliyor. ... sanki el freni çekili gitmeye çalışmak gibi .... biraz geçtikten sonra olympos ayrımına gelmeden düzeliyor. .... buna benzer birkaç yer daha biliyorum. ... cankiridan ankaraya gelirken baykusbogazina 10 km kala o düzlükte tüm araçlar yigiliyor gidemiyor. ...

Hocam baykuş boğazına gelmeden dediğiniz yer eğer tahmin ettiğim yerse rampa Eğer imkan bulursanız orada durup ayağınızı frenden çekin ve geri kaçtığını hissedin arabanın bende sizin gibi düşünüyordum 200 tl gidince öğrendim öyle olmadığını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.