Arkadaşlar Selam, Pamukkale Üniversitesi 4.Sınıf Yönetim bilişim sistemleri öğrencisiyim, bu yaz mezun olacağım. Aynı zamanda bir bankada neredeyse 1.5 yıla yakındır çalışıyorum. Lisans Tezi kapsamında bir site yaptık, buradaki amacımız türkiyedeki neredeyse bütün yönetim bilişim sistemleri müfredatını bir portal üzerinde toplamaktı. İşe yarayacağını düşünüyorum. Kontrol ettiğimizde veriler doğruydu, ancak yine de teyit etmenizi rica ederim. Site: https://ybsmufredatlari.com/ Spesifik olarak PAÜ ybs hakkında sorunuz varsa cevaplarım, ayrıca ybs hakkında da sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplarım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 13 Haziran 2024; 7:55:36 > |
Yönetim Bilişim Sistemleri Müfredatları Portalı, Tercih etmeyi düşünenler
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam yanlış anlama ama bu lisans tezi olarak kabul ediliyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanlış anlaşılacak bir şey yok, her tez illa makale olmak zorunda değil, aslında tez demek te tam doğru değil. Dönem sonu ödevi :D
-
Josettilik konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ders programındaki dersler çoğu kişiye yabancı gelebilir. Dersleri şöyle ozetleyeyim: işletme+bilgisayar Bilimleri (bilkent ctis filan).
Zamanında Josetti trolü yüzünden iyi sovmüstük bu bölüme de şu an baktığımda aslında fena bölüm de değilmiş.
Ybs bilkent’te vardı 2015’te kapatılmış.
BIM diye bir bölüm var, o sanırım. Bazı mezunlarına denk gelmiştim. Enteresan, zamanında bilkentin açtığı bazı bölümler var böyle ingilizce öğretmenliği filan gibi
ha deyince bilişim bölümü açılmaz özel okullarda. işletmeyi her yere açarsın düşük maliyetle ancak teknik akademisyene daha fazla ücret ödemen gerekir. Bu parametreyi de şuraya ekleyeyim.
-
up
-
Ea da 90k yaptim ybs okumak istiyorum pamukkale de tercihlerimin içerisinde. Istanbulda yasadigim hicin hicbir bilgim yok Denizli ile ilgili. Orda konaklama nasil akademisyenleri iyi mi insan ortami nasil ögrenci dostu bir yer mi ve de pamukkalenin ybs dersleri nasil ve ne yapiyorsunuz merak ediyorum, hizli bilgilendirirsen sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X