Şimdi Ara

Yönetim Neden Susuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aziz Yıldırım'ın söylediği şeyler ortada. Yönetimin susmasına anlam veremiyorum. Hukuki olarak sonuna kadar gitmeliyiz bu işin üstüne.

Savunma diye Galatasaray'a çamur atıyor adam.

• Valla en güzel cevaplardan birisi Buse TERİM'den gelmiş ;

" Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene "

Yunus Emre
  • ben hakimin yerinde olsam kardeşim giy cübbeyi geç yerime bari bu ne ya derdim...
  • kendisinin temiz olduğunu ispatlamak yerine, başkalarının kirli olduğunu iddia eden bir şahısa niye cevap vereceksin ki?

söylediklerinin tamamının iftira olduğunu ayan beyan ortada.

kaldı ki hala fb başkanı olduğu için verilecek cevap camia boyutunda yanlış algılanıp olayları büyütebilir.

kişiler gelip geçici, fb de gs de sonsuza kadar türk futbolunun değeri olarak kalacak. bu süreçte camia bazında yara açmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Valla en güzel cevaplardan birisi Buse TERİM'den gelmiş ;

" Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene "

Yunus Emre

• Sabahtan beri takip edemedim konuşmalarını. Şimdi Ntvspordan okudum ve tepem öyle attıki ne biçim bir adammış bu aziz yıldırım. Yapacağım savunmayla yer yerinden oynayacak demişti sadece bizim tepemizin tasının yeri oynadı.

Fenerbahçeli arkadaşlarda daha at gözlüğü takmaya devam etsinler.
  • Ciddiye almaya degmez. Adam koca TC Adaleti onunde savunma yapmayi birakip konuyla alakasi olmayan Galatasaray'a camur atmaya basladi.

Fenerbahce'yi hic kimse bu kadar kucultmemisti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyunca pislik içinde bile halen daha dibe bu kadar pislik yetmez diyor.
  • Beşiktaş maçında bizim stad birdahaki maçta ceza alır demedi demeyin... Ayrıca yönetim ağzını payını vermeyi bilecektir.. Söylenecek sözün zamanlaması önemli...
  • ateş olsa cürüm kadar yer yakar derler ya öyle. sallamıyolar bile adamı bizimkiler

önce kendini temize çıkarsın
  • Once etegindeki tasları döksün diye bekliyor bizim yönetim. Sonra agzının payını vereceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

quote:

Orijinalden alıntı: nikobelic

Aziz Yıldırım'ın söylediği şeyler ortada. Yönetimin susmasına anlam veremiyorum. Hukuki olarak sonuna kadar gitmeliyiz bu işin üstüne.

Savunma diye Galatasaray'a çamur atıyor adam.

şuan daha önemli işlerle ugraşıyorlar mesela borsada gsray yatırımcıları nasıl dolandırılır ceplerindeki paralar nasil araklanir onlar ile meşguller oyüzden cevap veremiyor olabilirler....

öyle bir durum olsa spk müdahale eder zaten sen beynini yorma böyle işlerle.

inceleme altında şuan zaten sen beynini baskanınn bu tip yolsuzluklarına yor bence garip grubanın rıskını calmak günahdır..

• Cevap verilebilir ancak olayın etik boyutuda var. Sonuçta o adam içerde birisi. Ona yüklensen ayıp olur. Hem toplum hem taraftar yadırgar şahsen bende yadırgarım böyle bir olayı. Adama cevap hakkı vermemiş oluyoruz. Ha bu demek değildir ki biz cevap vermiyoruz diye onlar doğru söylüyor. Başkan gazetecelere yakalanabileceği bir yere gider sonra inceden tık tık yapar
  • Darağacında bile olsalar son sözleri Galatasaray.
  • @fcbayern

tekrar söylüyorum kural dışı bir uygulama varsa spk gereğini yapar, yapmazsa müfterisin açık ve net.

neyse herkes bir şekilde kendi seviyesini belli ediyor, konuyu daha fazla dağıtmaya gerek yok.
  • Savunma savunma dediler bu mu lae
  • Bu kadari da fazla. Yonetimin acilen bir aciklama yayinlamasi gerekiyor siteden. Boyle onune gelen destursuz Galatasaray'i almasin agzina.

Asil ondan da ilginci, biz taraftarlar niye susuyoruz? Adamlar hem suclu hem guclu olmalarina ragmen susmadi aylardir. Biz yine adalet yerini bulsun diye alttan aldik ama bir yere kadar. Is, iddianamede adi gecen bir kulubun baskanini TFF baskani yapmaya kadar gelmis vaziyette. UEFA'yi karsimiza alip, gerekirse 3 sene Avupa'ya gitmeyelim (!) demeye kadar gelmis vaziyette...
  • yeminlen sarsıldım,şoktayım uykularım kaçıyor böyle savunma görmedim.
  • Ne demek cevap verme ya tabiikide vermeli yazıklar olsun yönetime susup oturuyorlar emin ol doğru düzgün bir açıklama yayınlasa çıkıp konuşamaz bu kadar

Adam durmadan konuşuyor bakıyorki cevap veren yok devam eder s.graz maçı dedi ya daha ne olsun sen cevap vermezsen iftira attığıyla kalır demekki söyledikleri doğru cevap vermediğimize göre.
  • Cünkü konuşmak için öncelikle karsilarinda idrak etme ozelligine sahip olmak gibi vasiflara sahip bir muhattab görmeleri gerekiyor, fakat malesef böyle birisi henüz karşilarina çikmadi.. Biz görmedik en azindan..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.