Şimdi Ara

Yönetimin kendini affettirme çabası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence gayet iyi gidiyolar. Aşırı uygun fiyattan kombine satıyolar ki rekor kırdı gibi. Şimdilik fena transferler olmadı. Bakalım, arenada görevli olmasam bende almıştım direk.

• bu taraftar eğitilmez
  • Sen kendini afettirme san , bizde kalıcı olabilmek için göz boyama olarak görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 26 Haziran 2017; 1:44:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Sen kendini afettirme san , bizde kalıcı olabilmek için göz boyama olarak görelim.

Galatasaray'da kim kalıcı olmuş, ben 23 yaşındayım hatırlamıyorum ?
    Dursun bu sene şampiyon yapmazsa takımı yolcu, Galatasaray'da kalıcı olabilmen için başarı istenir lobi yapamazsın, Galatasaray lisesinden mezun tayfa yönetir Galatasaray'ın yönetimini.
    Fenerbahçe'de ki diktatörlük bizde olmaz.
  • Başarı dışında hiçbir şekilde dursunu affetmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 26 Haziran 2017; 12:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih kaya Hakan balta gibi çöpler gittiğinde bana PM atın gelip yönetimi affedeyim

• Kulübünün tapusu Sabri'de diyen Sneijderci arkadaşlara sağlam bi tokat bastı. Bi tokat da 34 yaşındaki 5M Euroluk Hollanda besili ineğine inerse , o zaman ben affettim gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yönetimi affetmem, 2 sene boyunca yapılan hatalar kulübe verilen zararlar öyle bir şampiyonlukla filan düzelecek şeyler değil...Deneme yanılma yoluyla 2 sene sonunda transfer yapmayı öğrendiler Onu da parayı basıp yapıyorlar herhangi bir beceri Yok

Bu kulübün genel vizyonu ve hamleleri örtüştüğü zaman düşünülür fakat şuan için erken

• En büyük özürü istifa ederek yapabilir en azından bu sene için iddalı olabiliriz. Geç olmadan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.