Şimdi Ara

Yorekok İfşa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son videosunda kendisini ifşa etmiş. Çok daha farklı bir tip bekliyordum açıkçası.

https://www.youtube.com/watch?v=HH-pyZLqRoQ

5:30'dan itibaren.

• Zaten ifşa olmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya iyiymiş ben tombiş tatlış bişi bekliyordum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu adama son zamanlarda sinir olan bir tek benmiyim? Tamam güzel videoları var hala ama her videoda yabancı terimler söyletip,izletip resmen yanlış batılılaşmayı gösteriyor.1 yaparsın 2 yaparsın tamamda sıktı artık.Son videosundada pizza ve donutlarla bunu tekrardan gözümüze sokmuş oldu.

• O kim ARKadas

• O kim la.

Sıradan insanları ünlüleştirmeyi ne çok seviyorsunuz

• O kim la diyip eleştirdiği sanan boş yorum atanlarda gelmiş. İzlemediysen yorum yapma geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turbolinea kimdir?
    10 yıl önce açıldı
    Turbolinea kim?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha yeni mi gördünüz tipini

• quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Şu adama son zamanlarda sinir olan bir tek benmiyim? Tamam güzel videoları var hala ama her videoda yabancı terimler söyletip,izletip resmen yanlış batılılaşmayı gösteriyor.1 yaparsın 2 yaparsın tamamda sıktı artık.Son videosundada pizza ve donutlarla bunu tekrardan gözümüze sokmuş oldu.

bu yoruma katılıyorum ama öyle sinir olmuyorum, sadece olmasa daha iyi. cringe kelimesinin aşırı kullanılan gereksiz kelimelerden biri olmasına sebep oldu mesela, olmasa iyiydi, ama dediğim gibi sinir olmuyorum.

• O değilde ben kendisini metroda görmüş olabilirim. Metroya tek başıma bindim dikiliyorum, sağıma doğru bir metre uzağımda iki adam var biri diğerine bir şeyler anlatıyor umursamadım, sonra o sustu diğeri cevap verdi ve bildiğin yorekokun batesmotelpro videosundaki sesini duydum, hemen kafamı çevirdim keltoşun biri gerçekten. tesadüfen benzer biri olabilir ama sanırım oydu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.