Şimdi Ara

YORUMSUZ BİR TRAFİK SAHNESİ DAHA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ortadan ikiye bölünen otomobilden sağ çıktı...
    10 Mayıs 2012 Perşembe, 12:57:51

Sivas'ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazada çarpışmanın etkisi ile araçlardan birinin ortadan ikiye bölünmesi görenleri şaşırttı.

Kaza, bugün sabah saatlerinde Şeyhşamil Mahallesi Türkmenistan Caddesi üzerindeki kavşakta meydana geldi. 20 yaşındaki Abdulmuttalip Öztürk yönetimindeki 58 NU 269 plakalı otomobil ile 19 yaşındaki Ömer Akpolat yönetimindeki 58 FE 554 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ömer Akpolat yönetimindeki otomobil ikiye bölünerek savruldu. Akpolat ise otomobilin ikiye bölünmesi ile yola fırladı.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/741215-iste-asil-mucize

Otomobiller nasıl bir mucize olduğuna inanılarak kullanılyor...

• fatih oto kaporta diyorum. bombayı kuruyorum.
  • ŞAHİN...
  • bu 4. konu olmuş forumda sakin beyler
  • Şahinler kalitesiz demiyorum ama 2 ye bölünenbütün şahinlerde ölen olmuyor nasıl bir iş bu yahu :S

büyülümüdür efsunlumudur nedir ?
  • Tabiki kazaya sebebiyet veren araç kuş serisinin bir elemanı
  • Oha falan oldum nasıl bisey o yaw küp sekermi bu araba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

Şahinler kalitesiz demiyorum ama 2 ye bölünenbütün şahinlerde ölen olmuyor nasıl bir iş bu yahu :S

büyülümüdür efsunlumudur nedir ?

ölüm araç içinde sıkışma , iç organların dışarıdan gelen darbeler ile parçalanması v.s. sonucunda oluyor genelde.

Bunda araç tabiri caizse yok olduğu için vücudunuzu zararlayacak ne motor ne bir metal olmuyor ki .
  • Hangi konuya cevap atsak okadar cok acildi ki ;)
  • fena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahinler genelde ikiye bölünüyor çok ilginç bir güvenlik sistemleri var benım gördüğüm ikinci bölünen şahin vakası ve ikisinde de içinden sağ çıktılar hatta ilkinde içinden cıkanlar koşarak kaçıyordu

bu linke mutlaka tıklayın asıl mucize burda
    http://webtv.hurriyet.com.tr/2/26303/19564076/1/mucize-kurtulus-diye-buna-denir.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanusta -- 8 Ağustos 2012; 19:25:52 >

• Şahini hava filtresinin kapağından tanıdım vallahi torpidoya baktım 2 saat anlamadım kapağı görünce şıp diye çözdüm
  • kusun kolu kanadi kirilmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanç sahibi arkadaşlar için öldürmeyen Allah öldürmüyor
  • Kuş serisinin güvenlik sistemini görüyorsunuz araç kendini parçalıyor içindekiler kurtulsun diye
  • Şahinlerde standart sunulan tek güvenlik donanımı ASS (Automatic Splitting System)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.