Şimdi Ara

yorumunuz ? MF-4 214k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar selamaleyküm. Bir soru soracam bende şu gelirmi muhabbetleri felanla ilgili yorumunuz nedir acaba.

Mf-4 sıralamam 214k makine yazdım cogu yerde 1.tercih 190k 2.tercih 209k 3.tercih 223k sizce hangisi gelir şimdi kesin bişe kimse söyleyemez ama hani bi yorum yapılır en azından değilmi yorumlarınızı bekliyorum saolun varolun yorum yapanlar..

bide benm sıralamamda olan arkadaşlar ne yazdınız sizinde tercihleri merak ettim.

• mynameisferit kullanıcısına yanıt
    Bu sıralama aralıklarında olumlu olumsuz oynamalar rahat olabiliyor özellikle vakıfsa, bence sırayla %50 %65 ve %75-80 şansın var. Garanti girmek istiyorum diyorsan arkaya bir kaç tane daha koyabilirdin . Bu arada kontenjan değişimleriyle o sene o üniversitenin fazla,az tercih edilmesi ciddi etken.
  • Boeing737 kullanıcısına yanıt
    aynen haklısın aslında ya tercih yaptım 20 tane felan da ilk tercihler istiyorum gelmesini 190k dan gecen sene 240k olanda var onuda yazdım ama inşallah ilk3 tercihten biri gelir ya. Hocalara sordum büyük bir ihtimal 2.tercihin gelebilir dediler artk bilmiyoruz bekliyoruz kısmet hayırlısı hangisiyse.
  • mynameisferit kullanıcısına yanıt
    He o bendede var ilk yazdıklarım seninle hemen hemen aynı uzaklıkta ,onları çok istiyorum ama arkayada yazdım mecbur.
  • ap
  • büyük ihtimal dogu yazmıssındır.
    şimdi dogudan bir üniden mezun olunca gidip yüksek yerlerde çalısacagını sanma. mühendislik kendini geliştirmektir olayınada bakma.

mezun olunca asgari ile başlayacan ortalama 4 sene ye kadar masın 2.500 tl olacak , max 300 olacak. üstünü gormek cok zor ve artık o maasla devam edeceksin. patron senin haftaiçi tam gün büyük ihtimallede cumarteside yarım gün çalıstıracak. ve diyeceksin ben bunun içinmi okudum diye !

sana tavsiyem 1 sene daha hazırlan 100k nın altına cekebilirsin.

eğer dediklerime inanmıyorsan bulundugun yerde organize sanayi varsa git ordaki patronlara sor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.