Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gmate diye bir ürün cıktı biliyorsunuz.. bluetooth ile bağlanıyor.
    şimdi elimizde peel 520 var bluetooth mevcut... acaba gmate programını kursak peel 520 yide ipod touch takmadan bluetooth ile gmate programını haberleştirebilirmıyız... sonucta bu urunle hep cinde yapılıyor.. kullandıkları chipler aynıdır... vs..vs deneyebilirmiyiz...
  • cok yaratici bir dusunce, niye olmasin. Eger imkaniniz varsa deneyebilirmisiniz?
  • ipodum geldi üzerinde 5.0.1 var. peel ise türkiyeye geldi herhalde yarın dağıtıma çıkar. ipoda jailbreak yaptım. peel için nerden programını yüklemeliyim? yosionun 5.0.1 için betasını yayınladığı programın tam sürümü çıkmadı herhalde. daha önceki sürümleri 5.0.1le çalışır mı? ne yapmalıyım bu aşamada?
  • Gmate icin cydia asagidaki kaynagi ekle

http://m.skyroam.com/cydia
  • 1.6.8i yükledim. fakat imei register olmadı devamlı error veriyor. dolayısıyla power on da olmuyor. açılırken ses çıkarıp titriyor ama power on olmadı. sim kart içinde ve pin sorması kapalı.
    peel i açtığımda bluetooth olarak aratıp görebiliyorum fakat imei atmak için bluetooth ile bağlanmak istediğimde bilgisayar kod girmemi istiyor. bunun kodu nedir biliyormusunuz? bir de register imei için üzerinde geleni mi gireyim yoksa benim atacağımı mı?

beta sürümünü yükleyip denedim, arama yapabiliyorum. fakat arama geldiğinde sadece ses çıkıyor, ekranda hiçbir uyarı yok. ancak programı acıp contact kısmına geldiğimde aramanın geldiği görünüyor. Sms geldiğinde uyarı sesi var fakat hiçbir şekilde mesaj görüntülenemiyor.
    öncelikle sorunum imei değiştirme, gerisi hallolur birşekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta1903 -- 1 Şubat 2012; 13:37:05 >
  • 1.8.0 kurunuz en sorunsuz bu versiyon register istemiyor
  • 1.8.0 kurdum fakat power on olmuyor. ikinci pil ve çekim göstergesi çıkıyor. peelden ipodu şarj edemiyorum. fakat arama geldiğinde peel çalıyor ve ekrana numaralar geliyor. çağrıyı başlatmak için yandaki yeşil tuşa basmam gerekiyor. ekranda kabul et, reddet gibi bir şey çıkmıyor.
    numara yazıyorum call a bastığımda arama yapmıyor.

imei için bluetooth ta sorun yaşıyorum. yosionla bilgisayarın iletişim kurması için belirli bir şifre var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta1903 -- 1 Şubat 2012; 23:19:40 >
  • Versiyonunuz 4.3.3 olmali. 5.0.1 da power olmaz
  • beta sürümü yükledim. şu anda sadece telefon fonksiyonu çalışıyor.
    ipod direk 5.0.1 le geldiği için herhangi bir shsh kaydım yok. 4.3.3e geçiş konusunda fikir verebilirmisiniz? forumda biraz araştırdım ama detaylı bir bilgiye rastlayamadım.
  • Arkadaşlar ben de bu aletten almayı planlıyorum, videolardan izlediğim kadarıyla batarya takılıyor bu batarya nasıldır patlama vs olmaz dimi? Bir de bu alet güvenli midir? Dealextreme'de 65 dolara da var 90 dolara da ne farkı var bu ikisinin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Arkadaşlar ben de bu aletten almayı planlıyorum, videolardan izlediğim kadarıyla batarya takılıyor bu batarya nasıldır patlama vs olmaz dimi? Bir de bu alet güvenli midir? Dealextreme'de 65 dolara da var 90 dolara da ne farkı var bu ikisinin?

Her batarya takılan şey patlarmı
    iPod'unuza Ekstra güç sağlıyor
    IOS 5.0.1 ile Kullaniliyorsa yerinizde olsam alırdım
    Gmate araştırırdım birde

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Arkadaşlar ben de bu aletten almayı planlıyorum, videolardan izlediğim kadarıyla batarya takılıyor bu batarya nasıldır patlama vs olmaz dimi? Bir de bu alet güvenli midir? Dealextreme'de 65 dolara da var 90 dolara da ne farkı var bu ikisinin?

Her batarya takılan şey patlarmı
    iPod'unuza Ekstra güç sağlıyor
    IOS 5.0.1 ile Kullaniliyorsa yerinizde olsam alırdım
    Gmate araştırırdım birde

peki t288'in yosion peel'den farkı nedir? Hangisi daha iyidir?
    Şimdi gmate'ye baktım sanırsam o telefona takılmıyor bluetoothla hallediyor işi. Bana yardımınız gerek hangisini almalıyım şuan araştırıyorum ama sizlerin fikirleri belirleyici olacaktır

• t288 ımeı sorunu var... alırsın 10 gun kullanırsın kapanır oylece baka kalırsın
    gmatı alıp deneyen yok ımeı sorunu ondada varsa aynı sonu yasarsın
    peel 520 2nd alırsın ımeı sorununu yazılımsal halledersın pasa pasa kullanırsın..bunu kullanan cogunlukta
  • Elimde peel 520 2nd ve ipod var 2si birden veya sadece peel 520 yi satacağım ilgilenenler pm atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Elimde peel 520 2nd ve ipod var 2si birden veya sadece peel 520 yi satacağım ilgilenenler pm atabilir.

peel520 çalışıyor mu ? benim bildiğim onda bluetooth yoktu heralde ve imei atılamıyordu yanılıyor muyum ?
  • çalışmasında herhangi bir sorun yoktur.
  • arkadaşlar bu ürün neyin nesidir ne işe yarar lütfen allah rızası için cevap verin konuyu araştıracak vaktim yok kusura bakmayın kısıtlı zamanım var cevaplarsanız sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

arkadaşlar bu ürün neyin nesidir ne işe yarar lütfen allah rızası için cevap verin konuyu araştıracak vaktim yok kusura bakmayın kısıtlı zamanım var cevaplarsanız sevinirim .

ipod toucha kılıf şeklinde takılıyor ve ipod oluyor telefon hat takıyorsun ve telefon gibi-iphone gibi arama yapıyorsun, mesaj çekiyorsun... bildiğin tipi değişik iphone oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

arkadaşlar bu ürün neyin nesidir ne işe yarar lütfen allah rızası için cevap verin konuyu araştıracak vaktim yok kusura bakmayın kısıtlı zamanım var cevaplarsanız sevinirim .

ipod toucha kılıf şeklinde takılıyor ve ipod oluyor telefon hat takıyorsun ve telefon gibi-iphone gibi arama yapıyorsun, mesaj çekiyorsun... bildiğin tipi değişik iphone oluyor.

hmm hocam teşekkür ettim ürün şuan çalışıyormu birde pasaport kaydı falan gereklimi

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.