Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunu nerden nasıl temin edebilirim? Fiyat aralığı ne kadar? ikinci el satan olur mu aranızdan? Türkiyede 0'ını bulabilir miyim? Çok aklıma takıldı bunlar? Ona göre alacağım hocalar bir yardım lütfeen:)
  • Bende yosion apple peel 520 ii aldım ios 5.0.1 kullanıyodum imei&sn hatası verdi.http://www.mediafire.com/?k297ambueew0r03 linkteki programı kurdum mesajlar görünmüyodu ilgilenmedim bende fgazla yeni uygulama çıkar onla ayarlarım diye(Çok uğraştım bulamadım :D)2 HAFTA SONRA sim görmedi. Başka telefona takıp mesajlara baktım yasa takipten imei kapatma mesajı gelmiş peel suan kullanılmıyo imei .Bunu nasıl düzeltebilirim?İmei değiştirme videosu varsa verebilir misiniz?

Teşekkürler.

Acil Yardım Edin.
  • Merhaba IMEI değiştirmek için Peel ın ipoda power on olması lazım yoksa bluetooth çalışmaz ve değiştiremezsiniz. Beta versiyonlarda bluetooth olmadığı içinde beta programla IMEI değişmez.
  • İmei sini bluetooth la değil pc kabloyla değiştirsem olmaz mı?
  • Su anda iPod touch 4g, 4.3.3 kullanıyorum. Peel alacam imei ve mesaj sorunu var mı ? 4.3.3 sürümünde imei hatası varmı? Çözümü varmı ?[\b]
  • arkadaşlar ben bu cihazı aldım arama olan yere gelip setting yapıyorum orda bana verilen ımei numarasını register yapıyorum ama olmuyor yardım ederseniz sevinirim :)
  • Arkadaşlar bir sürü şey yazılmış ve bir tutarsızlık var. merak ettiğim soruları sorayım;
    1-imei numarası kaydettirmek mi gerekiyor? yoksa var olan bir telefonun imei numarasını kullanabiliyor muyuz? (o telefonu bir daha açmamak kaydı ile)
    2-ios 5.1'de çalışıyor mu?
  • merhabalar
    peel i 4.1 ipodum ile kullaniyordum, mesajlarda bazen cince olarak geliyordu,
    fakat ne olduysa birden artik sms alamamaya basladim.
    Sms gelince sesli ikaz geliyor ama sms programi bu mesaji gostermiyor.
    mesajda gonderemiyorum bu durumda.

yosion 1.8.0 i bir baska ipod ile denedim sms eski sorunlu hali ile duzgun bir sekilde calisti.
    cihaz (peel) ve yosion yaziliminda bir sikinti yok yani.
    Sorun ipod da dir diye 4.3 ipws kurdum ve jailbreak ettim,
    programi tekraar kurdugumda bir de ne goreyim en son aramalar listem aynen duruyor.

Bir sekilde ipod fabrika durumuna getirebilsem durum duzelecek, ios versiyonu yukseltme bunu yapmiyor. (zira son arama listem aynen duruyordu)
    ios settings de reset kismi var
    bu secenek bende kitliyor aleti yaptirmiyor jailbreakden dolayi herhalde.

Fikri olan varsa sevinirim,
    Bir de en son guncel cydia linki nedir?
    yosion urunun uretimini durdurmus cydia linkide artik bos cikiyor sources da.

• gmate skyroam cihazlarınıza imei yüklemesi yapılır.fiyatımız 75 tl dir.
  • Arkadaşlar bu cihazı nereden almamı tavsiye edersiniz veya aranızda satan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionselektronik

gmate skyroam cihazlarınıza imei yüklemesi yapılır.fiyatımız 75 tl dir.

imei yide siz versiyorsunuz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Arkadaşlar bu cihazı nereden almamı tavsiye edersiniz veya aranızda satan var mı?

O kadar sorun yaşayan var hala almayı mı düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Arkadaşlar bu cihazı nereden almamı tavsiye edersiniz veya aranızda satan var mı?

Yabancı forumlarda çoğu sorunlar çözülmüştür yazıyor videolarda da bütün herşey sorunsuz çalışıyor. Ne gibi sorunlar yaşadınız siz? Bide ios 5 için uyumlu oldumu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Yabancı forumlarda çoğu sorunlar çözülmüştür yazıyor videolarda da bütün herşey sorunsuz çalışıyor. Ne gibi sorunlar yaşadınız siz? Bide ios 5 için uyumlu oldumu?

Yabancı forumlara bakmayın siz. Türkiye'de imei problemi var, türkçe karakterler çıkmayabiliyor. Ne bileyim o kadar para verene kadar az daha ekleyip iphone 3gs veya o civarlarda android telefon alınabilir. Sonuçta çin malı telefon kullanmış gibi oluyor insan. Ağırlık 190 gr oluyor toplamda 2 cihaz taşımak gibi bişey bu.

• Konuyu birkaç günlüğünede olsa hortlatalım bakalım, bilenler cevaplarsa çok sevinirim....

Şu yurtdışından gelen telefonlar için çıkan yeni yasa gereği yosion alırsak ve imei si olduğundan pasaport kaydının dışında bir de ort. belirli bir tutarda vergi mi ödeyeceğiz, yoksa telefon sınıfına girmediğinden vergiden yırtıp sadece pasaport kaydı yeterli olacak mı? Bilen varsa cevaplarsanız çok memnun olurum....
  • 2. El 3gs alin derim ben. 400-500 liraya kafaniz rahat olur.

İlk ciktigindan beri takip ediyorum bu urunu sorunsuz kullanabilene rastlamadim. Hep sıkıntili.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peel 520 yerine artık
    http://www.raisoopeel.net/buy/raisoo-new-peel-t4-4g-ipods-black/

satıyorlarmış

bu üründe IMEI değiştirme yapılabiliyormu?
    Türkiyede kullanılırmı?
    deneyen varmıdır?
  • arkadaşlar bunların ios 6 ile uyumlu sürümleri var mı ? yakınlarda getirtmeyi planlıyorum. elimizde patlamasın sonra .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutsimsek

arkadaşlar bunların ios 6 ile uyumlu sürümleri var mı ? yakınlarda getirtmeyi planlıyorum. elimizde patlamasın sonra .

Bende almayı düşünüyorum fakat ürünü kullananların yorumlarını okuduktan sonra vazgeçtim. Almanızı tavsiye etmem ürünün bir sürü sorunları varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.