Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hata404
    Peel520.net ve bunun facebook sayfasi (en gunceli )

Exquis forumu (google translate ile anlasiliyor ):http://www.chaoji.hk/bbs/index.php

Sağ olun

• @hata404

beta versiyondaki sms sorunu hakkinda bir gelisme saglayabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

@hata404

beta versiyondaki sms sorunu hakkinda bir gelisme saglayabildiniz mi?

Su anki beta versiyonunda sms kullanilamiyor sadece arama fonksiyonu kullanilabiliyor bu yuzden sms icin final versiyonu cikana kadar bekleyecegiz. Ayin 20sine dogru cikacagi soyleniyor gelisme olursa yazarim ;)
  • DİKKAT DİKKAT T288 COMİNG CİHAZ ALAN ARKADAŞLAR

ARKADAŞLAR İMEİ OLAYINI HALLETTİM CİHAZIN KUTUSUNDA GELEN İMEİ İLE CİHAZIN KULLANDIĞI İMEİ AYNI DEĞİL PASAPORTA KAYIT YAPTIRMAYIN CİHAZ GENE ÇALIŞMAZ BEN BİR ARKADAŞIM SAYESİNDE İÇİNİ AÇIP İÇİNDEN BİR PROGRAM SAYESİNDE DEĞİŞTİRTTİM VE ŞU AN SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR BİLGİNİZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyret22

DİKKAT DİKKAT T288 COMİNG CİHAZ ALAN ARKADAŞLAR

ARKADAŞLAR İMEİ OLAYINI HALLETTİM CİHAZIN KUTUSUNDA GELEN İMEİ İLE CİHAZIN KULLANDIĞI İMEİ AYNI DEĞİL PASAPORTA KAYIT YAPTIRMAYIN CİHAZ GENE ÇALIŞMAZ BEN BİR ARKADAŞIM SAYESİNDE İÇİNİ AÇIP İÇİNDEN BİR PROGRAM SAYESİNDE DEĞİŞTİRTTİM VE ŞU AN SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR BİLGİNİZE

İçini açıp mı ? Hocam konuyu açsanız biraz
  • Arkadaş diğer konuda anlattı onun yazısını aynen aktarıyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: beyret22

AÇIKÇASI BEN YAPMADIM ARKADAŞIM HALLETTİ 2 DAKİKADA OLDU AMA İÇİNİ AÇTIK BATARYAYI CİHAZDAN AYIRDIK ORALARA KABLO BAĞLADIK SONRA BAX MIDIR BİR ŞEY VARMIŞ BİLGİSAYARDAN CİHAZA BAĞLAMAK İÇİN ONA BAĞLADIK KENDİ YAPTIĞI BİR CİHAZI BAĞLADI SONRA BİR PROGRAM AÇTI BANA GÖSTERMEDİĞİ İKİ TUŞA BASTI CİHAZ KAPALIYKEN YAPTI BÜTÜN BUNLARI SONRA CİHAZI AÇTI 10 SANİYE BEKLEDİ OLDU DEDİ TOPLADIK CİHAZI CİHAZ ÇALIŞTI
  • SON DURUM NEDİR? MESAJ SORUNU VEYA herhangi bir sorun kaldımı?
  • Son surum daha test asamasinda oldugu icin kesin birsey yok. Mevcut surumlerde karsi taraf ingilizce karakter kullanarak mesaj gonderdiginde de bir sorun bulunmuyor. Mesajlarda turkce karakter sorunu hala mevcut. Bazi arkadaslar bu sorunu cozdugunu soylemisti ama cozemeyenler oldugundan kesinlikle turkce karakter sorununun cozuldugu soylenemez. Bunun disinda bir sorun yok zaten.

• quote:

Son surum daha test asamasinda oldugu icin kesin birsey yok. Mevcut surumlerde karsi taraf ingilizce karakter kullanarak mesaj gonderdiginde de bir sorun bulunmuyor. Mesajlarda turkce karakter sorunu hala mevcut. Bazi arkadaslar bu sorunu cozdugunu soylemisti ama cozemeyenler oldugundan kesinlikle turkce karakter sorununun cozuldugu soylenemez. Bunun disinda bir sorun yok zaten.

test asamsındakı programı yukledım ama poweron nasıl olacak.. radyo gprs vss.vs gelmıs
  • yauv bu ne işe yarıki
  • quote:

quote:

@hata404
    cihazinizi sattiniz mi?

Ivandrago nun profilinden izmirde oldugunu gordum. Uzak bilgisayar baglantisiyla veya yakinsaniz bulusarak imei olayina bakma imkaniniz olabilir mi? T288 yazilim olarak iyi gibi ama imei de sorun olursa hicbir isimize yaramaz..

Ayrica yosionun yeni yaziliminda sms karakterleri konusunda bi duzeltme saglanmis mi?

Hayır daha satmadım, beyret22 ile görüştüm önceden peel520si vardı onda imeiyi halletmişti t288de olmuyormuş malesef..
    Yosionun yeni yazılımını denedim ama power off gösteriyor (yani peeli görmüyor orjinal yazılım değil o yüzden olabilir) sanırım t288 in yazılımını hackleyip peele uyarlamaya çalışıyorlar, t288 ile aynı programlar geliyor ama bağlantı sağlanamadı.Gelişme olursa haber veririm..

bende ıkı gun once denedım power off konumundan power on konumuna gecıremedım... calıstıran var mı sızın ınceledıgınız sıtelerde

• Orda bahsettigim versiyon yeni cikan betadan farkli bir versiyon dedigim gibi power on olmuyor. Yeni cikan betasinin linkini vereyimhttp://www.appeel.com.cn/cydia/debs/
    (Sadece phone fonksiyonu calisiyor)

• quote:

Orda bahsettigim versiyon yeni cikan betadan farkli bir versiyon dedigim gibi power on olmuyor. Yeni cikan betasinin linkini vereyimhttp://www.appeel.com.cn/cydia/debs/

bunların hangisi yuklenıyor... ve 5.0.1 de calısıyor mu? bu arada bu verdıgın lınkten phone kursak dıger lınkten de sms ve gprs radyo kursak olmaz mı

2012/1/19 11:54 2981214 chiefreeapp_2090.deb
    2012/1/19 11:54 2891166 chiefreeapp_6571B.deb
    2012/1/19 11:54 16154 libstatusbar0.9.2-3_libstatusbar.deb

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orda bahsettigim versiyon yeni cikan betadan farkli bir versiyon dedigim gibi power on olmuyor. Yeni cikan betasinin linkini vereyimhttp://www.appeel.com.cn/cydia/debs/

bunların hangisi yuklenıyor... ve 5.0.1 de calısıyor mu? bu arada bu verdıgın lınkten phone kursak dıger lınkten de sms ve gprs radyo kursak olmaz mı

2012/1/19 11:54 2981214 chiefreeapp_2090.deb
    2012/1/19 11:54 2891166 chiefreeapp_6571B.deb
    2012/1/19 11:54 16154 libstatusbar0.9.2-3_libstatusbar.deb

Olmaz, 6571ti sanirim onu indirebilirsiniz digeri de ios 5 icinmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata404 -- 24 Ocak 2012; 11:47:48 >

• arkadaşlar ben ipod alacağımda bu ürün ne işe yarıyor.
  • quote:

5.0.1 gectım ve dedıgını kurdum ekran phone ve sms geldı... phone calısıyor ama sms denemedım geldıgıne gore oda calısıyordur sanırım
  • quote:

quote:

5.0.1 gectım ve dedıgını kurdum ekran phone ve sms geldı... phone calısıyor ama sms denemedım geldıgıne gore oda calısıyordur sanırım

Sadece arama yapılabiliyor, sms için uğraşıyorlarmış

• quote:

quote:

quote:

Sadece arama yapılabiliyor, sms için uğraşıyorlarmış

evet aramada sıkıntılı gibi tekrar 4.3.3 dondum ve eskısını yukledım aslında peel520hk/cydia2 deki calıssa cok gusel olmus o...
    o neden calısmıyor acaba

• Çinde 29una kadar bahar tatili gibi bir olay varmış. Facebooktaki sayfalarında bu tarihten sonra çalışmalarına devam edeceklerini yazmışlar. Herhalde Şubat ayı içinde yeni yazılımı derleyip toplayıp yayınlarlar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.