Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: balerefone

8 gb ipod 400-450 tl civarı 32 gb ipod 500-550 TL civarı. ( aldığınız kişiye , firmaya , kampanyaya göre değişilik gösterebiliyor. )

peel ise 99 dolar. Yani 150 tl.

pasaport derdi yok. isterseniz eski bir telin imesini atabiliyorsunuz. eğer derseniz ki ben kayıt ettirmek istiyorum kayıt parası 5tl filan. tabi pasaport bulmanız gerekiyor. ( yanılmıyorsam son 3 ayda yurda giriş çıkış yapması gerekiyor pasapordun )

hocam eski bi telin imesini nasıl atıyoruz programı var mı acaba ?yardımcı olur musunuz bu konuda
  • Peel520'de gprs ayarını bilen var mı arkadaşlar ?

Hattım avea
    Başka hattan çalıştırabilen varsa da yazabilir onları da denerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

8 gb ipod 400-450 tl civarı 32 gb ipod 500-550 TL civarı. ( aldığınız kişiye , firmaya , kampanyaya göre değişilik gösterebiliyor. )

peel ise 99 dolar. Yani 150 tl.

pasaport derdi yok. isterseniz eski bir telin imesini atabiliyorsunuz. eğer derseniz ki ben kayıt ettirmek istiyorum kayıt parası 5tl filan. tabi pasaport bulmanız gerekiyor. ( yanılmıyorsam son 3 ayda yurda giriş çıkış yapması gerekiyor pasapordun )

hocam eski bi telin imesini nasıl atıyoruz programı var mı acaba ?yardımcı olur musunuz bu konuda

programın adını bilmiyorum ama forumda bu program verilmişti.

bluetooth ile atıyorsunuz.. aldığınız peelde bluetooth olması lazım yani yoksa atılmaz.

• Bugün yeni bir yazılım yayınlanmış
    http://www.chaoji.hk/bbs/viewthread.php?tid=639&extra=page%3D1&page=1

http://peel520.hk/cydia2/ reposundan deneyebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata404 -- 6 Ocak 2012; 23:58:08 >
  • @hata404
    cihazinizi sattiniz mi?

Ivandrago nun profilinden izmirde oldugunu gordum. Uzak bilgisayar baglantisiyla veya yakinsaniz bulusarak imei olayina bakma imkaniniz olabilir mi? T288 yazilim olarak iyi gibi ama imei de sorun olursa hicbir isimize yaramaz..

Ayrica yosionun yeni yaziliminda sms karakterleri konusunda bi duzeltme saglanmis mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlamadıysam bu cihaz Ipod'u Iphone yapıyor değil mi_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Yanlış anlamadıysam bu cihaz Ipod'u Iphone yapıyor değil mi_?

evet, dogru anlamissiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

@hata404
    cihazinizi sattiniz mi?

Ivandrago nun profilinden izmirde oldugunu gordum. Uzak bilgisayar baglantisiyla veya yakinsaniz bulusarak imei olayina bakma imkaniniz olabilir mi? T288 yazilim olarak iyi gibi ama imei de sorun olursa hicbir isimize yaramaz..

Ayrica yosionun yeni yaziliminda sms karakterleri konusunda bi duzeltme saglanmis mi?

Hayır daha satmadım, beyret22 ile görüştüm önceden peel520si vardı onda imeiyi halletmişti t288de olmuyormuş malesef..
    Yosionun yeni yazılımını denedim ama power off gösteriyor (yani peeli görmüyor orjinal yazılım değil o yüzden olabilir) sanırım t288 in yazılımını hackleyip peele uyarlamaya çalışıyorlar, t288 ile aynı programlar geliyor ama bağlantı sağlanamadı.Gelişme olursa haber veririm..

• Anladım, haberler kötü.. Peki t288i serial port olarak gösterilememesi cpeelin yazılımından mıdır yoksa donanımından mı? Bir fikriniz var mı? Sipariş vermede aceleci davrandım biraz ama imei olayı şok etkisi yarattı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

Anladım, haberler kötü.. Peki t288i serial port olarak gösterilememesi cpeelin yazılımından mıdır yoksa donanımından mı? Bir fikriniz var mı? Sipariş vermede aceleci davrandım biraz ama imei olayı şok etkisi yarattı..

Malesef su imei olayi kotu oldu , bilgisayar bluetooth kulaklik olarak goruyorsa donanimdan olma ihtimali yuksek . Mesela yosionda bilgisayarla eslestirdikten sonra telefon olarak goruyor . Size t288 geldikten sonra yazilimla alakali olma ihtimalini goz onune alarak tum versiyonlari deneyin bence
  • cpeel.net teki iletisim kismiyla irtibat kurdum. Imei degistirmek icin bi dokumanimiz ya da program tavsiyemiz yok dediler. En sonunda siparis numarami sorduklarinda ebay uzerinden aldigimi soyledigimde saticiniz size teknik destek saglasin, biz ilgilenmiyoruz dediler.

Gelse zaten peellerle ilgili hangi yazilim varsa hepsini deneyecegim.
  • ıyı olmadı bu olay....peel 520 ye devam
  • t288 için bende direk site ile kontağa geçtim imei için cevaplandığında paylaşırım..
  • gmate diye bir ürün cikmis nasildir iyimidir bir goz atarmisiniz...
  • gmate genellikle iphone u cift simkartla kullanmak icin kullaniliyor. Eger ipod icin kullanilirsa mikrofonlu kulaklik gerekiyor etraftakilerin karsi tarafi duymamasi icin
  • gmate ipod touch ıcınde duzgun calıstıgını belırtmıs... ama bırılerının alıp test etmesı gerek zıra ondada ımeı problemı olursa iş yaş olur. t288 ler elde kaldı desenıze
  • @ender

malesef durum boyle gozukuyor
  • kotu olmus arkadasım herkeste T288 hevesı vardı ama yarım kaldı sanırım
  • yazilimsal oldugunu bilsem beklerim ama donanimsal bir sorun gibi duruyor. Yosiondaki sms sorunu devam ediyor mu? Saticiyla konusup yosionla degistirmek icin sansimi deneyecegim.
  • Resmi yeni sürüm geliyor, ios5 ile uyumluymuş !

quote:

Peel520
    We just received a private beta iOS 5-compatible version of the app for testing. We'll let you know how it works within a few hours :)

Kaynak :http://www.facebook.com/Peel520net
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.