Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender

Mevcut yazılım haricimi kuruyorsunuz

Eski yazılımı kaldırıp kurdum
  • ben eski yazılımla birlikte kurmayı da denedim. eski yazılım power on oldu ama yeni sürümde bi değişiklik olmadı.
  • 4.3.5 de gprs ayarı nasıl yapılıyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • SMS konusundaki hatalari teknik servise bildirdim hemen cevapladilar uzun uzun konustuk eski versiyonlari denememi istedi, onlarda da sorun oldugundan bahsettim.Kodlarda sorun oldugunu anladi yazilim takimina ileticegini soyledi. Olumlu bir gelisme, umarim bu sefer dikkate alinir. Daha cok dikkat cekip sureci hizlandiralim derseniz su adrese mail atabilirsiniz ; ray@exquis.hk mailde turkce karakter sorununu turkiyede oldugumuzu soyleseniz yeterli olur bence..
  • bi kullanıcı iphonedaki message ugulaması dosyalarını ipoduna gömüp bu sorunu çözdüğünü söylüyor. deneyebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endeir

bi kullanıcı iphonedaki message ugulaması dosyalarını ipoduna gömüp bu sorunu çözdüğünü söylüyor. deneyebilecek olan var mı?

Materyalleri verirse denerim tabiki ;)
  • materyaller bende de yok malesef. iphonu olan birinden temin edebilsek keşke.
  • quote:

materyaller bende de yok malesef. iphonu olan birinden temin edebilsek keşke.

Peki hangi dosyaları alıp nereye atmamız gerekiyormuş ? Bilginiz var mi
  • iphone daki messege uygulaması içindeki dosyaların tamamını kopyalayıp yosionun messages uygulamasının içine atmış sanırım. detaylı bi anlatım istedim cevap bekliyorum
  • quote:

iphone daki messege uygulaması içindeki dosyaların tamamını kopyalayıp yosionun messages uygulamasının içine atmış sanırım. detaylı bi anlatım istedim cevap bekliyorum

Anladım, detaylı bilgi aldığınızda bizi de bilgilendirirseniz sevinirim .
  • 1-once iphonedan messages app bulun ve icindekileri pcye kopyalayin
    2-sonra ipoda baglanip yine i-funbox yoluyla mobilesms app bulun ve icindeki herseyi silin
    3-son olarak iphone dosyalarini ipod mobilesms icine atin ve cihazi bi kac defa respring yaptiktan sonra bi kac defa kapatip acin hatta eger olmazsa hem respring hemde ardindan reboot yapin
  • quote:

1-once iphonedan messages app bulun ve icindekileri pcye kopyalayin
    2-sonra ipoda baglanip yine i-funbox yoluyla mobilesms app bulun ve icindeki herseyi silin
    3-son olarak iphone dosyalarini ipod mobilesms icine atin ve cihazi bi kac defa respring yaptiktan sonra bi kac defa kapatip acin hatta eger olmazsa hem respring hemde ardindan reboot yapin

iPhone olmadığı için şu an için dosyaları alamıyorum . iPodu ifunbox ile bağlandım var/stash/Applications bölümünde mobilesms app yok , yssms var bunu mu demek istedi acaba ? Bu kişinin yosion app sürümünü öğrendiniz mi, ben 1.6.8 ve .1.8.0ı denedim ve mobilesms.app gelmedi

• 1.8.0 şu an ipodum bende değil ama mobilesms.app diye bi klasör olduğunu hatırlıyorum. yssms ile denerseniz de sorun olacağını sanmıyorum çünkü sadece isim farklı uygulama aynı.
  • quote:

1-once iphonedan messages app bulun ve icindekileri pcye kopyalayin

iPhone 4.2.1 versiyonun sms uygulaması linki : https://rapidshare.com/files/583014531/MobileSMS.app_.rar

Yabancı bi forumdan buldum denedim respringden sonra mesajlar uygulaması ekrana geldi fakat icon resmi yoktu.Açmaya çalışınca açılmadan menüye attı defalarca reboot respring yaptım ama ayarlayamadım :(
    Benim ipod versiyonum 4.3.3 uyumsuzluktan çalışmama olasılığı yüksek ...

Edit: iPhone 4.3.3 uygulaması http://www.uploadking.com/RAVHXS4K5M

Winscp ile ipoda bağlandım (Cydiadan OpenSSH yüklemeyi gerektirir.)
    var/stash/application/yssms.app içindekileri silip yukarıdaki linkteki dosyanın içindekileri attım ve respring yaptım ama ekranda bir şey çıkmadı. Uzun araştırmalardan sonra ekranda çıkması için şunun yapılmasını gerektiğini öğrendim ;

Winscp ile bağlanıp ysssms.app üzerinde sağa tıklayıp properties'e basıyoruz.
    Octal 0755( 0755 yazsa bile silip tekrar yazmanız gerekiyor !!! ) ve Set group, owner and permissions recursively kutusunu işaretliyoruz ve ok diyoruz.

/System/Library/CoreServices/Springboard.app/N81AP.plist ' i açıp içine şunu eklemeniz gerekiyor ;
    <key>sms</key>
    <true/>

Ardından respring yapın, ekrana iphone'un message uygulaması gelecektir (olmaza dili ingilizce yapıp deneyin).

Programı kullanmada sıkıntı yok çalışıyor , fakat mesaj yolla dediğimde hata veriyor ve gitmiyor , sanırım bu uygulama peel'i görmüyor.
    Yapan arkadaş nasıl yapmış ? Nerede hata yapıyorum ? çözelim artık şu sorunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata404 -- 2 Aralık 2011; 18:56:30 >

• Hocam 2G lere uyuyormu acaba bir bilgin varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomAmor

Hocam 2G lere uyuyormu acaba bir bilgin varmıdır?

malesef sadece 4gye uyumlu
  • İstanbul'da satışını yapan biryer yok mudur acaba?
  • Bir arkadaş karakter sorununu sitede sormuş admin yönergeler vermiş ve çözdüğünü söylüyor:

Okinox
    quote:

I have SMS application problem. All of the characters in an sms are only Chinese if at least one non English characters is used in a message. In this case Turkish. I mean;
    "deneme mesaji" ---> looks good, however,
    "deneme mesajı" (with ı instead of i at the end) ---> all text are Chinese symbols.

Thus, all of the messages are unreadable. It will be fine if only the non English characters are displayed Chinese, but that makes all the message Chinese.

Since we don't know Chinese, the sms application is completely useless which is a shame for this great device. Because without sms the cell phone is not usable.
    Please find a solution immediately for international users....

Thanks...

Peel520.net, Alex, the admin here
    quote:

On our installation guide:

Settings pane crashes: Please use iFunbox to delete “/User/Documents/YosionSettings.plist” and “/User/Documents/recentcalldb.sql“, then reboot your iPod twice. Refer to this site for instructions. SMS messages are received in Chinese: Using the same iFunbox software as above, navigate to the YsSMS application folder and delete the Chinese language folder. Restart your iPod afterwards.

Okinox
    quote:

Thanks for the advice. Sms problem completely solved for Turkish characters after deleting zh_CN.lproj folder in the Ys-sms application folder. All non English (Turkish) characters are displayed correctly in my trials.
    If you previously installed version 1.6.8 you may have another messages application folder. Be careful to delete the correct folder. You will not find the zh_CN.lproj folder there.

Buradan alıntıdır.http://www.peel520.net/news/some-news-on-ios-5/#disqus_thread

• Deneyen arkadaslardan yorum bekleriz
  • ios 5.0.1 Destekliyormu?
    Kredi kartı ile alma lüksüm yok Türkiyede satan varmı?
    İnternete girebiliyormuyuz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.