Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün şu an stabil bir şekilde çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz34

ürün şu an stabil bir şekilde çalışıyor mu?

2.nesiller eğer imei işini halleder isen sorunsuz çalışır. Ama 1.nesil 520 çalışmıyordu haberin olsun.
  • Arkadaslar bende iPod touch 4 kullanıyorum ve bu ürünü almayı düşünüyorum. Real extreme' dan sipariş verince kapıya mı getiriyorlar? Su ama kadar sorun yaşayan oldumu?
  • Su anda istanbulda peel satan varsa pm atsın
  • ARKADAŞLAR PEEL 520 KULLANICILARI DİKKAT IMEİ KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TÜRKCELLE GİTTİM AMA İMEİ NİN FORMAT HATASI İÇERDİĞİNİ VE BU İMEİ NİN TÜRKİYEDE KULLANAMAYACAĞIMI SÖYLEDİ VE BİR TELEFON NOSU VERDİ ANKARANIN ARADIM ODA AYI ŞEYİ SÖYLEDİ İMEİ NİN TÜRKİYE ALT YAPISINA UYGUN OLMADIĞINI ONUN İÇİN KAYIT YAPILAMADIĞINI BU CİHAZIN TÜRKİYEDE KULLANILAMAYACAĞINI SÖYLEDİ SADECE İMEİ DEĞİŞTİRİP KULLANILABİLİYOR BENDE ÖYLE KULLANICAM BİLGİNİZ OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyret22

ARKADAŞLAR PEEL 520 KULLANICILARI DİKKAT IMEİ KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TÜRKCELLE GİTTİM AMA İMEİ NİN FORMAT HATASI İÇERDİĞİNİ VE BU İMEİ NİN TÜRKİYEDE KULLANAMAYACAĞIMI SÖYLEDİ VE BİR TELEFON NOSU VERDİ ANKARANIN ARADIM ODA AYI ŞEYİ SÖYLEDİ İMEİ NİN TÜRKİYE ALT YAPISINA UYGUN OLMADIĞINI ONUN İÇİN KAYIT YAPILAMADIĞINI BU CİHAZIN TÜRKİYEDE KULLANILAMAYACAĞINI SÖYLEDİ SADECE İMEİ DEĞİŞTİRİP KULLANILABİLİYOR BENDE ÖYLE KULLANICAM BİLGİNİZ OLSUN

Imei nasi degıstirip kullancaz? bide ne zaman nerden ne kadara aldın bende alcam da
  • çin tellerin imei değiştirme programıyla değiştireceksin ben dealextrem den aldım 167 tl ye geldi 2 ay oldu
  • takip
  • takipteyim, ipod touch 4 alacağım ve bu aleti de almak istiyorum, ancak şu imei olayı korkutucu duruyor, çözenler nasıl çözmüşler bu sorunu onu da net bir anlatım yapan yok :/
  • Merhabalar
    Benim problemim gelen aramaların bazen 90532xxxx seklinde olmAsından dolayı rehberde kayıtlı numaralarla eşleşmeleri. fakat bazen gelen arama +90532 seklinde geliyor o zamanda rehberle eşlesiyor ve caller id çalışıyor. + olmayınca numarayı geri arayamiyorsunuz bozuk numara çağırdınız mesajı alıyorsunuz. Ciddi bir sıkıntı bence. İkincisi ipodun sesi neredeyse tamamen kesildi.
    Hoporlor tıkandı peel ile. iPod sesleri peel hoporlorunden gelmiyor. SMS çok sorunlu. Kimden geldigi bile anlasilamiyor. Bu sorunları yaşayanlar varmi acaba ya da çözüm onerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinox -- 20 Eylül 2011; 0:40:41 >
  • Ben qpeel marka bişi getirttim çine giden bi arkadaşm vasıtasıyla..linkdekinin aynısının beyazı..çalıştıramadım isteyen varsa 120 tl ye veririm..

http://www.dhgate.com/wholesale-peel-qpeel-turn-itouch-2g-3g-o/p-ff80808130ff1696013118d8d9092bc7.html
  • Hocam bunlarda bluetooth olmadigi icin mei degismiyor kaldiki uzerindeki imeilede kayit yapmiyorlar yani kimsenin isine yaramaz bence iade edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Hocam bunlarda bluetooth olmadigi icin mei degismiyor kaldiki uzerindeki imeilede kayit yapmiyorlar yani kimsenin isine yaramaz bence iade edin

e peki kullananlar nasıl kullanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Hocam bunlarda bluetooth olmadigi icin mei degismiyor kaldiki uzerindeki imeilede kayit yapmiyorlar yani kimsenin isine yaramaz bence iade edin

e peki kullananlar nasıl kullanıyor?
  • o modelı kımse kullanmıyor...kullan kım var bilgi verırmısınız
  • ürünü hemde aldım yosion peel 520 ii versiyonunu. imei kayıt etmek konusunda china-ime blog sayfasındaki hangi programla imei attınız acaba
  • http://china-imei.blogspot.com/2010/12/tum-cift-sim-kartli-cin-tellere-usb-ve.html#axzz1cmDvtYzj

Burdaki USB UPGRADE CABLE DRIVER in üstündeki linklerden 3'ü aynı program. Bununla değiştirebilirsin.
  • arama ve mesaj sorunu çözülecek gibimi, sorunlar tamamen çözüldüğünde bende almak istiyorum
  • Peel 520 2 mi yoksa T288 mi dhaa iyi ?
  • Mesaj sorunun çözülmesini bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.