Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son durum nedir. yeni surum geldimi, sorunlar devam ediyormu ?
  • 1.8.0 versiyonunda smsde türkçe karakter olayının çözüldüğü söylendi. ama bende hala sorunlu. çözebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endeir

1.8.0 versiyonunda smsde türkçe karakter olayının çözüldüğü söylendi. ama bende hala sorunlu. çözebilen var mı?

Çözülmedi malesef :( beklemekten sabrım tükeniyor
  • arkadaşlar arayan numarasının kimliğinin görünmemesi (905XXXXXXX) sorununa kendimce bi çözüm buldum.
    kişiyi hem 05XXli hem de 905XXli kaydedince hem arayabiliyorsunuz hem de o arayınca ismi çıkıyor.
  • quote:

arkadaşlar arayan numarasının kimliğinin görünmemesi (905XXXXXXX) sorununa kendimce bi çözüm buldum.
    kişiyi hem 05XXli hem de 905XXli kaydedince hem arayabiliyorsunuz hem de o arayınca ismi çıkıyor.

bende oyle bır sorun yok.. rehberde telefon numaraları +90 ile kayıtlı arayan oldugu zaman hem resmı gorunuyor hemde ısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 18 Kasım 2011; 9:07:12 >
  • Ya şu anda mesaj sorunundan başka hiçbir sorun yokmu ? ve istanbulda satan varmı:?
  • istanbulda değilim ama alırım diyorsan satabilirim.
  • quote:

istanbulda değilim ama alırım diyorsan satabilirim.

Ne kadar? ve imei sorunu halledilmişmi?
    Kusuru varmı?
  • Farklı bir ad ile yeni versiyon çıkartmışlar deneme fırsatım olmadığı için deneyemiyorum.
    Link:http://bit.ly/vVosaH
  • indiremiyorum malesef.http://bit.ly/vVosaH sitedeki linkleri indirebilen var mı?
    bi de bitesms tarzı bi uygulama çalışmaz mı mesaj sorununa yönelik?
  • quote:

indiremiyorum malesef.http://bit.ly/vVosaH sitedeki linkleri indirebilen var mı?
    bi de bitesms tarzı bi uygulama çalışmaz mı mesaj sorununa yönelik?

Ben de indiremedim forum puanı yetersiz gibi bir şey yazıyor sanırım üye olup birseyler yazmak gerekiyor..
    Bitesms bu konu üzerinde çalışacaktı fakat hala daha başlamamışlar, su linkte tartışılıyor ;http://forums.bitesms.com/forums/2/topics/3934

• Buradan alıntı

quote:

Re: Chinese/garbled symbol texts.

I have found a workaround that works...for me, at the moment ...for those who still receive Chinese/garbled symbol SMS texts.

Using iFunBox, you can find the YsSMS -application- folder on your iPod Touch... and delete the extra language folders. I'm using English and after I deleted the Chinese and German folders (from v1.8.0 of the Yosion apps), I was able to receive English SMS texts from my friends who were previously always shown in Chinese/garbled.

Now if they would fix the double-spacing of -my- texts that are sent to others... it would be all good. Sigh. (Not to mention, increase message length from 70 to 160.)

bu işlemi yapınca sms karakter sorunu düzeliyor diyor ama türkçe karakterler hala bozuk çıkıyor :(

• Yeni versiyonunu indirebildim fakat peel ile bağlantısını kuramadım (ios5i de destekliyormuş)

** mobilesubstrate_0.9.3901 kurmanız şart.

Program Linki (IPeelPlus_2.4.7.deb ):

https://rapidshare.com/files/2808891869/IPeelPlus_2.4.7.deb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata404 -- 22 Kasım 2011; 19:57:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata404

Yeni versiyonunu indirebildim fakat peel ile bağlantısını kuramadım (ios5i de destekliyormuş)

http://www.chaoji.hk/bbs/attachment.php?aid=MTkzfDY1ZmQyOTY0fDEzMjE5NjkzNTN8MTFiZnRhVEFsSzJxaWVubm5tYlNpVjFLUktPQW5xSDBoMXkrUGZuUVdPTXdSTE0%3D&ck=d00e41e7

aynı hatayı alıyorum ben puanınız çok düşük falan diyor. rapide falan upload etme imkanın var mı?
    bi de bununla mesaj sorunun çözülmüş olma ihtimali var mı acaba boşuna yüklemeyelim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hata404

Yeni versiyonunu indirebildim fakat peel ile bağlantısını kuramadım (ios5i de destekliyormuş)

rapidshare.com/files/2808891869/IPeelPlus_2.4.7.deb

aynı hatayı alıyorum ben puanınız çok düşük falan diyor. rapide falan upload etme imkanın var mı?
    bi de bununla mesaj sorunun çözülmüş olma ihtimali var mı acaba boşuna yüklemeyelim.

O linki değiştirdim rapide upload ettim indirebilirsiniz :

rapidshare.com/files/2808891869/IPeelPlus_2.4.7.deb

bende 4.3.3 sürümü yüklü program sorunsuz kuruldu (mobilesubstrate_0.9.3901'i cydiadan kurmayı unutmayın).
    Ipod ile peelin bağlantısını kuramadım, yani peeli açınca power off olarak gösteriyor (eklenti eksikliğinden ya da ios sürümümden kaynaklanıyor olabilir)

Ayrıca 4 ayrı programa bölmüşler Phone , Sms ,Radio ,Gprs olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata404 -- 22 Kasım 2011; 20:05:01 >

• bende de power off gözüküyor. nasıl halledeceğiz acaba bunu. sms konusunda ümitliyim bu sefer :D 4.3.5 kullanıyorum ben de.
    update kısmında update APPEEL yo version v5.2 diyor ama update de yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endeir -- 22 Kasım 2011; 20:54:03 >
  • quote:

bende de power off gözüküyor. nasıl halledeceğiz acaba bunu. sms konusunda ümitliyim bu sefer :D 4.3.5 kullanıyorum ben de.
    update kısmında update APPEEL yo version v5.2 diyor ama update de yapmıyor.

Durum aynı, bu yazılım anladığım kadarıyla diğer peeller ile ortak bı yazılım aapeel yazmasının sebebi o. Ben de cok ümitlendim ama power on olmuyor nedense :(
  • bi çözüm yolu bulursanız paylaşırsanız sevinirim
  • Mevcut yazılım haricimi kuruyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.