Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhsingullu

quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

quote:

quote:

Üstadlar ben daha ipod almadım, yakın zamanda 32 gb 4. jenarasyon alıcam bu peelide alıcam tavsiyeleriniz nelerdir? Pasaporta kaydettiremem.Ne yapmalıyım?

Eğer kesin alacaksanız direkt olarak benden alabilirsiniz. Imei'si değiştirilmiş bir şekilde ve direkt olarak kullanıma hazır.

fiyat ne hocam

• 1.6.8 çıktı sms sorunu büyük oranda düzeldi. Önceden ilk 3 harf gözükmüyordu o sorun artık yok, türkçe karakterlerden bazıları çıkıyor.
  • Sorumu cevaplayan herkese teşekkür ederim
  • Fiyat dealextreme fiyatı neyse aynıdır. beklemek istemiyorsanız benden alabilirsiniz, Bursa'da oturuyorum
  • Hocam TR icinde forumda satan yokmu uygun fiyata
  • hocam biri bana yardımcı olabilir mi bu konuda ??imei yazıyorum ama bana imei register mesajı verip duruyor..cydia dan yosion.net/cydia yazıyorum yer imi olarak dosyaları indirdikten sonra hata vermişti tekrar yaptım aynı işlemi bu sefer hata vermedi ama otomatik kendisi restart ta yapmadı home tuşuna basıp çıktım..acaba bunlar pasaport kaydı ile ilgili olabilir mi?
    sorgulatıyorum imei numarasını kayıt dışı cihaz yazıyor..neler yapmam gerek bilen var mı?
  • Yahu arkadaşlar bu peel 2 'ler ebay de ve birçok yerde ipod touch 2G ile uyumlu yazıyor, doğru mudur? Yani itouch 2G için çok mu ince, yoksa boyut olarak değilde donanımsal bir fazlalıktan dolayı mı uyumlu değil, bilgi veren olursa sevinirim...

Bu arada pasaport kaydı yapamayacak olanlar turbo sim ile kullanmayı deneseler ya, nasıl turbo sim 'in de özelliği fabrikasyon olarak lock lı cihazları unlock gibi göstermek ve şebeke bulmasını sağlamak değil mi? Yemez mi ki turbo sim numarası...
  • arkadaşlar aldım kullanıyorum tavsiyee ederim itouch4+peel tavsiye ederim..
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mthatkara

arkadaşlar aldım kullanıyorum tavsiyee ederim itouch4+peel tavsiye ederim..

Hayırlı olsun, hangi versiyonu kullanıyorsunuz ? Sms bozuk mu geliyor
  • saolun arkadaşlar..Şunu fark ettim
    ...Karşıdaki telefonun mesaj yazma dili türkçe karakter seçili ise (mesaj ayarlarında) o zaman mesajlar bozuk geliyor veya ben aynı telefona mesaj göndermek istediğimde türkçe karakterli telefona mesaj gitmiyor...Bozuk geliyor derken garip imgeli mesajlar geliyor ama aynı no ya mesaj atmak istediğimde hiç gitmiyor...Bana gelen mesajlar bozuk geliyor ve ben aynı telefona mesaj göndermek istediğimde gitmiyor
    Bizim peel lerde ingilizce karakter dili seçili sanırım en azından benimki öyle,.karşıdaki mesaj almak veya mesaj göndermek istediğim telefonun da mesaj dili ayarlarında ingilizce karakter seçili ise ne mesaj göndermede ne de mesaj alımında sorun yok...

Bu arada bende ki peel de 1.6.8 sürümü mevcut ,.

• quote:

Orijinalden alıntı: mthatkara

saolun arkadaşlar..Şunu fark ettim
    ...Karşıdaki telefonun mesaj yazma dili türkçe karakter seçili ise (mesaj ayarlarında) o zaman mesajlar bozuk geliyor veya ben aynı telefona mesaj göndermek istediğimde türkçe karakterli telefona mesaj gitmiyor...Bozuk geliyor derken garip imgeli mesajlar geliyor ama aynı no ya mesaj atmak istediğimde hiç gitmiyor...Bana gelen mesajlar bozuk geliyor ve ben aynı telefona mesaj göndermek istediğimde gitmiyor
    Bizim peel lerde ingilizce karakter dili seçili sanırım en azından benimki öyle,.karşıdaki mesaj almak veya mesaj göndermek istediğim telefonun da mesaj dili ayarlarında ingilizce karakter seçili ise ne mesaj göndermede ne de mesaj alımında sorun yok...

Bu arada bende ki peel de 1.6.8 sürümü mevcut ,.

aynı sorunu yaşıyorum 4.3.3 + 1.6.8 kullanıyorum. Önceden 1.5.6 sürümünü kullanıyordum tüm mesajlar geliyordu ama artık onu da kullanamıyoruz o versiyonun süresi dolmuş kapattılar. Yeni versiyonu bekliyorum.. hala smsi çözemediler
    Bu arada bitesms %70 ini bitirmiş, ios 5i bekliyorlarmış admininin yazısı ;

"We have completed about 70% of the work, but have had to switch our efforts solely back to iOS 5 porting, as Apple are moving fast with their Beta releases. This means it’s on-hold for at least a few weeks until we complete our iOS 5 works."

• her sürümde bir sonraki sürümde sms sorunun kalkacağından bahsediyor ama göremedik..belki dediğiniz gibi ios 5 i bekliyor olabilirler..
  • iOS 5 in jailbreak yapılmasını beklemeniz gerek sanırım. bi yukarı postları okuyayım neymiş bu sms sorunu?
  • Arkadaşlar Ipod Touch ile aletin imei'sini unbind etmeyi bilen var mı acaba? Ürünü başka bir Ipod Touch'da kullanmak için ne yapmamız gerek kısacası?

Bir de Touch 8 gb+Peel ikisi bir arada direkt sim kartı takıp kullanacaksınız 575 TL'ye satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 5 Ağustos 2011; 2:48:52 >
  • Bende almak istiyorum, imei işini nasıl halledebiliriz
  • kardeş düşünürsen bende var.,imei işini halledebilirim sizin yerinize.,
  • Beyler T288 alıp kullanan var mı?
  • bu aleti kullanabilmek için iPod'umuzun jailbreakli olması gerekiyor mu ?
  • Evet.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.