Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim cihazda geldi. çok kalın değil ama ipodla birleşince biraz ağırlaştı. zaten normaldede telefon + ipod ile aynı ağırlığı taşıyordum onun için sorun olmayacak. genel olarak güzel.
    interneti yapamadım bir türlü. Turkcell'de sorunsuz kullanabilen varsa yosion app versiyonu ile GPRS ayarlarını yazabilirse sevinirim.

edit: Turkcell için GPRS ayarları:
    APN: internet
    User: gprs
    Password: boş
    number: *99#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkocer -- 14 Temmuz 2011; 15:59:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

quote:

Orijinalden alıntı: hata404

quote:

Orijinalden alıntı: beyret22

işte sizlere kanıtı

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi]

Bende ise yaramadı malesef :( bazı mesajların bası gözükmüyor, turkce karakter sorunu oluyor.

Bende bunu uyguladım. Ş, Ğ, Ç harflerinde sorun yok ama Ö, Ü filan çıkmıyor yine. Ama asıl sorun gelen mesajların ilk 3 karakteri görünmüyor sonraki karakterlerde problem yok.

Sirf bu yuzden almiyorum. Hem 170 tl de az degil. Adam gibi bi surum cikartip duzeltmezlerse eger almam.

• turkce karakter sorunu bir arkadasımız ılgılelere bıldırırlerse cozum bulacaklardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

yeni peel cikti ni?

20-30 temmuz diyor ama bilmiyorum. Youtube da da video felan yok merkl ettim acikcasi
  • arkadaşlar ben de konuyu bayağıdır takip ediyorum.Almayı düşünüyorum fakat zil sesleri iphone zil sesi mi yoksa bildiğimiz çin malı telefon melodileri mi?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omddogan

arkadaşlar ben de konuyu bayağıdır takip ediyorum.Almayı düşünüyorum fakat zil sesleri iphone zil sesi mi yoksa bildiğimiz çin malı telefon melodileri mi?

Teşekkürler...

iPhone zil sesi, istenirse custom olarak kendi melodinizi de caldirabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

turkce karakter sorunu bir arkadasımız ılgılelere bıldırırlerse cozum bulacaklardır...

Ben mail atmistim. mesajlar cince Veya semboller seklinde geliyor. Daha iyi yazilim destegi gerekli, guncelleme bekliyoruz diye belirtmistim. Dikkate alirlar heralde.
  • ark.lar 3.nesil ipod için peel520 I.nesilde sorun imei değiştirilememesi mi ? Eğer öyle ise pasaportla kaydetme şansım var. tek sorun imei mi arkadaşlar ? yoksa başka ne gibi sorunlar var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

ark.lar 3.nesil ipod için peel520 I.nesilde sorun imei değiştirilememesi mi ? Eğer öyle ise pasaportla kaydetme şansım var. tek sorun imei mi arkadaşlar ? yoksa başka ne gibi sorunlar var ?

Peel 520 1. Nesili forumdan birisi Türkiye'de calistiramamisti .
  • 1. nesilde Imei yok o yüzden Türkiye'de çalışmıyor. Sorun onun gibi bir şeydi.

Arkadaşlar ürünü satıyorum. Eğer almak isteyen arkadaşlar varsa PM atsınlar. Imei değiştirilmiş şekilde ve kullanıma hazırdır kapanma sorunu falan yok kısacası.

Bir de 1.5.6 mesaj için en iyi versiyon gibi gözüküyor. Fakat yine de bazı karakterler de problem var. Son versiyonlarında ise tamamen çince geliyor ya da bir çok mesaj gelmiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 15 Temmuz 2011; 10:51:38 >
  • satma nedenınız nedır ?
  • Çok kalın, hani Iphone 4G'ye kılıf takınca aşağı yukarı aynı deniyor. Fakat eniştede kılıfsız Iphone 4g var bu aletin yarısı kadar. Cebe falan sığacak gibi değil yanımda çanta taşımak zorunda kalacağım telefon için neredeyse =) Ayrıca mesaj konusunda da sıkıntı yaratıyor.
  • arkadaşlar uzun süredir bu peel olayını araştırıyordum. size deneyimlerimi ve sonunda ne yaptığımı anlatayım.

bilindiği üzere peel in ipod touch 4g yi iphone 4 e dönüştürme gibi bir iddası var. her ne kadar idda da olsa aslında peel + touch 4g nin iphone 4 ile yakından uzaktan alakası olmadığını belirteyim.

PEEL + TOUCH 4G = İPHONE 4G DEĞİL. HATTA ALAKASI BİLE YOK. İŞTE SEBEPLERİ ( bence önemliden önemsize doğru )

1. GPS ve 3G yok. (gprs ile iş bitiyor sanmayın edge bile 3g ye göre oldukça yavaş )

2. Boyutları ve ağırlığı... ( özellikle kalınlığı iphone 4 ile kıyaslanamayacak kadar kötü 1mm nin bile çok fark ettirdiği bu cihazlarda 13-14 mm kalınlığında ve hayli uzunca bir cihaz taşımak kim ister . ayrıca oldukça ağır.)

3. Fotoğraf çekimi. ben telefonla fotoğraf çekmem yahu umrumda bile değil demeyin. eğer bu konu bu kadar önemsiz olsa iphone da taş gibi 5mp lik kamera olmazdı ve hi-end telefon üreticileri fotoğraf ve video çekimine bu kadar önem vermezdi. ayrıca gerektiği zaman auto focus yapabilen ve detaylıca fotoğraf çekebilen bir cihazın kimseye zararı olmaz aksine inanılmaz yararı olur. her dakika fotoğraf makinesi ile gezecek haliniz var ise o ayrı tabi... sonucta özellikle fotoğraf çekmeniz gereken bir yere ( düğün vb gibi) tutunda iphone la gidin demiyorum )

4. ekrani. her ne kadar retina ekran da olsa iphone 4g ekranı gibi IPS panel olmadığı için yan açılardan vasatın altında bir görüntü sunuyor. ayrıca 3.5 inçe 614 bin pikseli sıkıştırınca birşeyi başarmış gibi görünüyor değilmi? hayır.. o kadar yoğun pikseli sırf retina ekran olsun diye yapmadılar eski nesil iphoneların çözünürlüğünü her boyutta ( x ve y boyutlarında ) 2 şer kat arttırmak zorundaydılar YOKSA yeni bir ios tasarlamak zorunda kalacaklardı. ) ve eski uygulamaların uyumluluğu sıkıntı yaratacaktı. ÖNCE EKRAN BOYUTUNU ARTTIRMALARI GEREKİYORDU. ÜSTTEN VE ALTTAN SİYAH ŞERİTLER OLUŞUYOR BU BİRÇOK İPHONE KULLANICISININ CANINI SIKIYOR. İSTERSENİZ BU KONUDA BİR ARAŞTIRMA YAPIP KENDİNİZ GÖRÜN. ayrıca boyutu arttırmadan ekran boyutunu arttırabilirler. siyah boşlukları koymalarının bir sebebi var bunu ben de biliyorum ama 3.5 inçe neredeyse milyona yakın pikseli sıkıştırmanın da bir anlamı yok. 3 ay kullandım ve ne kadar gereksiz olduğunu gördüm. bu konuda tartışmaya bile girmem.)

* anlayacağınız iphone 5g de ekranın 4 inç olacak söylentileri boşuna çıkmıyor

ŞİMDİ GELELİM BU KADAR OLUMSUZLUĞA RAĞMEN NEDEN PEEL OLAYINA GİRMİŞ VE GİRMEYİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIMIZ VAR.

1.. itouch + peel in fiyatı iphone 4g nin fiyatının yarısından bile daha az.

2.. ios. bu fiyata retina ekranda ios u çatır çatır çalıştırabilecek başka bir alet yok da ondan.

---- bu kadar olumsuz yönün yanında şu iki olumlu yön sizce değermi?

* EVET DEĞER : diyorsanız alın ve kullanmaya devam edin.

* HAYIR DEĞMEZ AMA BAŞKA NE YAPABİLİRİZ Kİ : diyorsanız benim yaptığımı yapabilirsiniz.

YAPTIĞIM ŞEY ŞU : İPOD TOUCH 4G 32GB mı 400 LİRAYA SATTIM. ÜZERİNE 250 LİRA EKLEYEREK GİDİP İNANILMAZ TEMİZ ( NE ÖNDE NE ARKADA EN UFAK BİR ÇİZİK BİLE YOK.) GARANTİLİ BİR SAMSUNG GALAXY S ALDIM

gördüğüm kadarıyla galaxy s in artıları.

*çok çok çok güzel bir ekranı var. ve gorilla glass diye bir olayı varmış iphone 4 ekranıyla aynı sertlikteymiş. ve çizilmesi inanılmaz zormuş.
    *fotoğraf ve video çekimi konusunda fazlasıyla tatmin edici. en azından 0.7mp değil.
    *gprs veya edge değil direkt 3g ile bağlanın aradaki dağlar kadar farkı görün
    *alet gerçekten dehşet hızlı hiçbir takılma kasma yok. deyim yerindeyse yağ gibi akıyor.
    *convert etmeden mkv videoları bile oynatabilirsiniz. ( 1080p mkv leri bile rahatlıkla oynatıyor )
    *4 inç 3.5 inçe göre çok rahatlattı gözlerimi.
    * 960x640 çözünürlükten sonra 800x480 çözünürlük hiç de kötü gelmedi aksine normal bakma mesafesinden inanın aradaki farkı anlayamazsınız. büyüteçle bakacaksanız ha o zaman aradaki farkı anlarsınız
    * 64.2 x 122.4 x 9.9 mm boyutlarında, 118 gram ağırlık. HAFİF VE İNCE. daha ne isteyebilirsinizki?
    * android işletim sisteminin inanın ios tan farkı yok. ne aradıysam buldum. ios ta ne kullanıyorsam adnroidde var. ve android çok daha hızlı gelişiyor.
    * custom rom lar var. görsellik olarak değşikliğe açık bir cihaz. windows mobile 7 luncher bile yükleniyor. ama en güzeli stock romu bence..
    *sade bir cihaz. hiçbirşeyin çakması gibi durmuyor. hatta önüne gelene çakar gibi duryor
    *fiyatı 650 lira. ( en azından 2. elde rahatlıkla bu fiyata tertemiz ve garantili olarak bulabilirsiniz )

FAZLA UZATMADAN DİREK FOTOĞRAFLARI KOYAYIM :) YORUMU SİZE BIRAKIYORUM..

İSTEDİĞİNİZ SORULARI SORABİLİRSİNİZ. 3 AY IPOD TOUCH 4G KULLANDIM. ios ile android i rahatlıkla karşılaştırabilirim. İSTEDİĞİNİZİ SORUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 17 Temmuz 2011; 12:24:14 >

• sss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 17 Temmuz 2011; 18:40:53 >
  • galaxy s 'i kullanmasam adam yutturacak.

boş yere cihazını övüp de kendini tatmin etmeye çalışma derim. %100 eminim kendi kendine niye ben ipodu satıp bu cihazdan aldım diyosundur. arkadaş
    da galaxy s var. bir kere nette gezerken aradaki farkı direk anlıyorsun. HIZ VE GÖRÜNTÜ olarak ipod touch 4g o bahsettiğin cihazı yerden yere vurur sağa sola savurur , sol cebine sokar arka cebinden çıkarır.

çözünürlük farkını hissetmemiş güya. nasıl bir göz var sende ? mobile.forumdh den her 2 cihazdan da imkanın varsa yanyana koyup gir bakayım. galaxy de tuhafımsı bir görüntü var. itouch cam gibi.
  • puhaha bir insan ezildiğini daha çok nasıl belli eder işte böyle saçma sapan yorumlar yazarak. bir arkadaşında galaxy s varmışmış da :D galaxy s i kullanmasa adam yutturacakmış da :D

sen ipod touch ve peel inle yani çakma iphone unla cebelleşirken bırak da birileri akıllılık edip gerçek bir hi-end telefon kullansın.

sinrlendin galiba ? salyaların kurumadan istersen önce yazdıklarımı bir oku sıkıyorsa onlara cevap ver

sen hayatında galaxy s i gördünmü de konuşuyorsun? istersem bunu 700 e satıp ipod touch alırım ama anca mp3 dinlerim ha bide wifi ağı kovalayıp nete girmeye çalışırım başka ne yapabilirsinki?

saçma sapan ne idüğü belirsiz bir alet alıp mp3 playerıma takıp çoluk çocuk gibi sevinen biri değilim. ahah iphone 4 e benzedi valla iphone 4 e benzedi diye sevindiğine eminim. ama emin ol iphone 4 ü ne filan benzemedi. saçma sapan bir alet oldu sen de biliyorsun bunu ama tabiki kuyruk acın var . sana da hak veriyorum.

o senin benzetmeye çalıştığın iphone 4 varya hah işte onunla galaxy s i karşılaştırıyorlar izle de öğren.

http://www.youtube.com/watch?v=HODhXCfcf4c

ingilizcen varsa http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php

www.youtube.com/watch?v=BxWx5fw7eVI

fark ettiysen senin saçma sapan peel inle kıyaslamıyorum. direk iphone 4 ile kıyaslıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 17 Temmuz 2011; 22:24:43 >

• @tibitermo

Kendine göre güzel birşey yapmışsın eyw ama konuyu amacından saptırma, gereksiz bir tartışma ortamı oluşuyor. Konu peeldan çıktı iphone4 vs. galaxy s oldu, ordan da ios vs. android filan olur yani hiç gerek yok. Daha önce de dediğim gibi isteyen peel alır isteyen iphone bilmemkaç alır isteyen galaxy alır. Sen böyle yaptın diye en iyisini sen biliyor olmuyorsun. Olay tamamen tercih ve ihtiyaç meselesi. Kimse iPodu iPhonea filan benzetmeye çalışmıyor burada, sadece makul bir fiyata iPod+telefon taşıma derdinden kurtulmak istiyorlar. Boşa laf kalabalığı oluyor....
  • quote:

@tibitermo

Kendine göre güzel birşey yapmışsın eyw ama konuyu amacından saptırma, gereksiz bir tartışma ortamı oluşuyor. Konu peeldan çıktı iphone4 vs. galaxy s oldu, ordan da ios vs. android filan olur yani hiç gerek yok. Daha önce de dediğim gibi isteyen peel alır isteyen iphone bilmemkaç alır isteyen galaxy alır. Sen böyle yaptın diye en iyisini sen biliyor olmuyorsun. Olay tamamen tercih ve ihtiyaç meselesi. Kimse iPodu iPhonea filan benzetmeye çalışmıyor burada, sadece makul bir fiyata iPod+telefon taşıma derdinden kurtulmak istiyorlar. Boşa laf kalabalığı oluyor....

+1.

Aldiysan aldin artik hayirli olsun. Uzatmanin bir manasi yok. Hangisi sana guzel geldiyse onu kullan.
  • quote:

@tibitermo

farkettinmi bilmiyorum tartışma ortamını kimin oluşturduğunu? ben birine saldırdımmı hayır? bazıları ağzında salyalar akıtarak klavyeye sarılmış ( ha anca klavye sayesinde bu şekilde konuşabiliyorlar o ayrı )

ayrıca %99 unun iphone 4 e benzetmeye çalıştığını biliyorum çünkü gerek burda gerekse yabancı forumlarda uzun süre takip ettim peel olayını. hatta 170 dolar koydum köşeye t288 peel i beklemeye başlamıştım. ama sonra vazgeçip bunu yapmak aklıma geldi ve inanılmaz memnun oldum. bazı tipler sanki bunu satıp ipod touch alamayacakmışım gibi konuşuyor ya sadece gülüyorum. 700 e satıp istediğim her haltı alırım bunu anlamayacak kadar saflar.

android ile ios u kıyaslamayaıp da ne yapıcam? konu peel bende diyorumki peel almayın itouch ı da satıp galaxy s alın. ee galaxy s in işletim sistemi ne android? itouch in ki ne? ios şimdi kıyaslamak mantıksızmı? mantıklı. demekki boş laf değilmiş. ( anlayana )

olay tamamen tercih meselesi zaten. biri yukarıda demiş bu alet bu haliyle çok kaba neredeyse çantayla taşımak gerekiyor diye...

bende diyorumki can çekişme güzel kardeşim git doğru düzgün bir telefon al.

• hocam yosion peel 520 2. jenarasyonun konuusldugu bir forum burası.. lutfen gerkesız tartışmalarınızı özelden yapınız...

bu arada kullanan arkadaşlar son guncelemelerle durum nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.