Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hata404

quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

1.5.6 versiyonunda da mesaj problemi var. Mesaj problemsiz sürüm yok mu yav.

1.5.6da bazen turkce karakterler yerine nokta virgül falan çıkıyor diğer sürümler daha berbat mesajin tümü Çince geliyor :(

Bunda çince değil ama çoğu mesajın ilk 5 karakteri normal geri kalan karakterleri sanki alfabe+karakter setlerinin hepsini kullanma zorunluluğu yaşıyormuş gibi bir sürü saçma karakter kullanıyor. Bugün TTNET bağlattım eve. Şifre de telefona mesajla gelecekti. Gelen mesaj (gönderen numarası da bi acaip çıkıyor zaten) yine bozuk çıktı. Şimdi gelde o çok sevilen (!) TTNET müşteri hizmetleri ile görüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: scknylmz35

Boyutu buyumez umarim hafiZa karti fln takildiginda :DD

Bu arada cevap geldi "Thanks for your recommendation"
    Kuru bir teşekkür. Kim bilir belki benim fikrimden dolayi milyonlar saticak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 6 Temmuz 2011; 17:13:22 >

• quote:

Versiyonu 1.5.6 ya düşürdüm. Herşey düzgün şu anda. Mesajlarda sıkıntı yok. İnternete de giriyor.

afedersiniz acaba 1.5.6 ya nasıl düşürdünüz bende 1.5.9 var benide tüm türkçe karekterler çince çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyret22

quote:

Versiyonu 1.5.6 ya düşürdüm. Herşey düzgün şu anda. Mesajlarda sıkıntı yok. İnternete de giriyor.

afedersiniz acaba 1.5.6 ya nasıl düşürdünüz bende 1.5.9 var benide tüm türkçe karekterler çince çıkıyor.

Bu adresten 1.5.6 sürümünü indiriyorsunuz :http://www.yosion.net/cydia2/debs/YosionApp_1.5.6.deb

İndirdikten sonra iFunbox programını açın. Sol tarafta CYDIA sekmesi olacak ona basın. Sonra indirdiğiniz .deb dosyasını programın sağ bölümüne sürükleyin. Aktarma işlemi bittikten sonra iPod'u yeniden başlatın. Bu kadar.

• quote:

quote:

quote:

Bu adresten 1.5.6 sürümünü indiriyorsunuz :http://www.yosion.net/cydia2/debs/YosionApp_1.5.6.deb

İndirdikten sonra iFunbox programını açın. Sol tarafta CYDIA sekmesi olacak ona basın. Sonra indirdiğiniz .deb dosyasını programın sağ bölümüne sürükleyin. Aktarma işlemi bittikten sonra iPod'u yeniden başlatın. Bu kadar.

çok teşekkür ederim arkadaşım yaptım bakalım mesajlar nasıl gelecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim arkadaşım yaptım bakalım mesajlar nasıl gelecek

arkadaşlar ben mesaj işini cözdüm sadece 1.5.6 da denedim ama büyük ihtimalle tüm sürümlerde olacak
    ilkönce i funbox içeriğini indirin sonra peel ile ipodu bilgisayara balayıp programı açın.
    açılan programda mycomputer tıklayın altında ıpod unuzun ismi çıkacak altındada
    system application tıklayın altında messegerin tıklayyın sol ekranda içi gözükecek ordan Japanese.lproj dosyasını önce sağ tıklayın copy to pc yapıp bilgisayarın herhangi bir yerine kopyalayın sonra silin bukadar ve (iii) karekterleri vede türkçe karekterler geliyor

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi]

• işte sizlere kanıtı

• Deneyelim bakalım.

EDIT : Bende MESSAGES bölümü yok.

EDIT2 : Buldum. Soldaki listede yok ama SYSTEM APPLICATIONS'a tıklayınca sağda çıkan Apps simgelerinde çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 6 Temmuz 2011; 22:55:00 >
  • sms olayının çözülmesi çok iyi olmuş.
    benim cihazda Türkiyeye giriş yapmış. gelsede kullansam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkocer -- 8 Temmuz 2011; 0:33:09 >
  • Ben Peel'imi satıyorum. Satmamın nedeni bana göre biraz büyük olması ve internet hızının istediğim seviyede olmaması.İsteyen PM atsın.

EDIT : SATILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 14 Temmuz 2011; 18:07:02 >
  • ark.lar 3.nesil ipod için peel520 I.nesilde sorun imei değiştirilememesi mi ? Eğer öyle ise pasaportla kaydetme şansım var. tek sorun imei mi arkadaşlar ? yoksa başka ne gibi sorunlar var ?
  • Arkadaşlar benim peel da haftaiçi gelmiş işlerimden dolayı anca bugün deneme fırsatım oldu. Ama ilk denemeler hüsran ne yazıkki Bugün ne yaptıysam vodafone hattımı çalıştıramadım. Turkcell ile denedim problem yok çalışıyor. Ama vodafone hattımı takınca sim kartı görmüyor "NO SIM" yazıyor sadece. Başka vodafone hat ile de denedim, hatta gittim yeni sim kartda aldım banamısın demiyor arkadaş. Şimdi versiyon değiştirmeyi filan deneyeceğim. Vodafone ile kullanan arkadaşlar varmı aranızda ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

Arkadaşlar benim peel da haftaiçi gelmiş işlerimden dolayı anca bugün deneme fırsatım oldu. Ama ilk denemeler hüsran ne yazıkki Bugün ne yaptıysam vodafone hattımı çalıştıramadım. Turkcell ile denedim problem yok çalışıyor. Ama vodafone hattımı takınca sim kartı görmüyor "NO SIM" yazıyor sadece. Başka vodafone hat ile de denedim, hatta gittim yeni sim kartda aldım banamısın demiyor arkadaş. Şimdi versiyon değiştirmeyi filan deneyeceğim. Vodafone ile kullanan arkadaşlar varmı aranızda ??

Pini kaldırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

Arkadaşlar benim peel da haftaiçi gelmiş işlerimden dolayı anca bugün deneme fırsatım oldu. Ama ilk denemeler hüsran ne yazıkki Bugün ne yaptıysam vodafone hattımı çalıştıramadım. Turkcell ile denedim problem yok çalışıyor. Ama vodafone hattımı takınca sim kartı görmüyor "NO SIM" yazıyor sadece. Başka vodafone hat ile de denedim, hatta gittim yeni sim kartda aldım banamısın demiyor arkadaş. Şimdi versiyon değiştirmeyi filan deneyeceğim. Vodafone ile kullanan arkadaşlar varmı aranızda ??

arkadaşım benim hattım vodafone çalışıyor hemde süper çalışıyor pini kaldır pin siz çalışıyor başka yardımcı olacağımız birşeyler varsa hemen yardım ederiz.

• @hata404 , @beyret22

Arkadaşlar çok saolun gerçekten boşuna uğraşmışım. İşin komik yani pindenmidir acaba diye düşündüm ilk başta ama nedense kaldırıp denemedim ilk heyecandan. O zaman diyorum
  • vodafone sorun yok..
    imei değiştirin gayet sorunsuz kullanıyoruz... 1 ayı gectı sanırım...
  • quote:

işte sizlere kanıtı

Bende ise yaramadı malesef :( bazı mesajların bası gözükmüyor, turkce karakter sorunu oluyor.
  • Geçen gece şarjlar tam doluydu, peel ipoda takılı vaziyetteyken peeli kapattım, ipodu açık bıraktım, sabah baktığımda ipodun şarjı bitmişti üstelik wireless falan da kapalıydı :( , ipod ve peelin açık kaldığı gecelerde şarjda hiç azalma olmamasına rağmen peel kapalıyken ipodun şarjının bitmesine anlam veremedim. Telefonu kapalı tutmak için peelden çıkarmak zorunda kalıyorum, ama bu böyle gitmez sürekli takıp çıkarmakla uğraşamam, mecbur açık bırakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata404

quote:

işte sizlere kanıtı

Bende ise yaramadı malesef :( bazı mesajların bası gözükmüyor, turkce karakter sorunu oluyor.

Bende bunu uyguladım. Ş, Ğ, Ç harflerinde sorun yok ama Ö, Ü filan çıkmıyor yine. Ama asıl sorun gelen mesajların ilk 3 karakteri görünmüyor sonraki karakterlerde problem yok.

• yeni peel cikti ni?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.