Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: balerefone

iphone 4 : (9.3 mm)

peel 520 2nd : ( 13 mm )

aralarında 3.7 mm lik bir fark var. 2 katı kadar dersen yalan olur maalesef üstelik iphone 4 'e bir de kılıf taktın mı bu fark 2 mm ye kadar düşer.

Hocam tabi sizi de anlıyorum ama Iphone 4 ün birçok popüler kılıfı (Vapor, Hybrid ex, Bumper vs.) kalınlığı artırmıyor zaten.
  • aslında 13mm bir cep telefonu için kalın değil ama hi-end akıllı telefonlar için kalın.

göze kaba gelebilir . tabi bu göreceli bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

quote:

Orijinalden alıntı: muhsingullu
    Ürün bana bugün geldi. Direkt olarak Bluetooth'dan hiç kullanmadığım bir telefonun imeisini attım. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Umarım bir sorun çıkmaz. Bir de arkadaşlar kullanmak isteyen arkadaşları uyarayım videosunu izlemişsinizdir, karşılaştırmaları da görmüşsünüzdür zaten fakat eklemek gerek: Iphone 4g yanında bu alet bildiğin kalas gibi kaçıyor. Yakın dövüş sanatında kullanmak için ideal yapmış çinli abilerimiz anlaşılan. Hem çok kalın (neredeyse 2 katı) hem de daha uzun. uzunluğu çok önemli değil fakat kalınlığı hakikaten can sıkıcı düzeyde benim için.

Bu yüzden T288 i bekliyorum

t288 ' in kalınlığı 13mm peel 2nd ' ninde kalınlığı 13mm . boşuna bekleme bence

• 520 II. --------> 126 × 64 × 13.7 mm
    T288. --------> 123 x 62 x 13 mm

Benim icin 0,1 mm dahi onemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 1 Temmuz 2011; 16:15:53 >
  • Arkadaslar durumda shipped yaziyor turkiyeye geldigi zaman farkli bir numarami veriliyor ptt den sorgu icin yoksa mevcut numaralardan mi bakiyoruz
  • quote:

520 II. --------> 126 × 64 × 13.7 mm
    T288. --------> 123 x 62 x 13 mm

Benim icin 0,1 mm dahi onemli

t288 ne zaman cikiyor peki? ona gore ipod touchi mi satmicam. ve fiyati ne olur sizce

• 140$
    10 temmuz
  • aliriz t288 buyuk ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 1 Temmuz 2011; 17:22:44 >
  • Peki birsey sorucam. Benim pasaportla kayit ihtimalim yok. T288 (nasipse, alabilisem eger) in 3G sini kullanabilmek icin 3g li bir telin İmei sinimi atmak zorundayim alete? Aptalca olabilir bekli ama boyle bir kaniya vardim kendi kendime...
  • 1.6.4 çıktı fakat evde olmadığım için şu an deneyemedim
    yosion.net
    yosion.net: available for sale
    http://yosion.net/cydia2/debs/YosionApp_1.6.4.deb
  • quote:

Orijinalden alıntı: flotte
    Arkadaslar durumda shipped yaziyor turkiyeye geldigi zaman farkli bir numarami veriliyor ptt den sorgu icin yoksa mevcut numaralardan mi bakiyoruz

Arkadaslar cevap vermicekmisiniz.
  • quote:

quote:

Arkadaslar durumda shipped yaziyor turkiyeye geldigi zaman farkli bir numarami veriliyor ptt den sorgu icin yoksa mevcut numaralardan mi bakiyoruz

Arkadaslar cevap vermicekmisiniz.

Aynı numarayla bakacaksınız. Barkod numara kısmına girin. Fakat ilk shipped yazdığı gün hemen ptt'ye girmiyor. 1 ya da 2 gün beklemeniz lazım.
  • quote:

Peki birsey sorucam. Benim pasaportla kayit ihtimalim yok. T288 (nasipse, alabilisem eger) in 3G sini kullanabilmek icin 3g li bir telin İmei sinimi atmak zorundayim alete? Aptalca olabilir bekli ama boyle bir kaniya vardim kendi kendime...

Maalesef öyle bir sorun var. Mesela sen gprs özelliği olmayan bir telin imeisini atar internete girmeye çalışırsan o imeinin kopyalanmış olduğu anlaşılıyor. Bu tel normalde nete giriş yapamaz , girdiğine göre imeisi değiştirilmiş diye bloklanıyor. Aynı şey 3g içinde olabilir. 3g yi kullandığımız zaman aynı sorun olabilir fakat t288 3g değil bildiğim kadarıyla. Her ne kadar 3g diye reklamı yapılsa da özellikler kısmında 2.75 egde maksimum hız diye bir ibare atmışlar.

Ayrıca bilen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Vodafone'un 8 tl sınırsız internet paketi illa 3g için mi geçerli ? Edge hızındaki bir cihaz ile bu paketi kullansak full hız değil ama egde hızında kullabilir miyiz?

• quote:

Ayrıca bilen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Vodafone'un 8 tl sınırsız internet paketi illa 3g için mi geçerli ? Edge hızındaki bir cihaz ile bu paketi kullansak full hız değil ama egde hızında kullabilir miyiz?

İlla 3G için değil. İsterseniz GPRS ile de bağlanabilirsiniz. Vodem'iniz varsa vodem ile de kullanabilirsiniz (bilgisayarda).
  • quote:

quote:

Peki birsey sorucam. Benim pasaportla kayit ihtimalim yok. T288 (nasipse, alabilisem eger) in 3G sini kullanabilmek icin 3g li bir telin İmei sinimi atmak zorundayim alete? Aptalca olabilir bekli ama boyle bir kaniya vardim kendi kendime...

Maalesef öyle bir sorun var. Mesela sen gprs özelliği olmayan bir telin imeisini atar internete girmeye çalışırsan o imeinin kopyalanmış olduğu anlaşılıyor. Bu tel normalde nete giriş yapamaz , girdiğine göre imeisi değiştirilmiş diye bloklanıyor. Aynı şey 3g içinde olabilir. 3g yi kullandığımız zaman aynı sorun olabilir fakat t288 3g değil bildiğim kadarıyla. Her ne kadar 3g diye reklamı yapılsa da özellikler kısmında 2.75 egde maksimum hız diye bir ibare atmışlar.

Oncelikle sagol beni aydinlattigin icin.
    Bir sorum daha olucakti. Ben diyelim baska bir telden imei attim ve sahte oldugu anlasildi. Tekrardan imei atsam bi sıkıntı olur mu ?

• @yusfcuk

olmaz. başka imei atabilirsin. cihaz blokloma diye bir şey yok zaten imei bloklanır ve bloklanan imei bir daha kullanamazsın.
  • Sagolun yardimlariniz icin
  • arkadaşlar peel i haa beklemekteyim.

fakat deneme amaçlı 1.6.4 versiyon uyglamasını attığımda safe moda atıyor.sorun sadece bendemi acaba
  • Benim Peel 520 II de geldi bugün. Beklediğimden daha kalın ve ağır çıktı (Beklediğimden derken hayal ettiğimden :] ).

EDIT : Turkcell hattımı görüyor ama ne yaptıysam Vodafone hattımı görmedi. Turkcell'i görünce de üstte şebeke ve batarya bilgisi çıkmıyor ama arama yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 4 Temmuz 2011; 13:38:29 >
  • Peel'den caymaya başladım artık.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.