Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C Apple Peel T166 getirip imeisini değiştirebilen oldumu peki?
  • Arkadaşlar tüm versiyonları denedim ve baya araştırma yaptım şu an için en stabil versiyonu 1.5.6 (Sms konusunda en iyi sürüm), ana mesajıma .deb dosyasını koyacağım, ürünü gelenler kurabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata404
    Arkadaşlar tüm versiyonları denedim ve baya araştırma yaptım şu an için en stabil versiyonu 1.5.6 (Sms konusunda en iyi sürüm), ana mesajıma .deb dosyasını koyacağım, ürünü gelenler kurabilir.

Cok tesekkur ederiz urunu siparis veripde bekleyeyenler icin - bende dahil- su imei degistirme olayini detayli anlatirsaniz cok sevinecegiz. Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: flotte

quote:

Arkadaşlar tüm versiyonları denedim ve baya araştırma yaptım şu an için en stabil versiyonu 1.5.6 (Sms konusunda en iyi sürüm), ana mesajıma .deb dosyasını koyacağım, ürünü gelenler kurabilir.

Cok tesekkur ederiz urunu siparis veripde bekleyeyenler icin - bende dahil- su imei degistirme olayini detayli anlatirsaniz cok sevinecegiz. Saygilar

Imei değiştirmeyle ilgilenmiyorum, daha önce alan arkadaş tarafından anlatılmıştı çok sorulduğu için diğer mesajdan alıntı yapıp veriyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: ender

şu anda ben cok fazla ısrardan dolayı son noktayı koymak ıcın deneme amaclı olarak SNIM_RW_V1.0.4 programı ıle değiştirdim herhangi bir hatada vemedi.. calısıyor sorun yok

aşağıdakı yonergelerı takıp ettim

• EFSANE ALET ÇALIŞIYOR HA..TR DE UCUZ OLSA 100 TL GİBİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusas1

EFSANE ALET ÇALIŞIYOR HA..TR DE UCUZ OLSA 100 TL GİBİ

100 çok olur hocam ya 50 60 idealdir.

Kendi sitesinde bile 99 dolara satılıyor ne 100 tl'sinden bahsediyorsunuz Türkiye'ye getirip satan bir kişi minimum 200 tl'ye satar bu cihazı. Ki ideal fiyatta 200 tl'dir. 30-35 tl kar etmiş olur. O da bir satış için yeterli. Tabi elinde patlama riski de bulunuyor. Mesela 200 'e satan olursa alabilirim elden ama 201 Tl vermem.
  • amerikanın oyunu bunlar mert, naptın sen şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony hawk
    amerikanın oyunu bunlar mert, naptın sen şimdi

Sana da yapalım Ugur :))
  • Yazmayi unutmusum, soyle bir ozelligi var telefonla konuşma başlayınca ekrani kitliyor ve yüzünüze deyip yanlışlıkla basılma olayı engelleniyor.Bu da guzel bi özellik
  • quote:

Yazmayi unutmusum, soyle bir ozelligi var telefonla konuşma başlayınca ekrani kitliyor ve yüzünüze deyip yanlışlıkla basılma olayı engelleniyor.Bu da guzel bi özellik

Benimde incelemelerde dikkatimi cekmisti. Sen soyledikten sonra sebebini anladim.
    Bu arada konularinizi takip ediyorum bir suredir. t288 merakla bekliyorum. Boyutlari 520 II den biraz kucuk o yuzden birde 2,75 G icin. Nekadar hizli olur interneti bilinmez ama hiç yoktan iyidir.
    Yusuf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 29 Haziran 2011; 1:52:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

quote:

Yazmayi unutmusum, soyle bir ozelligi var telefonla konuşma başlayınca ekrani kitliyor ve yüzünüze deyip yanlışlıkla basılma olayı engelleniyor.Bu da guzel bi özellik

O yüzdenmiymişş... Benimde incelemelerde dikkatimi cekmisti. Sen soyledikten sonra sebebini anladim iphone de yakinlik sensoru var sanirsam..
    Bu arada konularinizi takip ediyorum bir suredir. t288 merakla bekliyorum. Boyutlari 520 II den biraz kucuk o yuzden birde 2,75 G icin. Nekadar hizli olur interneti bilinmez ama hiç yoktan iyidir.
    Yusuf

Peel 520 II ' de yakınlık sensörü yok. Sadece arama yapınca ekran kapanıyor. Ama T288'de bu yakınlık (distance) sensörü varmış.

Bu arada 2.75G ile peel 520 deki internet hızı arasında maximum 5-6 kblık bir fark var. Tabi 3G bandını kullanabiliyor olması pingini yükseltir ama sırf o kadar fark için de 60-70 TL fark ödemedim ben peel 520 yi sipariş verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

quote:

O yüzdenmiymişş... Benimde incelemelerde dikkatimi cekmisti. Sen soyledikten sonra sebebini anladim iphone de yakinlik sensoru var sanirsam..
    Yusuf

Peel 520 II ' de yakınlık sensörü yok. Sadece arama yapınca ekran kapanıyor. Ama T288'de bu yakınlık (distance) sensörü varmış.

Bu arada 2.75G ile peel 520 deki internet hızı arasında maximum 5-6 kblık bir fark var. Tabi 3G bandını kullanabiliyor olması pingini yükseltir ama sırf o kadar fark için de 60-70 TL fark ödemedim ben peel 520 yi sipariş verdim.

dostum sadece hız farkı yokki. aynı zamanda görüntü farkı da var.

• Urun cok guzel ve soylenenlere gore kalitelide. Yalniz birkac sorum olacak bu linkini verdiginiz urunde imei degistirilebiliyormu ? Benimde pasaport bulmam sorun olabilir. Birde asil merak ettigim hangi kargo ile geliyor cunku kapiya teslim geliyor sanirim benimde evden almam zor genellikle bos oluyor ev. Cevaplariniz icin tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkocer

Urun cok guzel ve soylenenlere gore kalitelide. Yalniz birkac sorum olacak bu linkini verdiginiz urunde imei degistirilebiliyormu ? Benimde pasaport bulmam sorun olabilir. Birde asil merak ettigim hangi kargo ile geliyor cunku kapiya teslim geliyor sanirim benimde evden almam zor genellikle bos oluyor ev. Cevaplariniz icin tesekkurler.

Ptt kargo ile geliyor, evde olmazsanız not bırakırlar mutlaka, ayrıca online takip sistemi sayesinde gelip gelmediğini takip edebilirsiniz.
    Imei sorusu üst mesajlarda cevaplanmıştı.
  • Cihazı sipariş edenler ya da eline ulaşanlar bana bildirirse ana mesaja nicklerini ekleyebilirim.Kaç kişinin aldığını görmemiz açısından iyi olur...
  • Sar degerleride yaziyor sitesinde t288 in. Yani cok zararli gibi gorunmedi. Ayrica boyutlari kucuk. Benim icin asil onemli olan kalinligiydi neredeyse 1 mm daha ince (0,7) ve 3 mm daha kisa... Butun bunlar bni t288 yonlendirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 29 Haziran 2011; 1:13:53 >
  • Sipariş ettim ama elime ulaşmadı. Bu hafta içinde bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsingullu

Sipariş ettim ama elime ulaşmadı. Bu hafta içinde bekliyorum.

Teşekkürler ekledim..
  • quote:

Sar degerleride yaziyor sitesinde t288 in. Yani cok zararli gibi gorunmedi. Ayrica boyutlari kucuk. Benim icin asil onemli olan kalinligiydi neredeyse 1 mm daha ince (0,7) ve 3 mm daha kisa... Butun bunlar bni t288 yonlendirdi.

O özellikleri güzel fakat Bataryası çok düşük pil sorunu yaşanabilir
  • Bataryaya hic dikkat etmemistim. Zaten cikar cikmaz almayi dusunmuyorum Allah'ın izniyle yazin sonuna ... Bu arada gelecek incelemeler de beni yonlendirecektir.

Bu arada T288 dn sonra yakin zamanda yeni peel gelecek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.