Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 16 Haziranda sipariş vermiştim, bekliyorum bakalım =) Bir de Imei değiştirilebiliyor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 24 Haziran 2011; 20:52:15 >
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın. Eğer pasaport ile kayıt ettiremezsen bluetooth ile eski bir telin imesini atabilirsiniz.
  • Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim, sipariş verenlere bi an önce ulaşır inşallah, cihaz gayet güzel herkese tavsiye ediyorum, eğer pasaport imkaanınız yoksa ender arkadaşımızın bulduğu programla bu sorun çözülüyor kafanızzda soru işareti kalmasın.
  • Hahirli olsun arkadasim kafama bise takildi bu aletle msj atarken iphonla ayni temaya mi sahip yoksa normal telefon gibi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko5454
    Hahirli olsun arkadasim kafama bise takildi bu aletle msj atarken iphonla ayni temaya mi sahip yoksa normal telefon gibi mi

Birebir aynisi
  • bite sms türü programlar çalışıyor mu peki?
  • arkadaşım gprs ayarların nasıl... internet hızı nasıl bilgi veırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender
    arkadaşım gprs ayarların nasıl... internet hızı nasıl bilgi veırmısın

Sizin verdiginiz ayarları kullandım intenet asd asd olanı . hız makul düzeyde memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denerod
    bite sms türü programlar çalışıyor mu peki?

Nasıl bı program olduğunu bilmiyorum, denemedim hiç
  • arkadaşım son bir soru biraz önce siparis verdim.geliş süresi ne kadar acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flotte
    arkadaşım son bir soru biraz önce siparis verdim.geliş süresi ne kadar acaba.

Öncelikle hayırlı olsun :) ana mesaja yazmıştım, 12 günde geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata404

quote:

benim pasaport bulmam biraz zor bu başka telefonun imei kaydı için yaptıklarınızı da ayrıntılı açıklarsanız benim gibi kullanacak olanlara bir rehber olmuş olur.teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

benim pasaport bulmam biraz zor bu başka telefonun imei kaydı için yaptıklarınızı da ayrıntılı açıklarsanız benim gibi kullanacak olanlara bir rehber olmuş olur.teşekkürler.

O işlemleri malesef bilmiyorum, ender arkadasımız diğer konuda anlatmıştı oradan ulaşabilirsiniz

• Pil durumunu merak edenler için ekran görüntüsünü aldım , şu an tam 1 gün geçti baya bi kurcaladım 2 bataryanın şarjı yaklaşık %41 civarında gayet iyi bir sonuç.

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi]

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi]

• Hocam karşı tarafın sesleri nasıl geliyor ? Gayet net mi ? Cızırtı filan yoktur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

Hocam karşı tarafın sesleri nasıl geliyor ? Gayet net mi ? Cızırtı filan yoktur inş.

Gayet kaliteli temiz bir ses geliyor.. cızırtı veya sesin gelip gitmesi gibi hiçbir sorun yok
  • Cihazın ses çıkışı nasıl? iPhone gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Cihazın ses çıkışı nasıl? iPhone gibi mi?

3,5 mm lik girişi var, kulaklık takıldığında giriş iPoda bağlanıyor iPoddan sesi alıyor, peel'in hoperlörü sms, zil sesleri ve radyo sesini veriyor(radyoyu kulaklıkla dinleme imkaanı da var), geri kalan sesler yine iPoddan geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Cihazın ses çıkışı nasıl? iPhone gibi mi?

3,5 mm lik girişi var, kulaklık takıldığında giriş iPoda bağlanıyor iPoddan sesi alıyor, peel'in hoperlörü sms, zil sesleri ve radyo sesini veriyor(radyoyu kulaklıkla dinleme imkaanı da var), geri kalan sesler yine iPoddan geliyor.

Ses şiddeti nasıl peki? iPod'dan kuvvetlidir herhalde?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.