Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin konunuda bos yere dagitiyorum kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Bataryaya hic dikkat etmemistim. Zaten cikar cikmaz almayi dusunmuyorum Allah'ın izniyle yazin sonuna ... Bu arada gelecek incelemeler de beni yonlendirecektir.

Bu arada T288 dn sonra yakin zamanda yeni peel gelecek mi ?

Bilgim yok malesef
  • bende siparişi verdim bakalım kaç güne gelecek. :)
  • ilk ben aldım sanırım... imei değiştirme olayında anlatılacak bir şey yok programı kurunca zaten anlaşılır cok basıt bir arayuzu mevcut... bluetooth uzerınden baglantı kurup once var olan mei yi okuyor sonrada ıstedıgınız mei yazıyıorsunuz... ben henuz pasaport bulamadıgım icin bu yontemle su an kullanıyorum herhangi bir kapanma soz konusu olmadı cihaz uzerındekı mei için 2 hafta once mesaj gelmıstı kapanacak diye sanırım coktan kapandı o mei.... pasaport bulunca actıracagım inşallah...
    bu arada cihaz sanırım 2 imei var... tekrar bir deneme yaptım programda imei2 den de başka bir imei numarası cıktı... yanı cıhaz uzerınde 2 farklı mei ile gelmiş sanırım... alan arkadaşlar sadece mei lerını o programlar bir okutsunlar bakalım onlarda durum nedir.. onlarda damı 2 imei var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

ilk ben aldım sanırım... imei değiştirme olayında anlatılacak bir şey yok programı kurunca zaten anlaşılır cok basıt bir arayuzu mevcut... bluetooth uzerınden baglantı kurup once var olan mei yi okuyor sonrada ıstedıgınız mei yazıyıorsunuz... ben henuz pasaport bulamadıgım icin bu yontemle su an kullanıyorum herhangi bir kapanma soz konusu olmadı cihaz uzerındekı mei için 2 hafta once mesaj gelmıstı kapanacak diye sanırım coktan kapandı o mei.... pasaport bulunca actıracagım inşallah...
    bu arada cihaz sanırım 2 imei var... tekrar bir deneme yaptım programda imei2 den de başka bir imei numarası cıktı... yanı cıhaz uzerınde 2 farklı mei ile gelmiş sanırım... alan arkadaşlar sadece mei lerını o programlar bir okutsunlar bakalım onlarda durum nedir.. onlarda damı 2 imei var

2 IMEI olması demek cihaz çift hat destekli demek, Diğer çift hat versiyonuyla aynı ürün demek oda, o zaman buna sadece tek sim yuvası koymuşlar. (Tabi programda hata yoksa)

• kafadan bir imei daha bulup getirme şansı cok dusuk.. sanırım cift hatlı olarak tasarlanmış olabilir.
  • quote:

ilk ben aldım sanırım... imei değiştirme olayında anlatılacak bir şey yok programı kurunca zaten anlaşılır cok basıt bir arayuzu mevcut... bluetooth uzerınden baglantı kurup once var olan mei yi okuyor sonrada ıstedıgınız mei yazıyıorsunuz... ben henuz pasaport bulamadıgım icin bu yontemle su an kullanıyorum herhangi bir kapanma soz konusu olmadı cihaz uzerındekı mei için 2 hafta once mesaj gelmıstı kapanacak diye sanırım coktan kapandı o mei.... pasaport bulunca actıracagım inşallah...

evet 2. imei gözüktü, mcks'den sorguladım, hiç bi kopyalama işlemi yapmama rağmen diğer imei için bunları yazdı.
    Durumu : Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
    Üretici: Hedy Holding Co Ltd Pazar Adı: M98 Model Bilgileri: M98

asıl imei'mi sorgullatınca;
    Durumu : KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI

böyle gözüküyor.

• bende 25 haziranda siparis verdim benide listeye ekleyebilirsiniz.

Kullanan arkadaslar navigasyon programlarini rahat kullananiliyolarmi acaba?
  • birde banka benden 172,5 tl cekmiş sizden ne kadar aldı acaba
  • T288 in pil kapasitesi sitede dusuk gozukuyor ama konusma suresi peel 2nd den daha fazla gozukuyor. Yani kafaya takmayin onu fazla.
  • evet aynı şekilde bende öyle

quote:

Orijinalden alıntı: hata404

quote:

evet 2. imei gözüktü, mcks'den sorguladım, hiç bi kopyalama işlemi yapmama rağmen diğer imei için bunları yazdı.
    Durumu : Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
    Üretici: Hedy Holding Co Ltd Pazar Adı: M98 Model Bilgileri: M98

asıl imei'mi sorgullatınca;
    Durumu : KAYIT DIŞI OLDUĞU TESPİT EDİLEN IMEI

böyle gözüküyor.

• Ürün bana bugün geldi. Direkt olarak Bluetooth'dan hiç kullanmadığım bir telefonun imeisini attım. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Umarım bir sorun çıkmaz. Bir de arkadaşlar kullanmak isteyen arkadaşları uyarayım videosunu izlemişsinizdir, karşılaştırmaları da görmüşsünüzdür zaten fakat eklemek gerek: Iphone 4g yanında bu alet bildiğin kalas gibi kaçıyor. Yakın dövüş sanatında kullanmak için ideal yapmış çinli abilerimiz anlaşılan. Hem çok kalın (neredeyse 2 katı) hem de daha uzun. uzunluğu çok önemli değil fakat kalınlığı hakikaten can sıkıcı düzeyde benim için.

Hatta ürünü almak isteyen ve dealextreme'e güvenmeyen (oldukça güvenilir bir sitedir ekleyeyim) arkadaşlar varsa ürünü 250 liraya satabilirim. Imei kopyalı şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 30 Haziran 2011; 2:15:17 >
  • Downgrade işlemini nasıl yapacağım acaba? Baştan imei falan girmem gerekecek mi? Zira mesajlarda bayağı sorun yaşıyorum. Cycdia'dan direkt eklediğimde şu hatayı alıyorum (source'a)

http 1.1 404 not found
    failed to fetch
    failed to fetch
    some index files failed to downoad they have been ignored, or old ones used instead

Downgrade işlemini yapamadım bayağı da bir tırstım açıkcası baştan app'i yüklediğimde zira silmiştim baştan yükledim fakat ikinci yükleyişimde register falan istemedi hiç. Bir de şu 2 imei olayını anlayamadım ben hem 1. imei hem 2. imei kısmına kopyaladığım imei yazdığımdan ötürü ben de büyük ihtimalle farklı imei çıkmıyor. Fakat ne zaman about me'ye tıklasam önce başka bir imei gözüküyor ardından değiştirdiğim imei gözüküyor. Sizde de bu şekilde mi Ender bey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 30 Haziran 2011; 2:52:14 >
  • version 4.3.3 bunda calışıyormu acaba bilgisi olan varmı? bikaç sitede araştırdım 4.1.0 felan diyor almak istiyorum kafam karıştı.
  • eski bir versiyon atma işini daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz... ifunbox programı ıle baglanın ve cydia içine atmak ıstedegınız versiyonun deb uzantılı datasını cydia icine atip telefonu acık kapatın sorununuz hallolacaktır.
    imei de dediğiniz gibi önce ilk orjinal imei cıkıyor karsınıza sonra attıgınız imei ye dönüşüyor bunda sorun yok...

quote:

Orijinalden alıntı: muhsingullu

Downgrade işlemini nasıl yapacağım acaba? Baştan imei falan girmem gerekecek mi? Zira mesajlarda bayağı sorun yaşıyorum. Cycdia'dan direkt eklediğimde şu hatayı alıyorum (source'a)

http 1.1 404 not found
    failed to fetch
    failed to fetch
    some index files failed to downoad they have been ignored, or old ones used instead

Downgrade işlemini yapamadım bayağı da bir tırstım açıkcası baştan app'i yüklediğimde zira silmiştim baştan yükledim fakat ikinci yükleyişimde register falan istemedi hiç. Bir de şu 2 imei olayını anlayamadım ben hem 1. imei hem 2. imei kısmına kopyaladığım imei yazdığımdan ötürü ben de büyük ihtimalle farklı imei çıkmıyor. Fakat ne zaman about me'ye tıklasam önce başka bir imei gözüküyor ardından değiştirdiğim imei gözüküyor. Sizde de bu şekilde mi Ender bey?

• quote:

Orijinalden alıntı: AI3

version 4.3.3 bunda calışıyormu acaba bilgisi olan varmı? bikaç sitede araştırdım 4.1.0 felan diyor almak istiyorum kafam karıştı.

Çalışıyor. Teşekkürler cevap için Ender bey olmazsa akşam deneyeyim.
  • quote:

Ürün bana bugün geldi. Direkt olarak Bluetooth'dan hiç kullanmadığım bir telefonun imeisini attım. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Umarım bir sorun çıkmaz. Bir de arkadaşlar kullanmak isteyen arkadaşları uyarayım videosunu izlemişsinizdir, karşılaştırmaları da görmüşsünüzdür zaten fakat eklemek gerek: Iphone 4g yanında bu alet bildiğin kalas gibi kaçıyor. Yakın dövüş sanatında kullanmak için ideal yapmış çinli abilerimiz anlaşılan. Hem çok kalın (neredeyse 2 katı) hem de daha uzun. uzunluğu çok önemli değil fakat kalınlığı hakikaten can sıkıcı düzeyde benim için.

Hatta ürünü almak isteyen ve dealextreme'e güvenmeyen (oldukça güvenilir bir sitedir ekleyeyim) arkadaşlar varsa ürünü 250 liraya satabilirim. Imei kopyalı şekilde.

iPhone 4 ile arasındaki fark o kadar fazla değil gibi. Biraz uzun ama iPhone 4'e kılıf takınca kalınlık bahsettiğiniz kadar abartılı değil gördüğüm kadarı ile. Vidyoda karşılaştırma yapıyor merak edenler bakabilir.
    http://www.youtube.com/watch?v=cJCVEpX35_w&feature=player_detailpage#t=497s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkocer -- 30 Haziran 2011; 16:44:59 >

• quote:

Ürün bana bugün geldi. Direkt olarak Bluetooth'dan hiç kullanmadığım bir telefonun imeisini attım. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Umarım bir sorun çıkmaz. Bir de arkadaşlar kullanmak isteyen arkadaşları uyarayım videosunu izlemişsinizdir, karşılaştırmaları da görmüşsünüzdür zaten fakat eklemek gerek: Iphone 4g yanında bu alet bildiğin kalas gibi kaçıyor. Yakın dövüş sanatında kullanmak için ideal yapmış çinli abilerimiz anlaşılan. Hem çok kalın (neredeyse 2 katı) hem de daha uzun. uzunluğu çok önemli değil fakat kalınlığı hakikaten can sıkıcı düzeyde benim için.

Bu yüzden T288 i bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 30 Haziran 2011; 18:14:40 >
  • Şöyle ki kılıfsız iphone ile arasında ciddi fark var. 2 katı kadar desem yalan olmaz hatta çok kalın. beni de uzunluğu rahatsız etmiyor ama kalınlığı hakikaten sinir bozucu.
  • iphone 4 : (9.3 mm)

peel 520 2nd : ( 13 mm )

aralarında 3.7 mm lik bir fark var. 2 katı kadar dersen yalan olur maalesef üstelik iphone 4 'e bir de kılıf taktın mı bu fark 2 mm ye kadar düşer.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.