Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yaptıysam görmedi hattı yau. Sırf internet için almıştım görmüyorsa ne işime yaradı. 1.6.4 versiyonuna da yükselttim. Ama sorun donanımsal görünüyor. Hay ben böyle şansın.
  • Dün gece 00.00dan sonra arama yapmak icin elime aldım arama yapamadım sim bölümüne baktım invalid sim yazıyordu . 10 gün gecti kapatıldı sanırım . Pasaportu olan arkadasım daha gelmediği icin o gelene kadar imei olayına girmeyi düşünüyorum . ama kafamda soru işaretleri var , degisim sonrasında iPodu restore edersek ve yosion yazılımını kurarsak tekrardan imei register isteyecek, bu kısma orjinal imeisini girersek kabul eder mi ? değiştiği icin kabul etmezse peeli kullanamayız , diğer durum yeni girdiğimiz imei ile register yapmak , bunu yaparsak yosionda boyle bir kayıtlı imei olmadıgı icin yine register yapamayacak...diğer bı soru da atacağım imei kapaninca pasaport kaydı yaptıracağım fakat orjinal peelin imeisini kaydettirecegim , peelin imeisine geri dönmekte sorun olur mu sizce ? Teşekkürler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47
    Ne yaptıysam görmedi hattı yau. Sırf internet için almıştım görmüyorsa ne işime yaradı. 1.6.4 versiyonuna da yükselttim. Ama sorun donanımsal görünüyor. Hay ben böyle şansın.

Pini kaldırın , respring yapın olmazsa versiyon 1.5.6 ya downgrade yapıp deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata404

quote:

Ne yaptıysam görmedi hattı yau. Sırf internet için almıştım görmüyorsa ne işime yaradı. 1.6.4 versiyonuna da yükselttim. Ama sorun donanımsal görünüyor. Hay ben böyle şansın.

Pini kaldırın , respring yapın olmazsa versiyon 1.5.6 ya downgrade yapıp deneyin

Hocam büyüksün. Pini kaldırdım düzeldi. Tek sorun kaldı o da yukarda şebeke ve batarya simgesi çıkmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam büyüksün. Pini kaldırdım düzeldi. Tek sorun kaldı o da yukarda şebeke ve batarya simgesi çıkmıyor.

Peeli kapatıp acın sonra peel/ayarlar respring yapın . Olmazsa iPodu kapatıp acın , bu arada internetin çalıştığı versiyon 1.6.1

• Yok bütün hepsini denedim olmadı. Benim IOS 4.1 acaba ondan mı? Bu arada 1.6.4 versiyonunda internet çalışıyor sorun yok ama çok fazla yavaş. Mesajlarda Türkçe karakter göndermede sorun yok ama Türkçe karakter almada sorun var Çince harfler çıkıyor.
  • quote:

Yok bütün hepsini denedim olmadı. Benim IOS 4.1 acaba ondan mı? Bu arada 1.6.4 versiyonunda internet çalışıyor sorun yok ama çok fazla yavaş. Mesajlarda Türkçe karakter göndermede sorun yok ama Türkçe karakter almada sorun var Çince harfler çıkıyor.

Olabilir benim versiyonum 4.3.1 , 1.6.4te dediğiniz sorunlar var malesef
  • Alan arkadaşların hepsi türkçe karakter yerine çince karakterlerin çıkmasından şikayetçi.. Arkadaşlar hep beraber resmi sitesine şikayet edelim bayağı kişi varız en azından biraz dikkat çekmiş oluruz ve düzeltmeye çalışırlar ((:

Ayrıca şeklinin iphone çakması olması çok kötü çin malı iphone gibi duruyor dicem ama gerçekten çin malı iphone ((: mesela iphone kılıfları gibi duran bir şekil yapsalardı çok sırıtmazdı. ve aklınlığıda iphone kılıfı takılmış büyüklükte olduğu için daha orjinal dururdu ;) bir arkadaş ortamında haha o ne iphone çakması mı dediklerinde ne dicez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: scknylmz35

Alan arkadaşların hepsi türkçe karakter yerine çince karakterlerin çıkmasından şikayetçi.. Arkadaşlar hep beraber resmi sitesine şikayet edelim bayağı kişi varız en azından biraz dikkat çekmiş oluruz ve düzeltmeye çalışırlar ((:

Ayrıca şeklinin iphone çakması olması çok kötü çin malı iphone gibi duruyor dicem ama gerçekten çin malı iphone ((: mesela iphone kılıfları gibi duran bir şekil yapsalardı çok sırıtmazdı. ve aklınlığıda iphone kılıfı takılmış büyüklükte olduğu için daha orjinal dururdu ;) bir arkadaş ortamında haha o ne iphone çakması mı dediklerinde ne dicez :D

Aldığım günlerde tüm hataları tek tek listeleyip yosion tech'e yolladım, ilgileneceklerini düşünüyorum. Diğer ülkelerden de şikayetler var..

• Versiyonu 1.5.6 ya düşürdüm. Herşey düzgün şu anda. Mesajlarda sıkıntı yok. İnternete de giriyor.
  • quote:

Versiyonu 1.5.6 ya düşürdüm. Herşey düzgün şu anda. Mesajlarda sıkıntı yok. İnternete de giriyor.

1.5.6 da hangi ayarlarla girdiniz ben giremiyorum da ?
  • quote:

quote:

Versiyonu 1.5.6 ya düşürdüm. Herşey düzgün şu anda. Mesajlarda sıkıntı yok. İnternete de giriyor.

Apn : internet
    User : vodafone
    PassWord : vodafone
    Number : *99#

• quote:

quote:

quote:

Apn : internet
    User : vodafone
    PassWord : vodafone
    Number : *99#

Teşekkürler ama hattim avea biraz daha araştırayım

• Fan clubde 8 gb hafizanin azligindan yakiniyordukta aklima sey geldi bu peel lere micro SD girisi konulamaz mi ? En azindan muziklerimizi atariz (akicilik açısından). Mail felan atsak, acaba olur mu boyle birsey ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız interneti felaket yavaş . Speedteste göre ping 2257, Download 0.01mbps , upload 0.02 mbps cikti. İnternetin icadında bile bu kadar yavaş degildi kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Fan clubde 8 gb hafizanin azligindan yakiniyordukta aklima sey geldi bu peel lere micro SD girisi konulamaz mi ? En azindan muziklerimizi atariz (akicilik açısından). Mail felan atsak, acaba olur mu boyle birsey ?

Mümükünlüğü nedir bilemem ama güzel fikir. 16 GB hafıza eklenebilse mesela ona sırf müzik atılır dahili hafızaya da uygulama.
  • Yapılamayacak bir şey gibi durmuyor ...

Mail attım ancak doğru yeremi bilmiyorum. Cevap bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 5 Temmuz 2011; 11:15:46 >
  • Boyutu buyumez umarim hafiZa karti fln takildiginda :DD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scknylmz35 -- 5 Temmuz 2011; 13:55:56 >
  • 1.5.6 versiyonunda da mesaj problemi var. Mesaj problemsiz sürüm yok mu yav.
  • quote:

1.5.6 versiyonunda da mesaj problemi var. Mesaj problemsiz sürüm yok mu yav.

1.5.6da bazen turkce karakterler yerine nokta virgül falan çıkıyor diğer sürümler daha berbat mesajin tümü Çince geliyor :(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.