Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önceki konuda sesin ipod'dan çok daha kuvvetli olduğu söylenmişti. Zaten ipodun sesi gibi olsa cihaz cepteyken biri arandığında duyulmaz :)
  • Evet üstteki mesajda yazmıştım

quote:

Orijinalden alıntı: hata404

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Hayırlı olsun. iPoddan müzik açtığında sesi peelden mi veriyor? Peel'in hoparlörü temiz ses verebiliyor mu?

Restore yapmıştım da müzikler gitti tekrar yüklüyorum bitince mesajı editleyip sonucu açıklarım

Edit : Sesi iPoddan veriyor , ama arama veya mesaj gelince o tür uyarı seslerini peelden veriyor ve peel'in hoperlorü iPoddan kat kat kaliteli

Sonuç olarak ses yüksekliği baya fazla ve kaliteli, iPod ile kıyaslanamayacak düzeyde diyebilirim :)

• quote:

Evet üstteki mesajda yazmıştım

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Hayırlı olsun. iPoddan müzik açtığında sesi peelden mi veriyor? Peel'in hoparlörü temiz ses verebiliyor mu?

Restore yapmıştım da müzikler gitti tekrar yüklüyorum bitince mesajı editleyip sonucu açıklarım

Edit : Sesi iPoddan veriyor , ama arama veya mesaj gelince o tür uyarı seslerini peelden veriyor ve peel'in hoperlorü iPoddan kat kat kaliteli

Sonuç olarak ses yüksekliği baya fazla ve kaliteli, iPod ile kıyaslanamayacak düzeyde diyebilirim :)

Pardon gormemisim. :(

Cevaplarin icin tesekkur ederim. :)

• dostum eline sağlık, kotam yok ancak olan arkadaşlar için foto boyutları çok büyük.. 2.5mb
  • GPRS hızı hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketçaplı Turşu

GPRS hızı hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Hız normal düzeyde çok yavaş değil ;)
  • Hayırlı olsun. Gerçekten harika ama imei numarası çok dert ediyor beni :/
  • ipod+peel ne kadara mal oldu+bi de pasaport kaydı var?
  • 8 gb ipod 400-450 tl civarı 32 gb ipod 500-550 TL civarı. ( aldığınız kişiye , firmaya , kampanyaya göre değişilik gösterebiliyor. )

peel ise 99 dolar. Yani 150 tl.

pasaport derdi yok. isterseniz eski bir telin imesini atabiliyorsunuz. eğer derseniz ki ben kayıt ettirmek istiyorum kayıt parası 5tl filan. tabi pasaport bulmanız gerekiyor. ( yanılmıyorsam son 3 ayda yurda giriş çıkış yapması gerekiyor pasapordun )
  • Nasıl İmei atabiliyoruz oda aciklansa süper olur.
  • Cihaz guzel de dolar uctu bu aralar ya. Paypal komisyonuyla 170 tlyi gecer bu aletin fiyati :(

Tam alıcam şansa bak 20 tl fazladan vericez mecbur.

Bu arada birkac sorum var. Muzik dinlerken kulakligi cikarinca sesi disariya vermiyor dimi? İpodda kullanildigi gibi pause mi yapiyor muzigi? Mikrofonlu kulakliklar calisiyor mu bir de iphoneda calistigi gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwightt -- 26 Haziran 2011; 10:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

Cihaz guzel de dolar uctu bu aralar ya. Paypal komisyonuyla 170 tlyi gecer bu aletin fiyati :(

Tam alıcam şansa bak 20 tl fazladan vericez mecbur.

Bu arada birkac sorum var. Muzik dinlerken kulakligi cikarinca sesi disariya vermiyor dimi? İpodda kullanildigi gibi pause mi yapiyor muzigi? Mikrofonlu kulakliklar calisiyor mu bir de iphoneda calistigi gibi?

Almanızı tavsiye ederim çok güzel bir cihaz. Müziği dışa vermede değişiklik yok, iPoddaki olay geçerli, otomatik pause yapıyor ve ses iPodun hoperloründen çıkıyor. Mikrafonlu kulaklığım olmadığı için deneyemiyorum.
  • Sms bug'ını yosiona bildirdim, düzelir inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creader

3g yok demi bu aparatta? Bnm 3g int. Paketi var onu gprs ozelligi ile kullanabilirmiyim? Gprs hızı nasıl?

Yukarılara bakarsan görürsün gprs hızı 2 3 sefer soruldu :) Fena değilmiş. Yavaş değil diyor.
  • şimdi okuduğum kadarıyla bu ürün ipod touch 4 için peki ben ipod touch 3 kullanıcısıyım ve yusion peel 520'nin 1.versiyonu türkiyede çalışmıyor deniliyor 3.nesillerde kullanan ve imei sorununu atlatan yok mu?
  • forumda bildiğim kadarıyla 3.nesil için kullanan yok ama 3.nesile uygun peellarda var. zaten tek fark 4g de arka da kamera deliği olması daha ince olması vs vs.. Sanırsam o cihaza 3g de sığar. Dolayısıyla çalışır.

imei sorunu ise yok arkadaşım. eskiden vardı şimdi yok kafanızı takmayın ona. önünüzde 2 seçenke var. pasaportunuz varsa kayıt ettireceksiniz yoksa kendiniz imei atacaksınız. nasıl atılacağını @ender nickli arkadaş anlatmıştı yukarılarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightF0RFreedom -- 26 Haziran 2011; 19:13:50 >
  • 1.6.3 beta sürümü yayınlanmış hemen deniyorum
  • ipod touch 4 ile 3 arasında boyut farkı var şimdi ben peel 2yi alırsam onlar 4.senile göre dizayn edilmiş o nedenle kasaya otursa bile büyük kalacaktır buda görüntü açısından sakat olmaz mı?
  • 1.6.3 de tur degısıklıkler oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

1.6.3 de tur degısıklıkler oldu.

Pek bi farklılık göremedim, beta olduğu için geliştirmeye devam ediyorlar. Bitesms ile uyumlu hale getirmeye çalışıyorlarmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.