Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender

hocam yosion peel 520 2. jenarasyonun konuusldugu bir forum burası.. lutfen gerkesız tartışmalarınızı özelden yapınız...

bu arada kullanan arkadaşlar son guncelemelerle durum nedir ?

Yeni update yok, bitesmse yazılımı geliştirmeleri icin gerekli malzemeleri vermişler, SMS olayını bitesms hallederse en buyuk sorun da çözülmüş olacak.
  • Arkadaşlar 1.5.6 ile de mesajlar kesinlikle düzelmiyor. Arkadaşın düzeldi diye yazdığı şekilde de düzelmiyor. Ya da benim alette sorun var. İlk 3-5 mesajı düzgün atıyor fakat diyelim ki bir bozmaya başladı sonra tüm gün boyunca mesajlar abuk sabuk gelmeye başlıyor. Sizin attığınız mesajlar da aynı şekilde karışık gidiyor. Bir de diyelim ki telefon çekmedi mesaj atıyorsunuz fakat telefonun çekmediğini söylemiyor siz mesaj attığınızı sanıyorsunuz fakat hiç biri gitmemiş. Sonra telefonu açıp kapatınca bu mesajların hepsi saçma saçma karışık bir şekilde gidiyor karşı tarafa.

Kısacası mesaj sorunu kesinlikle çözülmüş değil. İsterseniz bir iki örnek koyabilirim buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 18 Temmuz 2011; 16:52:26 >
  • 1.5.6 versiyonunda ilk 3 karakter gözükmemesi dışında mesajlarda problem görmedim ben ama bana denk gelmemişde olabilir.

Bu arada bende satışa çıkardım ürünü, isteyen dükkanımdan ilanımı görebilir... Satmamın tek sebebi artık ihtiyacımın kalmaması.
  • ipod touch 2 g için olanından satabilecek var mı ? üründe 4.2.1 sürümü var çalıştırır mı?
  • 1.5.6 sürümü kuruluydu, peelin açık olmasına rağmen durduk yerde power off durumda gözüküyor, versiyonu yükseltince düzeliyor power on oluyor. Nedense 1.5.6 sürümünü kullanamıyorum :( bu sorunu yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata404

1.5.6 sürümü kuruluydu, peelin açık olmasına rağmen durduk yerde power off durumda gözüküyor, versiyonu yükseltince düzeliyor power on oluyor. Nedense 1.5.6 sürümünü kullanamıyorum :( bu sorunu yaşayan var mı ?

iPodu cikarip tekrar takip respring yapinca filan duzeliyor bu tarz birsey olunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

quote:

Orijinalden alıntı: hata404

1.5.6 sürümü kuruluydu, peelin açık olmasına rağmen durduk yerde power off durumda gözüküyor, versiyonu yükseltince düzeliyor power on oluyor. Nedense 1.5.6 sürümünü kullanamıyorum :( bu sorunu yaşayan var mı ?

iPodu cikarip tekrar takip respring yapinca filan duzeliyor bu tarz birsey olunca.

Restore yapmama rağmen 1.5.6 sürümünde kapalı olarak gösteriyor. Yosion forumlarında araştırdım, yosion tarafından kapatılmış nedenini bilmiyorum. Gece 1.6.6 versiyonunu çıkarmışlar onu denerim.
  • daha oturmamış demek ki bu peel. iyi ki erken davranıp sipariş vermemişim. kullandıkça bir bir sorunlar çıkmaya başladı. boyutu , kalınlığı konusunda tereddüt etmiyorum ben beğeniyorum o haliyle de kullanırım ama sms ile power off-on durumu şuanlık moralimi bozdu. güncel yazılımlarla düzelir inş yakın zamanda. veya t288 bekleyeceğiz.
  • Güle güle kullanın da, sar değerleri ne alemde bu cihazların? Benim aklıma ilk önce o geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

daha oturmamış demek ki bu peel. iyi ki erken davranıp sipariş vermemişim. kullandıkça bir bir sorunlar çıkmaya başladı. boyutu , kalınlığı konusunda tereddüt etmiyorum ben beğeniyorum o haliyle de kullanırım ama sms ile power off-on durumu şuanlık moralimi bozdu. güncel yazılımlarla düzelir inş yakın zamanda. veya t288 bekleyeceğiz.

Aynen hocam. Ben de telefonu satıp peel almayı düşünüyordum, ilanı da açtım. Allahtan alan olmamış. Biraz daha oturması gerekiyor aletin.
  • Üstadlar ben daha ipod almadım, yakın zamanda 32 gb 4. jenarasyon alıcam bu peelide alıcam tavsiyeleriniz nelerdir? Pasaporta kaydettiremem.Ne yapmalıyım?
  • birileri sonunda yola geldi ( bu muhahah gif ten mi bahsediyordun )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

birileri sonunda yola geldi ( bu muhahah gif ten mi bahsediyordun )

sana cevap yazmaya bile gerek yok. kapasiten o kadar belli ki münakaşaya girmeye dahi tenezzül etmeye değmez. laf soktuğunu sanıyorsan, yanılıyorsun. block.

dip not : galaxy s sık sık nette gezerken, uygulamalar sırasında vs donuyor. nette gezdiğin sırada ipoddaki zevki almıyorsun zoom yaparken ipod gibi seri değil. tuhaf tuhaf kasmalar oluyor. ama sen kendini tatmin etmek için ipod bölümüne gelmiş 2 laf atayımda su serpeyim yaralı gönlüme derdindesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

Üstadlar ben daha ipod almadım, yakın zamanda 32 gb 4. jenarasyon alıcam bu peelide alıcam tavsiyeleriniz nelerdir? Pasaporta kaydettiremem.Ne yapmalıyım?

• quote:

quote:

Üstadlar ben daha ipod almadım, yakın zamanda 32 gb 4. jenarasyon alıcam bu peelide alıcam tavsiyeleriniz nelerdir? Pasaporta kaydettiremem.Ne yapmalıyım?

• quote:

quote:

quote:

İmei değiştirirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Eğer kesin alacaksanız direkt olarak benden alabilirsiniz. Imei'si değiştirilmiş bir şekilde ve direkt olarak kullanıma hazır.

• quote:

quote:

İmei olayı problem değil. Tek tavsiyem araştırarak almanız. Ortada ufak tefen yazılım sorunları var, eğer bunlar benim için problem olmaz derseniz alın kullanın

• Selam.
    Yosion peel 2 sini mantikli 2.el fiyatina İstanbul da elden satmak isteyenler ozelden ulassin lutfen. Dx den almayi biliyorum ama beklemek istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.