Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peel deki seferberlik gmate için ilan edilse süper olur!!!!
  • ipod u bugün aldım bir kaç gün içinde peel yada yoiosun dan sipariş vermeyi planlıyorum siz hangisini önerirsiniz arkadaşlar?
  • GMATE İ BEKLE DERİM Bİ 5-10 GÜN BAKALIM BİŞEYLER ÇIKABİLİR GMATEDEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: değiştir

peel deki seferberlik gmate için ilan edilse süper olur!!!!

Gmate ile ilgili tartışma zaten yapıldı burdan takip edebilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_55785165/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfonay

ipod u bugün aldım bir kaç gün içinde peel yada yoiosun dan sipariş vermeyi planlıyorum siz hangisini önerirsiniz arkadaşlar?

Biraz daha bekleyin, yeni yazılım çıkacak, eğer sorunlar düzelirse peel520 2. nesili tavsiye ederim ,t288de imei kaydı olmuyor ve değişmiyor türkiyede kullanamazsınız, gmate'i alan yok şu an, denemek lazım.
  • Yazılımın betası geldi ! megaupload.com/?d=ZQJ8LOZW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata404 -- 10 Ocak 2012; 1:53:01 >
  • beta testını yaptınız mı arkadasım... sonuc nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

beta testını yaptınız mı arkadasım... sonuc nedir ?

Yaptim program cok yeni sifirdan yazmislar, simdilik sadece phone ve sms yazilimlari var, phonedaki konusma esnasinda su tusa basin deyince algilamama sorununu cozmusler . Sms i bir turlu ayarlamadim mesaji gonderemedim , bendeki version 4.3.3 bu version ios5 ile tam uyumluymus ondan kaynaklaniyor olabilir, sizler de test edip sonucunu yazarsaniz sorunlari daha kolay asariz
  • bende de 4.3.1 versıyon mevcut.... 5.0.1 gecmek de acıkcası bıraz korkutuyor...

uzerınde 1.6.8 gibi bir yazılım duruyor bende... oncelıkle onu tamamen kaldırıp mı kurmak gerekıyor.... radyo gprs yokmudur ..tabı en onemlı bu halıyle halen bluetoothdan malum yazılım ıle ıletısım kuruluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 10 Ocak 2012; 10:21:47 >
  • quote:

bende de 4.3.1 versıyon mevcut.... 5.0.1 gecmek de acıkcası bıraz korkutuyor...

uzerınde 1.6.8 gibi bir yazılım duruyor bende... oncelıkle onu tamamen kaldırıp mı kurmak gerekıyor.... radyo gprs yokmudur ..tabı en onemlı bu halıyle halen bluetoothdan malum yazılım ıle ıletısım kuruluyor mu

Bu yazilim daha tam olarak yayinlamadi peel520net e test icin yollanmis admin de bizimle paylasti, o yuzden su an program yeni yeni gelisiyor radio bluetooth gprs yok ama tabiki koyacaklar ;) 1.6.8 de degisim yaptiktan sonra yeni yazilima donebilirsiniz simdilik yontem bu.. ios5e gecmek istiyorum ama ben de korkuyorum sorun cikar da downgrade edemezsem kotu olur..
  • 1.6.8 de nasıl bır degısıklık yapmaktan bahsedıyorsun...
  • quote:

1.6.8 de nasıl bır degısıklık yapmaktan bahsedıyorsun...

Bluetooth ile imei islemi icin demistim ;)
  • ha su anda bluetooth da calısmıyor zaten dııl mı
  • quote:

ha su anda bluetooth da calısmıyor zaten dııl mı

Evet bluetoothu daha eklememisler
  • arkadaşlar ipod touch 4.nesil alma durumu var şu sıralar , bu ürünü aldığımda sim imei kaydı fılan bahsedılıyor pek anlayamadım acıckası . eğer alırsam ve bu ürünüde alabılırsem netten peel'i taksam direk calışma ihtimalı hiç mi yok ? yada evımdekı herhangı kullanmadıgım bir telin imei'sini buna yazsam çalışabilirmi ? (ve bu yazılımı sürekli güncellemek zorundamıyız ? )
  • ipodu jailbreak yaptıktan sonra peelin programını yüklüyorsun böylelikle peel çalışıyor. fakat imei'i kayıtlı olmadığından 2hafta içinde kapanır. bu yüzden imei'ni değiştirmek gerekiyor. aletin yazılımında bazı eksiklikler olduğu için sürekli bir güncelleme halindeler. bu çok iyi bir avantaj, kıymetini bilmek lazım.

bu arada satıcıyla görüştüm. t288i gönderip yosionla değiştireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta1903 -- 11 Ocak 2012; 0:59:12 >
  • arkadaşlar,

isteyen olursa... oğlum için aldıgım ipod touch 4g + peel 520 II ıkılısını satabılırım.

ipod touch 4g 8gb dır ve ılk gunku gıbı cızıksızdır.... uzerınde 4.3.1 yazılımı mevcut
    her ıkısıde sorunsuz bır sekılde calısmaktadır.. peel 520 II den dolayı cıhazda ıkı batarya oluyor .. ipod touch 4 bataryası ıstenırse peel 520 II den beslenebiliyor... imei derdi yok...

ıstedıgım fıyat 575TL dir.... yada iphone 3gs ile takas olabilir...
    gsm:05054341879

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 11 Ocak 2012; 9:38:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

ipodu jailbreak yaptıktan sonra peelin programını yüklüyorsun böylelikle peel çalışıyor. fakat imei'i kayıtlı olmadığından 2hafta içinde kapanır. bu yüzden imei'ni değiştirmek gerekiyor. aletin yazılımında bazı eksiklikler olduğu için sürekli bir güncelleme halindeler. bu çok iyi bir avantaj, kıymetini bilmek lazım.

bu arada satıcıyla görüştüm. t288i gönderip yosionla değiştireceğim.

Degistirebildiginize sevindim, hayirlisi olsun dogru secimi yaptiniz , uzun zamandir yazilim guncellemesi yapilmiyordu sanirim yosion destegi birakti , sifirdan yeni bir yazilim yapiliyor, bu bizim acimizdan daha iyi, sms sorununu goz onunde bulundurarak bu yazilimi yapacaklardir. Programin bir an once bitmesini bekliyorum peeli satmaktan vazgectim.Umarim pisman olmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hata404
    Degistirebildiginize sevindim, hayirlisi olsun dogru secimi yaptiniz , uzun zamandir yazilim guncellemesi yapilmiyordu sanirim yosion destegi birakti , sifirdan yeni bir yazilim yapiliyor, bu bizim acimizdan daha iyi, sms sorununu goz onunde bulundurarak bu yazilimi yapacaklardir. Programin bir an once bitmesini bekliyorum peeli satmaktan vazgectim.Umarim pisman olmam.

Teşekkür ederim, t288 bugün geldi, birazdan göndereceğim. yosionun tek eksisi boyutları. bizdeki imei sorunu hindistanda da varmış. onlar da çok dertli bu konuda.
    Yazılım güncellemelerini takip ettiğiniz forumun adresini verebilir misiniz? Biraz okuyayım yazılanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

quote:

Orijinalden alıntı: hata404

Teşekkür ederim, t288 bugün geldi, birazdan göndereceğim. yosionun tek eksisi boyutları. bizdeki imei sorunu hindistanda da varmış. onlar da çok dertli bu konuda.
    Yazılım güncellemelerini takip ettiğiniz forumun adresini verebilir misiniz? Biraz okuyayım yazılanları.

Peel520.net ve bunun facebook sayfasi (en gunceli )

Exquis forumu (google translate ile anlasiliyor ):http://www.chaoji.hk/bbs/index.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.