Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon [İncelemesi] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
1
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünü çalıştırabilen arkadaş varsa videosunu paylaşabilir mi?
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

C peel t288 ürününün imei problemi üzerinde durulmuş. Başka bir konuda bir arkadaş firma ile iletişime geçtiğini ve imei numarasının bildirilmesi durumunda cihazı bu imei numarası ile gönderebilecekleri söylediklerinden bahsetmiş.http://www.iskypeel.com/upgrade.html sayfasında da c peel ürününü son sürüme güncellemek isteyenlerin eski ürünlerinin imei numaralarını bildirmeleri gerektiğini yazmışlar. Bu durumda ürünü yeni alacaklar için de bu işlemi yapabilecekleri ortada.

Yosion Peel 520 2G ürününün yazılımsal sorunları sanıyorum giderilemedi ve sms problemi benim açımdan çok büyük bir problem.

Benim sorum şu: C peel t288 ürününü imei numarası bildirerek sipariş etsek Türkiye'de sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyiz? Ek olarak C peel t288 ürününün yosion peel 520 ürünündeki gibi bir sms veya arama problemi kesinlikle yok değil mi?

• Arkadaşlar az önce T288 siparişi verdim. iskypeel yetkilileri bana döndüklerinde IMEI numarasını da bildireceğim. Ürünü bu şekilde aldığımda izlenimlerimi buradan paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Elimde peel 520 2nd ve ipod var 2si birden veya sadece peel 520 yi satacağım ilgilenenler pm atabilir.

hocam bu peel 520 yi ne kadara bırakabilirsiniz ve bu peelin pasaport kaydı varmı
  • aslında yeni cıkan gmate imei attırılabilıyorsa onu alsanız cok ıyı olur.... anahtarlık gibi kullanırsınız. ıncecık ipod touch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 16 Şubat 2012; 9:14:34 >
  • Arkadaşlar iskypeel.com adresinden sipariş verdiğim t288 elime ulaştı. Cihazı şuan sorunsuz kullanıyorum. Ne aramada ne de mesajlarda herhangi bir problem yok. Türkçe karakter problemi de yok. Cihaz ilk etapta ipod4'ün zarifliğine alışmış olduğum için biraz kaba geldi ancak kullandıkça alışılır gibi. Cihazın çok kalın olduğunu düşünmüyorum ancak boy ve en olarak biraz rahatsız edici. GPRS bağlantısını da denedim ne hızlı ne yavaş, ihtiyaç anında çok rahatlıkla kullanılabilir.

Bu arada cihazı bluetooth ile bilgisayara bağladığımda bilgisayar cihazı telefon olarak görüyor. COM4 üzerinden seri bağlantı açılıyor ancak imei değiştirme programlarının hepsinde com port açma hatası alıyorum. IMEI numarasını göremedim bir türlü. COM portu değiştirerek denedim ancak fayda etmedi. iskypeel yetkilisine mail attım. Cihazın imei numarasını göremiyorum, gönderdiğim imei numarasını yüklediğinizden nasıl emin olabilirim? diye. IMEI numarasını değiştiren kişi benim, %100 eminim gönderdiğiniz imei numarasının yüklendiğinden dedi.

Ek olarak cihazımda ios 5.0.1 yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recai_ -- 24 Şubat 2012; 19:17:16 >

• Hayırlı olsun. İnşallah sorunsuz kullanırsınız. Benim peel 520II imei kaydını yapamadığım için kapandı. Imei kaydını yapabilmek için ios 4.3.3lü bir ipod veya iphone bulmam lazım..
  • Sağol,şimdilik problem çıkmadı ama 15-20 gün içinde anlarız ancak kapanıp kapanmayacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recai_ -- 28 Şubat 2012; 16:53:53 >
  • 2 aydır t288 kullanıyorum.Tam bir telefon performansı beklemeyin.Ses az çıkıyor.*123# gibi kodları desteklemiyor. Cevapsız cagrıları ana ekranda göstermiyor.Çok sık yapmıyor ama bazen biri aradığında konuşmaya başlamak icin gerekli dial programı kasıyor açılmıyor.ipodu yeniden kapatıp açarsanız rahatça açılıyor.Radio var ama yine pek birşey beklemeyin.Mesajlar sorunsuz.Bunlar benim için önemsiz derseniz alın derim.1800 liralık iphone 440ipod artı 150 peel 690 a gelmiş oldu.Teknoloji meraklıları alabilir
  • merhaba arkadaşlar ürünü istanbul içi satan varsa pm atabilir mi?imei sorunu olmayan programla değişmiş peel 520 II.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost2003

2 aydır t288 kullanıyorum.Tam bir telefon performansı beklemeyin.Ses az çıkıyor.*123# gibi kodları desteklemiyor. Cevapsız cagrıları ana ekranda göstermiyor.Çok sık yapmıyor ama bazen biri aradığında konuşmaya başlamak icin gerekli dial programı kasıyor açılmıyor.ipodu yeniden kapatıp açarsanız rahatça açılıyor.Radio var ama yine pek birşey beklemeyin.Mesajlar sorunsuz.Bunlar benim için önemsiz derseniz alın derim.1800 liralık iphone 440ipod artı 150 peel 690 a gelmiş oldu.Teknoloji meraklıları alabilir

590 demek istedin heralde ? 440+150=590 oluyorda :D
  • takip, merak ettim.
  • Arkadaslar yosion peel hakkinda bir kac sorum var. Benim ipod touch 4'te 5.0.1 yuklu jb li yosion peel i sorunsuzca kullanabilir miyim? Ayrica bu imei sorununu nasil hallediyoruz? Birde kullananlar memnun mu? Sarz nasil gidiyor? Simdiden tesekkurler.
  • Arkadaşlar merhaba

Geçen hafta elime geçti yosion apple peel 520 ii. İpod touch ta ios 5.0.1 yüklü 1.8.0 ı da power on hiçbir şekilde olmuyor. Beta sürümünü yükledim ama onda da turkcell hattım için invalid sim diyor. Pin kodunu kaldırdım. ios 4.3.3 e de geçiş yapamıyorum shsh kaydım yok. İpodu aldığımda 5.0.1 vardı üzerinde. Bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
  • iPod touch 4G 32GB ve peel 520 ile birlikte bir kaç sorum var.
    - Çift batarya konusunu anlamadım ekranda çift batarya nasıl oluyor? iPod 2 gün dayanacağına 3,5 - 4 gün mü dayanıyor iPhone olarak.
    - IMEI numarası kayıt ettirme ne demektir? Elimde baya eski samsung kapaklı telefonlar var fakat pasaportum yok, bunu nasıl yapıyoruz illegal bir işlem mi.
    - Avea hattımızı takınca cidden normal bir telefonmuş gibi mi kullanıyoruz, sms'ler aramalar internet falan.
    - Ve son olarak bu ürün nasıl çalışıyor, iPod'a ne yükleyip ne uygulamamız gerekiyor. iOS 5 sürümlerinin hepsinde çalışıyor mu (5.0.1 - 5.1)
  • Merhaba su ana kadar tecrübe ettiklerimle cevap vermeye calışayım.

- Peel kendi sarj unitesine sahip. İpodun sarjı bittiği zaman uygulamadan peelin sarjıyla ipod u sarj edebiliyosunuz. Böylece daha uzun süre kullanım sağlıyor.
    - IMEI olayına bakamadım cunku bende ios 5.0.1 yüklü ve yosion uygulamasını acmıyor. Yani Power on konumuna gecmiyor ama peeli actıgımda ekranda 2 pil cıkıyor.
    -5.1 için daha güncelleme cıkmadı ama 5.0.1 i betayla kullananlar varmıs ben onuda basaramadım. Power on oldu ama sim karta "invalid sim" dedi, su an sadece 2. sarj olarak kullanıyorum.
  • Arkadaşlar

sonunda peeli kurmayı basardım 1.7.0 yükledim. imei değiştirmeden calışmıyodu "invalid sim" diodu imei değiştikten sonra acıldı arama yapabiliyorum karsı taraf arayınca görebiliyorum. bluetooth, radyo calısıyor. fakat gelen mesajları göremiyorum. daha önce böyle birşey yaşayan varmı aranızda ??
  • Merhaba arkadaslar, bahsettiginiz aleti tam olarak kullanmayi ve nasil nereden temin edebiecegimi bilmiyorum ancak, bende almak istiyorum. Suan ipod umun 4.3.3 versiyonu var. Ne yapabilirim bu aleti kullanmak icin. Bir cok model var sanirim hangi urunu onerirsiniz.

3g internet kullaniliyormu peki bu aparatlarla yoksa sadece mesaj ve tf. Gorusmesimi ?

Ayrica yeri degil ama, viber vb. Programlar kullanilarak ipod ile gorusme sansi var mi caba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melibon

Merhaba su ana kadar tecrübe ettiklerimle cevap vermeye calışayım.

- Peel kendi sarj unitesine sahip. İpodun sarjı bittiği zaman uygulamadan peelin sarjıyla ipod u sarj edebiliyosunuz. Böylece daha uzun süre kullanım sağlıyor.
    - IMEI olayına bakamadım cunku bende ios 5.0.1 yüklü ve yosion uygulamasını acmıyor. Yani Power on konumuna gecmiyor ama peeli actıgımda ekranda 2 pil cıkıyor.
    -5.1 için daha güncelleme cıkmadı ama 5.0.1 i betayla kullananlar varmıs ben onuda basaramadım. Power on oldu ama sim karta "invalid sim" dedi, su an sadece 2. sarj olarak kullanıyorum.

Invalid sim hatası kesinlikle çözülebiliyo mu acaba? ürünü alıp da yapabilen bi kişi,yapamayan 2 kişi. O konuda pasaport sıkıntısını aşmak gerek, pasaportum olmadıgından ne yapabilirim bilmiyorum..

• Merhaba çok karısık bir şekildede olsa invalid sim i kaldırmayı basardım. 1.7.0 yükleyince invalid sim cıkıyordu sonra yurtdısı hattımı takınca calısmaya basladı. İMEİ kaydından dolayı invalid sim yazıyormus. hazır yurtdısı hattımdayken bluetoothla imei problemini kaldırdım. Şu an turkcell için sadece arama özelliği çalısıyor. mesaj da geliyo en azından sesi ama kesinlekle göremiyorsun. facebook ta peel520.net sayfası var. orda da dünyanın pekcok yerinden şikayet var bu konu ile ilgili. Zaten sadece beta versiyonunu calıştırabildim 1.7.0 da da sorun cıktı. Düzeltmeye çalışıyorlarmıs. Tavsiye isterseniz bence almak için erken daha bekleyin tabi 4.3.3 sisteminiz varsa alabilrsiniz en sorunsuz onda calısıyor sanırım. Tip olarak çok kalın hatta gören arkadaslarım dalga bile gectiler =) ama herseye ragmen su sms problemini çözerlerse boyutu idare edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.