gerçek adı tepecikli olan yotundaşı şahsın sapıklığını ifşa ediyorum görün bunu |
Yotundaşını İfşa ediyorum
-
-
Neresi sapıklık? -
yotundaşı hocamız şokta çalışan kızlara yanlamayıp işinden nasıl kovulmuyor anlamış değilim
-
eski yorumlarını bilmiyorsun sen adam sapığın önde gideni
-
Hocam hepsini biliyorum kendisi namı değer delikci -
-
Sorma kardeşim ya bu zavallılar hep böyle zaten işleri güçleri kuru iftira
-
Boşver -
Neresi iftira bal gibide fotoğraf var
-
Ne fotoğrafı ?
-
Ne olmuş yani olabilir
-
Dıj güçlerin oyununa gelme tepecikli ramazanda 1ay telafisini yapıyoruz zaten -
Seni elbette bir gün bulurum
-
Olm bu adamla niye bu kadar ugrasiyorsunuz? Kimseye zarari yok, forumun tadi tuzu, kalkip da ozel mesajlari desifre etmenin luzumu yok, abartmayin. -
Haklısınız. Biri özel mesajını fotoğraflayıp konu açıyor diğerleri de altına pek de hoş olmayan şeyler yazıyor. Birde buradakilerin çoğunluğunu medeni sanıyordum. Ama bu tavrı görünce şaşırdım. Alaycı konuşmalar olmuş yukarıda bazıları da tick atarak onaylamış durumu yazık
-
sen allah bilir dışardaki sapıklarıda böyle destekliyorsundur
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yotundaşı hocamız şokta çalışan kızlara yanlamayıp işinden nasıl kovulmuyor anlamış değilim |
|
Olm bu adamla niye bu kadar ugrasiyorsunuz? Kimseye zarari yok, forumun tadi tuzu, kalkip da ozel mesajlari desifre etmenin luzumu yok, abartmayin.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X