|
Bildirim
Youtube umarim altyazi konusunda da kullanici dostu bir arayuze gecer. Her seferinde once cc ye basip sonra ayarlar/Türkçe secmek zorunda kaliyorum.
Edit: Mobil sürümde. |
Turkce seçili zaten. Secili olmasina rağmen her seferinde yeniden seçiyorum. "Ayar kurcalamayi bilmiyor" yargilama bir daha kimseyi tamam? |
En güzeli revanced . Kafam rahat istediğin gibi kullan . Özgürlük bu bence
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 27 Nisan 2025; 19:56:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msegmx -- 26 Nisan 2025; 13:59:08 > |
|
|
Ben beğendim. |
Newpipe en güzeli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
klavyeyle ses kontrolu kalkması iyi olmuş. videoyu ileri sarmak için ok tuşuna basınca sesin değişmesi uyuz ediyodu. ama benım ıcın en iyi oynatıcı tasarımı klasik olandı. ![]() |
bide youtube'ın yaptığı en iyi şeylerden biri most replayed yani en çok oynatılan an olayını getirmeleri. bu sayede clickbait videolardan kurtulmuş olduk. eskiden kralın biri aşağıya dakikasını yazardı. bu özellik gelince most replayed yerine direkt tıklıyorum. işimi görüp çıkıyorum |
youtube gerçekten çağ dışında kalmış bır uygulama. kullanıcı dostu oldugunu dusunmuyorum zaten aradıgım seylerıde artık bulmakta zorlanıyorum. sureklı reklam gıbı onerdıgı shortlar ve onerılen vıdeoları aralara sıkıstırması benı deli edıyor. aradıgımı bulmam gercekten zor olmaya basladı. |
İlk tasarım en iyisiydi diğerleri hızlı kullanıma gelmiyor |