Şimdi Ara

Youtube da ulke sinirlamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube da bazi videolarda ulke sinirlamasi var turkiye den bazi videolari izleyemiyorsun bunu kaldirmak icin bir firefox eklentisi vardi eskiden kullaniyordum ama adini hatirlayamiyorum yardimci olabilicek varmi ?

• Bende ariyorum kullanici bu videoyu ülkemize sunmadi diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://dnstube.tk/ bu siteden de girebilirsiniz.böyle reklam yapıyormuş gibi oluyor ama siteyi sadece kendim kullanıyordum herkes de kullansın istedim.reklam falan yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeter046

http://dnstube.tk/ bu siteden de girebilirsiniz.böyle reklam yapıyormuş gibi oluyor ama siteyi sadece kendim kullanıyordum herkes de kullansın istedim.reklam falan yoktur

Bu bir cozum degil.Sorunumuz youtube a girmek degil youtube daki ulke sinirlamasi olan videolari izlemek.
  • Çözümü çok basit aslında...

düzgün birilerini seçin de böyle sansür olayı olmasın ilerde. bu ne ya... üçüncü değil dördüncü dünya ülkesi olduk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmacik

Çözümü çok basit aslında...

düzgün birilerini seçin de böyle sansür olayı olmasın ilerde. bu ne ya... üçüncü değil dördüncü dünya ülkesi olduk...

Konuyla alakasiz cevaplar yazmadan once su konuyu bir okuyun allah askina.Sorun youtube a girmek degil , sirketler tarafindan turkiye ye uygulanan ulke sinirlamasini kaldirmak.Eskiden bir firefox eklentisi ile asmistim bu sorunu ama adini hatirlamiyorum.
  • Firefox bilmiyorum.Ama Chrome'da zenmate eklentisi ile başka bir ülkeden bağlanmış görünebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Youtube da bazi videolarda ulke sinirlamasi var turkiye den bazi videolari izleyemiyorsun bunu kaldirmak icin bir firefox eklentisi vardi eskiden kullaniyordum ama adini hatirlayamiyorum yardimci olabilicek varmi ?

Anonymox.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicktheir

quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Youtube da bazi videolarda ulke sinirlamasi var turkiye den bazi videolari izleyemiyorsun bunu kaldirmak icin bir firefox eklentisi vardi eskiden kullaniyordum ama adini hatirlayamiyorum yardimci olabilicek varmi ?

Anonymox.

Bunu kurunca nedendir bilinmez birak sinirlamali videolari izlemeyi youtube a bile girmiyor.
  • İlginç. Ben her siteye girebiliyorum, her videoyu da izleyebiliyorum bununla. Ama tabi ki bağlantıyı yavaşlattığı göz ardı edilemez.
  • VPN ile amerikadan bağlanın oraya kısıtlamazlar videoyu sorun çıkmaz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.