Bildirim
youtube den ses gelmiyosa napmak gerek?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
videodaki sesi kısmadığından eminmisin? -
yok benimde aklıma geldi alakasıu yok sesi açıyorum ama ses yok bu durum neden olmuş olabilir...ne yapmak gerekmektedir..lütfen yardım pleaseeeee...... -
explorer/araçlar/internet seçenekleri/gelişmiş/web sayfalarındaki sesi çal seçeneği işaretlimi bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca28 -- 1 Mart 2007; 13:11:44 > -
şimdi onada baktım zaten açıkmış...buda değil ya mesela cd dimliyebiliyorum veyada dosyalardan müzik dinliyebiliyorum ama you tobee gitti ses yok .. napcam yaa... anlamıyorum... -
imdattt bi bilen varsa lütfennn yazsın yaw.. ne demişler iyilik yap halik bilmezse balık bilir...
helpppppppp:((((
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimhazan -- 1 Mart 2007; 14:20:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X