Şimdi Ara

Youtube Kanalı Açtım Çeşitli Önerilerinizi Bekliyorum [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlar. Sizinle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Kendime Youtube'de şehir dışında okuyan öğrenci diye bir kanal açtım. Ama daha okula gitmediğim için herhangi bir vlog çekmeyeceğim. Kanalımın amacı; şehir dışında okumanın zorluğu ve güzelliğini hep beraber görmek eğlenmek. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum dostlar. Selamlar...

• link ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunsaylig1005

link ver

https://www.youtube.com/channel/UCPFXAagVdb_9_1mu0555X4Q Daha birşey yok ortalıkta. Issız bir tarla gibi. Kenarda hazır dursun diye açtım. Ekim'de gideceğim üniversiteye.
  • Hocam sehir disinda okumak cok kapsamli bir konu degil cok video cikmaz gibi geliyor. Bence normal kanal ac bir serisi sehir disinda okumak olsun boylece aklina geldikce baska turden videolar da yukleyebilirsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video yüklede dislike atalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

Hocam sehir disinda okumak cok kapsamli bir konu degil cok video cikmaz gibi geliyor. Bence normal kanal ac bir serisi sehir disinda okumak olsun boylece aklina geldikce baska turden videolar da yukleyebilirsin .

Ben şöyle düşünmüştüm. İşte sabahları okula giderken bir ufak video. Okuldan çok kısa kesitler. Öğlenden itibaren Bursa'da gidilebilecek her yere gitmek istiyorum. Sonuç itibariyle çok büyük bir yer. Kışın Uludağ'a çıkıp eğerki internet çekerse canlı yayın yapmak istiyorum. İnternet çekmezse ufak Uludağ Video Klipler çekmek istiyorum. Su altı kamerası alacağım Bursa Gemlik-Mudanya'da denize girip yine video klipler çekeceğim. Tarih sevenler için bulabileceğim ve girebileceğim her tarihi yerlere gireceğim. Bilmiyorum sanki video çıkarabileceğimi düşünüyorum. Kafamda bir şeyler var. Ama önerini dikkate alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.