Bildirim
Youtube kanalında çıkan uyarı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ingilizcen yokmu. çözülecek birşey değil o. -
ingilizcem yok ama yazıdaki 17-25 kısmını görerek büyük oyunu sezdim
fetönün işi bu
bu arada ingilizce öğrenmeyi düşünmüyorum kitap falan da okumam a haberi çok seviyorum osmanlı geri gelecek milli güç hedef iki bin yirmi üç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kanalın hayırlı olsun -
Sizi görünce aklıma İlber ORTAYLI geldi ama arada ki fark O biliyor da konuşuyor.... -
Turkish, Russian, Japan gibi dil ve lehçe adları büyük harfle başlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrettekmen -- 17 Mart 2017; 11:19:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fikrettekmen
Turkish, Russian, Japan gibi dil ve lehçe adları büyük harfle başlar...
önce ingilizce öğren bakiyim sen. -
quote:
Orijinalden alıntı: riaz
kanalın hayırlı olsun
Teşekkürler ama kanalım 2015 ten beri var ama pek üstüne düşmüyordum, para kazanmaya başladıkça youtube de takılmaya başladım -
quote:
Orijinalden alıntı: fikrettekmen
quote:
Orijinalden alıntı: riaz
kanalın hayırlı olsun
Teşekkürler ama kanalım 2015 ten beri var ama pek üstüne düşmüyordum, para kazanmaya başladıkça youtube de takılmaya başladım
Kanalınıza abone olup sonra zile basıp bildirimi açtıktan sonra videolarınızı beğenebilir miyim ? -
Peki o yazıdan ne anladığını bana yazar mısın? -
Bazı hatalar var lütfen düzeltin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: UçanPanda
Bazı hatalar var lütfen düzeltin
Teşekkür ederim hocam peki hataların ne olduğunu nasıl öğrenebilirim? Geçen gün adsense pin kodu için adres güncelledim acaba o olabilir mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X